Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Tudose si Dragnea s-au intalnit pentru a doua oara in doar 24 de ore. Seful Executivului neaga primirea demisiilor ministrilor Shhaideh si Plumb

România Liberă România Liberă,
VIDEO Tudose si Dragnea s-au intalnit pentru a doua oara in doar 24 de ore. Seful Executivului neaga primirea demisiilor ministrilor Shhaideh si Plumb

Prim-ministrul Mihai Tudose s-a intalnit, miercuri, la Parlament cu presedintele PSD, Liviu Dragnea. Este a doua intalnire pe care o au cei doi in nici 24 de ore, in conditiile in care Tudose vrea sa remanieze mai multi ministri. continuă pe România Liberă

Tudose si Dragnea s-au intalnit pentru a doua oara in doar 24 de ore. Seful Executivului neaga primirea demisiilor ministrilor Shhaideh si Plumb

Prim-ministrul Mihai Tudose s-a intalnit, miercuri, la Parlament cu presedintele PSD, Liviu Dragnea. Este a doua intalnire pe care o au cei doi in nici 24 de ore, in conditiile in care Tudose vrea sa remanieze mai multi ministri.

Islanda s-a calificat la Cupa Mondiala pentru prima oara in istoria sa; Si Serbia merge in Rusia

Reprezentativa Islandei s-a calificat la Cupa Mondiala pentru prima oara in istoria sa, dupa ce a invins Kosovo, in ultima etapa a grupei I din preliminarii. Si echipa Serbiei si-a asigurat prezenta la competitia de anul viitor, din Rusia. Croatia si Irlanda vor juca la baraj, potrivit news. ro. Turcia, echipa pregatita de Mircea Lucescu, a incheiat preliminariile cu o remiza, scor 2-2, in deplasare, cu Finlanda.

Remanierea va avea loc, joi se decide ce ministri vor fi schimbati: intalnirea Tudose - Dragnea a confirmat tensiunile de la varful PSD (VIDEO)

Premierul Mihai Tudose a reusit sa obtina remanierea dorita in guvern dupa discutiile de la varful PSD, inclusiv cu liderul Liviu Dragnea. Am aceeasi parere, am discutat cu mai multi.

Ponta, prima reactie dupa inceputul razboiului Tudose-Dragnea: Daca Tudose are curaj, acum poate salva PSD si guvernarea

Fostul premier si lider PSD Victor Ponta a avut prima reactie dupa ce seful Guvernului, Mihai Tudose, a recunoscut relatiile tensionate cu Liviu Dragnea, care s-ar putea termina cu remanierea a cinci ministri.

Chirica, despre relatia Tudose - Dragnea: Ori de cate ori un premier nu iti raspunde la comenzi iti dai jos propriul tau Guvern prin motiune de cenzura?

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, a afirmat ca premierul Mihai Tudose nu va raspunde la comenzile venite de la presedintele PSD Liviu Dragnea in mod lipsit de ratiune, considerand ca Tudose nu este la fel de maleabil cum era Sorin Grindeanu. El considera ca Tudose nu va demisiona.

Risc iminent de rupere a coalitiei. Cum se fac jocurile de culise in plin scandal Tudose-Dragnea

Desi initial a parut ca face pasul inapoi in plina criza interna in PSD, asistand tacut chiar de langa Mihai Tudose in timp ce premierul anunta marti presei ca remaniarea.

Daniel Constantin: Conflictul Tudose - Dragnea nu este o surpriza

Conflictul dintre premierul Mihai Tudose si presedintele PSD, Liviu Dragnea, nu este o surpriza, considera liderul Partidului Pro Romania, deputatul independent Daniel Constantin. Cea mai importanta.

VIDEO Tudose, dupa intalnirea cu presedintele Iohannis: Discutia a fost daca pot semna actele ministrilor demisi saptamana aceasta

Purtatoarea de cuvant a sefului statului a confirmat ca a avut loc o intalnire, marti, intre presedintele Iohannis si premierul Tudose.

VIDEO Liviu Dragnea a votat din greseala motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii

Seful PSD, Liviu Dragnea, sustine ca a votat, din greseala, motiunea PNL si USR impotriva ministrului Sanatatii, Floian Bodog, potrivit Mediafax.

VIDEO Liviu Dragnea: Vreau sa continuam cu actualul premier

Liviu Dragnea a anuntat ca exista intentii de remaniere in Guvern, care vor fi discutate, dupa ziua de marti, in Comitetul Executiv National al PSD, pe care l-a convocat joi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2153 seconds )