Libnet.ro
UNICEF

06:00

VIDEO Liviu Dragnea: Vreau sa continuam cu actualul premier

România Liberă România Liberă,
VIDEO Liviu Dragnea: Vreau sa continuam cu actualul premier

Liviu Dragnea a anuntat ca exista intentii de remaniere in Guvern, care vor fi discutate, dupa ziua de marti, in Comitetul Executiv National al PSD, pe care l-a convocat joi. continuă pe România Liberă

Dezvaluiri din timpul sedintei PSD. Ce s-a intamplat intre Mihai Tudose si Liviu Dragnea

Tensiunea e mare in interiorul PSD, iar Mihai Tudose si Liviu Dragnea nu au anuntat pana acum ca au ajuns la o intelegere. Cei doi s-au intalnit marti, dar nu au devazluit prea.

Liviu Dragnea: il sustin pe Tudose pentru functia de premier ca atunci cand l-am propus

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, respinge din nou ideea unei crize intre PSD si Guvern si sustine ca il sustine in continuare pe Mihai Tudose pentru functia de premier. La partid se fac.

RASTURNARE DE SITUATIE in SCANDALUL URIAS din PSD. Anuntul facut de Liviu Dragnea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, respinge din nou ideea unei crize intre PSD si Guvern si sustine ca il sustine in continuare pe Mihai Tudose pentru functia de premier. La partid se fac.

Seful CCR, declaratie controversata despre dosarul lui Liviu Dragnea: Pai asta e coruptie? (VIDEO)

Presedintele CCR a declarat intr-un interviu pentru B1 TV ca dosarul in care Liviu Dragnea si fosta sa sotie, Bombonica Dragnea, au fost trimisi in judecata este instrumentat de DNA doar prin.

Liviu Dragnea: Nu exista tensiune intre Coalitie si Guvern. VIDEO

Liviu Dragnea neaga ca ar exista vreun conflict intre PSD si Guvern. Mai mult, presedintele PSD spune ca toate zvonurile legate de o eventualatensiune care ar fi aparut intre Coalitie si.

Liviu Dragnea: Miercuri alegem noul presedinte al Curtii de Conturi, nu vom vota un membru de partid

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a anuntat luni ca miercuri va avea loc o reuniune a liderilor Coalitiei in care va fi votat noul presedinte al Curtii de Conturi.

Sondajul care contrazice tot ce spune Liviu Dragnea: Cati romani ar mai vota PSD in urmatoarele alegeri

Un sondaj IMAS privind intentiile de vot a romanilor contrazice tot ce a spus in ultimele luni presedintele PSD, Liviu Dragnea, si mai ales datele prezentate frecvent de sociologul Marius.

Liviu Dragnea isi pune un om de incredere la sefia Curtii de Conturi. Cine este Mihai Busuioc, cel avizat in secret sa preia instutia

Fiti linistiti, PSD vegheaza! Mai ales dupa ce Liviu Dragnea a reusit sa-si impuna omul pentru postul de presedinte al Curtii de Conturi. Vorbim despre Mihai Busuioc, secretarul general al Guvernului.

Gestul surprinzator facut de Liviu Dragnea, dupa intalnirea cu Mihai Tudose

Gest surprinzator facut astazi, de Liviu Dragnea, in momentul in care alaturi de premierul Mihai Tudose faceau declaratii de presa. in momentul in care reporterii ii adresau.

PNL vrea sa il demita pe Liviu Dragnea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor

PNL vrea modificarea Regulamentului pentru a putea strange semnaturi pentru demiterea lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, a declarat Ludovic Orban. Liderul PNL a afirmat ca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )