Libnet.ro
UNICEF

01:05

Video Una dintre cele mai bogate femei din Rusia a murit intr-un accident aviatic

Hotnews Hotnews,
 Video Una dintre cele mai bogate femei din Rusia a murit intr-un accident aviatic

Natalia Fileva, unul dintre detinatorii liniei aviatice rusesti S7 a murit intr-un accident aviativ in sudul orasului german Frankfurt, informeaza The Guardian. continuă pe Hotnews

Schimbare importanta la una dintre cele mai folosite banci din Romania. Vor fi impuse limite pentru depunerile si retragerile de numerar

ING Bank Romania a anuntat ca retragerile de la bancomate si depunerile de numerar la bancomate vor fi limitate la 15. 000 de lei pe zi incepand cu 1 aprilie. Clientii care vor sa retraga sau sa.

BOMBA LA PRO TV: Una dintre cele mai iubite prezentatoare REVINE la pupitrul stirilor! (FOTO)

Bucuriei mare la Pro TV!De la 1 aprilie, revine la pupitrul Stirilor, indragita prezentatoareLavinia Petrea. in fiecare zi, de la ora 06:00, Lavinia va completa echipa stirilor de dimineata,.

HOROSCOP. Cele mai ipocrite femei din zodiac

In aceasta viata intalnim multe persoane care ni se arata altfel decat sunt si depinde doar de noi daca le acceptam sau nu. in cazul zodiilor, exista anumite semne care merita, cu.

A murit BOGATA tarii: Accident necrutator cu propriul AVION privat! (VIDEO)

Natalia Fileva, unul dintre detinatorii liniei aviatice rusesti S7 a murit intr-un accident aviatic in sudul orasului german Frankfurt, informeaza The Guardian. Una dintre cele mai bogate femei din Rusia a.

INFOGRAFIC Romania, cele mai mari decalaje din UE intre orase si sate, atat in privinta persoanelor in risc de saracie, cat si a ponderii tinerilor care nici nu lucreaza si nici nu studiaza

Romania inregistreaza cele mai mari decalaje din UE intre localitatile urbane si cele rurale, atat in privinta proportiei persoanelor in risc de saracie, cat si a ponderii tinerilor care nici nu lucreaza si nici nu studiaza, se arata intr-o cercetare a Fundatiei Friedrich Ebert Stiftung Romania. Potrivit cercetarii, rata riscului de saracie in mediul rural era de 37,3%- de sase ori mai mare decat in mediul urban. Nici o alta tara europeana nu inregistreaza asemenea decalaje la nivelul UE-28, diferenta medie dintre rata riscului de saracie in urban si rural este de 3 pp, fata de 31 pp in Romania.

1 APRILIE - ZIUA PACALELILOR. Cele mai tari farse din istorie

1 aprilie este o zi in care se fac diferite farse sau pacaleli. Trimiterea la o intalnire inutila a prietenilor sau alte farse similare sunt cunoscute, in cele mai multe tari europene.

ALEXIS TSIPRAS: Romania si Republica Elena au cele mai puternice economii din Balcani

Premierul grec, Alexis Tsipras, a declarat astazi, ca Grecia si Romania reprezinta economiile cele mai puternice din Balcani, tarile cu cea mai puternica economie din Europa de Est.

Cele mai sanatoase tari din lume. Locul intai te va surprinde

Sase tari din clasametul celor mai sanatoase sari sunt in Europa. Locul intai este ocupat de Spania iar locul doi de Italia iar acest lucru se datoreaza dietei mediteranene. Spania a ajuns pe primul.

Ten imbatranit si riduri vizibile. Cum arata Catherine Zeta-Jones la 49 de ani

Odinioara una dintre cele mai frumoase femei din lume, astazi o actrita care a ajuns la 49 de ani. Pe chipul ei se pot vedea riduri fine, care tradeaza noptile nedormite, anii intregi in care a purtat machiaj masiv si. maturitatea.

Digi24: Tara cu cele mai sigure drumuri din Europa. Cum s-a ajuns aici

A adoptat legi stricte, care au redus semnificativ rata mortalitatii printre automobilisti. Amenzile sunt usturatoare. Acum, a gasit un alt mijloc de a-i tine pe soferi in siguranta: controale de sanatate pentru cetatenii varstnici.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )