Libnet.ro
UNICEF

17:30

VIDEO Turnul Eiffel, evacuat din cauza unei persoane care escaladeaza faimosa constructie din otel

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Turnul Eiffel, evacuat din cauza unei persoane care escaladeaza faimosa constructie din otel

Turnul Eiffel a fost evacuat luni dupa-amiaza din cauza unei persoane care escaladeaza emblematica cladire din Paris, scrie AFP, citand compania care administreaza edificiul. continuă pe Hotnews

Turnul Eiffel, evacuat din cauza unei persoane care escaladeaza faimosa constructie din otel

Turnul Eiffel a fost evacuat luni dupa-amiaza din cauza unei persoane care escaladeaza emblematica cladire din Paris, scrie AFP, citand compania care administreaza edificiul.

Turnul Eiffel a fost evacuat de urgenta, din cauza unei persoane care escaladeaza constructia

Turnul Eiffel din Paris a fost inchis, dupa ce un barbat a fost vazut cum escalada monumentul, informeaza agentia de presa AFP.

Turnul Eiffel EVACUAT dupa emiterea unei alerte de securitate (VIDEO)

Autoritatile franceze au evacuat Turnul Eiffel dupa ce un barbat a inceput sa escaladeze structura de metal a monumentului, relateaza NBC News. Politia a sosit la fata locului si au inceput sa negocieze.

Turnul Eiffel EVACUAT dupa emiterea unei alerte de securitate

Autoritatile franceze au evacuat Turnul Eiffel dupa ce un barbat a inceput sa escaladeze structura de metal a monumentului, relateaza NBC News. Politia a sosit la fata locului si au inceput sa negocieze.

Alerta in Franta. Turnul Eiffel a fost evacuat de urgenta

Turnul Eiffel a fost evacuat de urgenta dupa ce a fost observata o persoana care urca pe constructie. Turistii sunt indemnati sa-si amane vizita in acest obiectiv turistic pana la urmatoarea.

Scoli inchise din cauza poluarii, in Mexic. Ce se intampla cu elevii

Autoritatile din Mexic se confrunta cu un val de poluare extrem de periculos. in capitala tarii, Mexico City, scolile au fost inchise din cauza aerului irespirabil. in capitala Mexicului, aerul a devenit atat de poluat incat toate scolile au fost inchise. Timp de doua zile, elevii vor sta acasa, masura de care sunt afectati milioane [] .

O doctorita se plange ca nu a fost lasata sa ajunga acasa cu masina din cauza mitingului PSD de la Targoviste: Dupa o garda de 24 de ore, mi-am facut inviorarea mergand pe jos 2 kilometri

O doctorita se plange ca nu a fost lasata sa ajunga acasa cu masina din cauza mitingului PSD, care a dus la inchiderea circulatiei pe mai multe strazi din Targoviste. Ea sustine ca terminase o garda de 24 de ore la spitalul din Titu si ca a mers pe jos doi kilometri.

Stirile ProTV: Lectia data de MAI pe Facebook, dupa ce o politista a fost ironizata din cauza fizicului

Ministerul Afacerilor Interne reactioneaza, pe Facebook, dupa ce o doamna politista a fost ironizata pe retelele socializare din cauza aspectului fizic.

Iohannis: Hotii s-au cocotat in varful statului si din cauza tolerantei prea mari a societatii si a mediului universitar fata de plagiat

Presedintele Klaus Iohannis spune ca in Romania hotii s-au cocotat in varful statului si din cauza tolerantei prea mari a societatii si a mediului universitar fata de plagiat, care este tot o forma de hotie. Daca este tolerata, concluzia politicienilor este ca si mai mult este tolerata si se poate, a afirmat Iohannis.

Un nou incident China-SUA in marea Chinei de Sud, din cauza prezentei unei nave americane de razboi in zona Scarborough Shoal

Marinarii chinezi si americani s-au ciocnit luni pentru a doua oara in doua saptamani in Marea Chinei de Sud, Beijing protestand fata de prezenta unei nave de razboi a Washingtonului, relateaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )