Libnet.ro
UNICEF

21:45

Victor Ponta: Cunosc si respect Constitutia. Nu aveam de ce sa il invit pe Traian Basescu la Guvern

B1 B1,
Victor Ponta: Cunosc si respect Constitutia. Nu aveam de ce sa il invit pe Traian Basescu la Guvern

Premierul Victor Ponta a declarat, marti seara, ca respecta si cunoaste Constitutia si nu a avut niciun motiv sa il invite pe presedintele Traian Basescu la Guvern, tinand cont ca nici in sedinta de. continuă pe B1

Victor Ponta: Daca Presedintele a incalcat Constitutia si daca exista o decizie a Curtii Constitutionale, unica sanctiune este suspendarea

Premierul Victor Ponta a clarificat marti, la Subiectiv cu Razvan Dumitrescu, demersul de sesizare al Curtii Constitutionale, in privinta incalcarii Legii Fundamentale de catre presedintele Traian.

Basescu: Ponta a incalcat Constitutia discutand in Guvern un act despre Ucraina vizand apararea

Victor Ponta a incalcat Constitutia discutand in Guvern un act despre Ucraina care vizeaza apararea Romaniei, considera presedintele Traian Basescu, acesta adaugand ca trebuia sa fie informat si invitat.

Radu Banciu: Mai papa-lapte decat Victor Ponta in politica eu nu cunosc. Va face impresia ca are o carisma de politician?

Radu Banciu a declarat vineri seara ca Victor Ponta nu are carisma de politician, considerand ca acesta nu ar putea fi presedintele Romaniei, fiind genul de amarat de care radeau toti. Eu nu cred ca se.

Victor Ponta, huiduit la Certeze. Traian Basescu: Nu am sa transmit niciodata mesaje prin Ponta

Presedintele Romaniei nu a transmis niciun mesaj prin premierul Victor Ponta la Certeze, asa cum a afirmat acesta. Precizarile sefului statului vin dupa declaratiile premierului de acolo. Traian Basescu a tinut.

Victor Ponta: Basescu isi incheie al doilea mandat absolut jalnic. El este recidivist la incalcarea Constitutiei, dar CCR decide. Probabil vom sesiza din nou/ Nu se pune problema concentrarii rezervistilor. E o prostie

Premierul Victor Ponta a replicat, duminica la Romania TV, acuzatiilor pe care i le-a adus presedintele Traian Basescu si a reactionat la ultimele declaratii si gesturi ale acestuia, aratand ca seful statului isi incheie al doilea mandat absolut jalnic, el urandu-i responsabilitate si seriozitate. Nu voi coabita daca voi fi presedinte cu un Traian Basescu premier. Am convingerea ca nici Crin Antonescu nu-l va pune prim ministru. , a declarat premierul. Ponta: PSD-ul e cel putin la nivelul din 2012. Vom lua peste 50%. E pentru prima data in istorie cand oamenii au mai mare incredere intr-un partid dupa ce a fost la guvernare. Ponta: Nu se pune problema concentrarii rezervistilor. E o prostie. Avem armata profesionista. Romania nu a fost si nu este in pericol. emisiunea este in desfasurare.

Victor Ponta, la Sambra oilor: Traian Basescu nu a putut sa vina, m-a rugat sa va salut

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, aflat, duminica, in judetul Satu Mare, unde are loc Sambra oilor, le-a spus participantilor ca Traian Basescu nu a putut sa vina, dar l-a rugat pe el sa ii salute.

Victor Ponta: Basescu isi incheie al doilea mandat absolut jalnic. El este recidivist la incalcarea Constitutiei, dar CCR decide. Probabil vom sesiza din nou

Premierul Victor Ponta a replicat, duminica la Romania TV, acuzatiilor pe care i le-a adus presedintele Traian Basescu si a reactionat la ultimele declaratii si gesturi ale acestuia, aratand ca seful statului isi incheie al doilea mandat absolut jalnic, el urandu-i responsabilitate si seriozitate. Nu voi coabita daca voi fi presedinte cu un Traian Basescu premier, a declarat premierul. Ponta: PSD-ul e cel putin la nivelul din 2012. Vom lua peste 50%. E pentru prima data in istorie cand oamenii au mai mare incredere intr-un partid dupa ce a fost la guvernare. emisiunea este in desfasurare.

Victor Ponta, dupa ce a fost huiduit la Sambra Oilor din Tara Oasului: Salutari de la Traian Basescu

Sarbatoarea traditionala care se organizeaza, de 57 de ani, pe dealul de la Huta Certeze, in judetul Satu Mare, a fost transformata in ocazie pentru politicieni de a face campanie electorala. Victor Ponta, care a fost huiduit la sarbatoarea la care presedintele Romaniei era nelipsit anii trecuti, le-a spus osenilor: Salutari de la Traian Basescu, care nu va mai putea veni o vreme la Certeze.

FOTO Victor Ponta, dupa ce a fost huiduit la Sambra Oilor din Tara Oasului: Salutari de la Traian Basescu

Sarbatoarea traditionala care se organizeaza, de 57 de ani, pe dealul de la Huta Certeze, in judetul Satu Mare, a fost transformata in ocazie pentru politicieni de a face campanie electorala. Victor Ponta, care a fost huiduit la sarbatoarea la care presedintele Romaniei era nelipsit anii trecuti, le-a spus osenilor: Salutari de la Traian Basescu, care nu va mai putea veni o vreme la Certeze.

Victor Ponta a trimis la Curtea Constitutionala sesizarea privind implicarea presedintelui in campania electorala

Premierul Victor Ponta a trimis catre Curtea Constitutionala a Romaniei sesizarea privind implicarea presedintelui Traian Basescu in campania electorala, informeaza Guvernul. Ponta anuntase inca de la inceputul sedintei de Guvern ca va trimite marti aceasta sesizare. Vezi documentul atasat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )