Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Tudorel Toader, despre sansele unui roman condamnat penal de a se angaja la Camera Deputatilor. Egalitatea este numai in cadrul aceleiasi categorii

Adevărul Adevărul,
VIDEO Tudorel Toader, despre sansele unui roman condamnat penal de a se angaja la Camera Deputatilor. Egalitatea este numai in cadrul aceleiasi categorii

Una dintre conditiile impuse celor care vor sa se angajeze la Camera Deputatilor, chiar si pe un post de muncitor necalificat, este sa nu aiba cazier. Asta se intampla in timp ce presedintele Camerei Deputatilor are o condamnare penala definitiva. Prezent la Timisoara, ministrul Justitiei Tudorel Toader a fost intrebat cum explica aceasta situatie. continuă pe Adevărul

VIDEO Toader, despre sansele unui roman condamnat penal de a se angaja la Camera Deputatilor. Egalitatea este numai in cadrul aceleiasi categorii

Una dintre conditiile impuse celor care vor sa se angajeze la Camera Deputatilor, chiar si pe un post de muncitor necalificat, este sa nu aiba cazier. Asta se intampla in timp ce presedintele Camerei Deputatilor are o condamnare penala definitiva. Prezent la Timisoara, ministrul Justitiei Tudorel Toader a fost intrebat cum explica aceasta situatie.

Tudorel Toader, despre statutul de refugiat al Elenei Udrea: Nu exista probe care sa ii dovedeasca dreptul de azil

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, joi, la Timisoara ca aparatorii Elenei Udrea nu au facut dovada statutului de refugiat pe care fostul ministru, condamnat la sase ani de inchisoare, il are in Costa Rica.

Tudorel Toader, despre criticile presedintelui: Ce spune Iohannis nu face parte din Biblie (VIDEO)

Tudorel Toader a replicat dur la atacurile presedintelui Iohannis privind exercitatarea autoritatii pe care ministrul Justitiei o are prin Constitutie asupra procurorilor. Toader a afirmat ca presedintele nu.

Tudorel Toader, despre Arhiva SIPA: Documentele referitoare la viata privata le distrugem, cele secrete le desecretizam, iar restul le transferam

Ministrul Justitiei, tudorel Toader, a declarat ca subiectul arhivei SIPA nu este clarificat inca, mentionand ca documentele care fac referire la viata privata vor fi distruse, iar cele secrete vor fi.

Tudorel Toader despre extradarea Elenei Udrea: Ministerul Justitiei si-a ndeplinit, cu promptitudine, toate obligatiile

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat joi la Timisoara ca ministerul pe care il conduce si-a indeplinit, cu mare promptitudine, toate obligatiile care i-au revenit in derularea procedurii de extradare a Elenei Udrea, reiterand faptul ca fostul ministru al Turismului poate fi extradata din Costa Rica, scrie Agerpres.

LIVE VIDEO Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre cand ar trebui pusa in aplicare decizia CCR privind revocarea sefei DNA

Ministrul Justitiei Tudorel Toader este prezent joi si vineri in vestul tarii, la Arad si Timisoara. Joi, ministrul a vizitat Penitenciarul Timisoara si Curtea de Apel Timisoara.

VIDEO Tudorel Toader spune ca, in cazul nerespectarii deciziei CCR, sanctiunile pentru presedinte sunt votul alegatorilor sau suspendarea

Ministrul Justitiei Tudorel Toader este prezent joi si vineri in vestul tarii, la Arad si Timisoara. Joi, ministrul a vizitat Penitenciarul Timisoara si Curtea de Apel Timisoara.

Propaganda PSD: Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, face conferinta de presa despre situatia fugarei Elena Udrea, dar nu se grabeste sa ofere informatii despre Ghita, Mazare sau Bica (VIDEO)

Inca o actiune propagandistica a PSD, dupa mitingul pregatit pentru sambata. Daca in cazul altor fugari celebri, informatii au venit greu de la oficiali, Tudorel Toader a iesit imediat in conferinta de pr.

Poza de familie - Tudorel Toader salveaza Justitia alaturi de Adrian Severin, condamnat la inchisoare pentru spaga (FOTO)

Seful Justitiei din Romania s-a pozat cu un condamnat penal. Mai exact, ministrul Tudorel Toader si Adrian Severin, condamnat definitiv la 4 ani de inchisoare pentru spaga apar intr-o fotografie de grup de la.

Tudorel Toader anunta ca se va ntlni luni cu delegatia Comisiei de la Venetia, pentru a discuta despre legile justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat vineri ca se va intalni luni, la prima ora, cu delegatia Comisiei de la Venetia, care va fi prezenta in tara doua zile, urmand sa discute despre legile Justitiei, codurile penale modificate si alte subiecte ce vor fi abordate de catre delegati, scrie news. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )