Libnet.ro
UNICEF

16:30

Traian Basescu, despre situatia din Ucraina: Romania va fi afectata doar in cazul unui conflict major (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, despre situatia din Ucraina: Romania va fi afectata doar in cazul unui conflict major (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a afirmat, joi seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV, facand referire la situatia dinUcraina, ca statul roman va fi afectat doar in cazul. continuă pe B1

Basescu despre situatia din Ucraina: Romania nu este in pericol de a fi atacata

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, la Gandul Live, referindu-se la solicitarea premierului privind convocarea CSAT pe tema situatiei din Ucraina, ca acest semnal nu trebuie dat, pentru ca Romania nu este in pericol de a fi atacata, conform Mediafax.

Traian Basescu, despre situatia din Ucraina: Romania va fi afectata doar in cazul unui conflict major

Presedintele TraianBasescu a afirmat, joi seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV, facand referire la situatia dinUcraina, ca statul roman va fi afectat doar in cazul.

Traian Basescu, despre fotografiile cu tricoul PMP: Nu am incalcat Constitutia. in vacanta te imbraci cum vrei

Presedintele Traian Basescu a declarat marti ca nu a incalcat in niciun fel Constitutia, implicandu-se in campania electorala a Partidului Miscarea Populara. Eram la Neptun, cei de la PMP au venit pe.

Vicepremierul moldovean, discutii la Casa Alba despre criza din Ucraina

Vicepremierul moldovean Eugen Carpov s-a intalnit marti, la Casa Alba, cu Tara Leweling, directoarea Consiliului National american pentru Securitate, la o zi dupa plasarea fortelor de la frontiera in stare de alerta, din cauza crizei din Ucraina, relateaza RFE/RL online, conform Mediafax.

Cum va influenta situatia din Ucraina cheltuielile militare ale Romaniei

Criza ucraineana a determinat o regandire a intregii strategii NATO fata de Rusia. Occidentul nu mai considera Moscova drept partener, ci adversar. in aceste conditii geostrategice noi in Europa, oficiali americani si ai NATO solicita din ce in ce mai apasat tarilor europene sa creasca cheltuielile militare. Romania doreste, la randul sau, acest lucru, dar nu pare a sti pe ce sa dea banii.

Traian Basescu: PNL sufera din cauza mesajului USL traieste

PNL sufera din cauza mesajului USL traieste, a declarat, joi seara, presedintele TraianBasescu, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV. Interesant in acest sondaj este ca Ant.

Lavrov despre criza din Ucraina: Consiliul Europei trebuie sa isi utilizeze capacitatea de mediere

Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, se va intalni saptamana aceasta cu omologii sai din Europa, la la Viena, anunta RIA Novosti.

Basescu, despre convocarea CSAT pe Ucraina: Romania nu e in pericol

Presedintele Traian Basescu sustine ca nu are de ce se convoace CSAT pentru ca Romania nu se afla in pericol de a fi atacata. Declaratia vine in contextul in care premierul Victor Ponta ceruse o sedinta a.

Traian Basescu, despre acuzatiile de fascism aduse de Ponta lui Mihaies: Premierul se tine de gat cu unul care se imbraca in fascist

Presedintele TraianBasescu a declarat, joi seara, in emisiunea Sub semnul intrebarii de pe B1 TV, ca premierulVictor Ponta nu il poate acuza pe Mihaies de fascism, cat timp se tine de.

Traian Basescu, despre acuzatiile de fascism aduse de Ponta lui Mihaies: Premierul se tine de gat cu unul care se imbraca in fascist (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a declarat, joi seara, in emisiunea Sub semnul intrebarii de pe B1 TV, ca premierulVictor Ponta nu il poate acuza pe Mihaies de fascism, cat timp se tine de.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )