Libnet.ro
UNICEF

19:45

Atentie! Acestea sunt cele mai periculoase plaje de pe litoral

Antena3 Antena3,
Atentie! Acestea sunt cele mai periculoase plaje de pe litoral

Pe litoral sunt plaje care au un grad ridicat de inec! Pe cele mai periculoase le gasim in sudul litoralului. Sunt turisti care se lasa pacaliti de marea linistita si se aventureaza in. continuă pe Antena3

Care sunt cele mai bune alimente de consumat cand e canicula

Acum ca a venit canicula, cercetatorii au realizat o lista a alimentelor indicate pentru a fi consumate pe aceasta vreme. Ea avand efecte benefice asupra corpului atunci cand temperaturile sunt rid.

Cele mai intalnite mituri despre sanatate

Cu totii am auzit ca morcovii ne imbunatatesc vederea sau ca nivelul de creativitate isi are originea in emisfera dreapta a creierului, dar care dintre acestea sunt adevaruri si care sunt mituri? Iata care sunt cele mai des intalnite mituri medicale si ce opinii au specialistii, conform netdoctor. co. uk.

Trucuri prin care poti sa scapi de mirosul neplacut al picioarelor: care sunt cele mai eficiente metode

Vara ridica temperaturile la cote care nu pot fi suportate, iar picioarele pot avea de suferit daca nu sunt proteja corespunzator.

Cele mai bune motoare ale anului 2017

Au fost desemnate cele mai bune propulsoare din lumea auto in anul 2017. Au fost acordate 13 premii, iar printre acestea se afla si propulsorul 1. 0 EcoBoost produs la Craiova.

VIDEO FOTOGALERIE Paris Air Show 2017 - Care au fost aeronavele-vedeta la unul dintre cele mai mari saloane aeronautice mondiale. Cu ce s-au prezentat marile companii din SUA si Europa

Cateva mii de expozanti din industria mondiala de aeronautica, peste 4. 000 de jurnalisti si peste 300. 000 de vizitatori la finalul acestei saptamani - cifrele seci ale unuia dintre cele mai mari saloane aeronautice din lume care se tine o data la doi ani: Paris Air Show. Pe aeroportul parizian Le Bourget vin cele mai mari companii aeronautice din lume vin ca sa-si etaleze cele mai noi aeronave si sa anunte ce mari contracte au mai semnat. HotNews. ro a fost pe Le Bourget si a inventariat aeronavele-vedeta cu care marile companii din Europa, America si Asia s-au prezentat.

Concursul de Eleganta Sinaia, unul dintre cele mai speciale evenimente din regiune dedicate automobilelor de epoca

Maine, 24 iunie, are loc Concursul de Eleganta Sinaia, unul din cele mai speciale evenimente din Europa de Est dedicate automobilelor de epoca. Evenimentul, organizat sub inaltul Patronaj al M. Regelui Mihai I al Romaniei, beneficiaza de un cadrul de exceptie: Domeniul Regal Peles si castelul pentru prezentarea si parada concurentilor si Casionul Sinaia pentru festivitatea de premiere.

Cele mai bune licee din Bucuresti

Colegiul National Sfantul Sava este in topul celor mai bune licee din Capitala si, ca si anul trecut, acesta este urmat indeaproape de Colegiul.

Un Pont pe Zi: Cele mai interesante cote pentru meciul Portugalia - Rusia de la Cupa Confederatiilor(VIDEO)

Dan Bara a prezentat in editia de marti noaptea a emisiunii Un Pont pe Zi cele mai interesante cote si pariuri pentru meciul dintre nationala Portugaliei si selectionata Rusiei, de la Cupa.

Discursul reginei Elisabeta a II-a in fata Parlamentului de la Londra. Cele mai importante proiecte sunt legate de Brexit

In discursul sau anual, rostit miercuri in fata Parlamentului de la Londra, regina Elisabeta a II-a a acordat cea mai mare atentie problemelor legate de Brexit, informeaza presa britanica.

Cele mai uluitoare transformari ale actorilor care au jucat personaje de sex opus FOTO

Actorii sunt capabili de multe sacrificii pentru a optine un rol isi schimba complet infatisarea, se rad in cap, slabesc sau se ingrasa foarte mult si, uneori, chiar isi schimba sexul, la figurat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )