Libnet.ro
UNICEF

13:15

VIDEO UPDATE Incendiu de proportii la un centru comercial din comuna Afumati / Trei persoane au ajuns la spital / Incendiul a fost localizat

Hotnews Hotnews,
 VIDEO UPDATE Incendiu de proportii la un centru comercial din comuna Afumati / Trei persoane au ajuns la spital / Incendiul a fost localizat

Pompierii intervin, la ora transmiterii stirii, pentru a stinge un incendiu amplu produs la centrul comercial Doraly din comuna Afumati, pe o suprafata de aproximativ 3. 000 de mp, informeaza ISU Bucuresti-Ilfov, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

VIDEO Incendiu de proportii la un centru comercial din comuna Afumati

Pompierii intervin, la ora transmiterii stirii, pentru a stinge un incendiu amplu produs la centrul comercial Doraly din comuna Afumati, pe o suprafata de aproximativ 3. 000 de mp, informeaza ISU Bucuresti-Ilfov, relateaza Mediafax.

VIDEO Incendiu de proportii la un centru comercial din comuna Afumati / Circulatia este oprita pe DN2 / Trei persoane au ajuns la spital

Pompierii intervin, la ora transmiterii stirii, pentru a stinge un incendiu amplu produs la centrul comercial Doraly din comuna Afumati, pe o suprafata de aproximativ 3. 000 de mp, informeaza ISU Bucuresti-Ilfov, relateaza Mediafax.

Incendiu urias la un centru comercial din Afumati VIDEO

Un incendiu urias a izbucnit a un centru comercial din Afumati. La fata locului au fost trimise 17 autospeciale de stingere, 3 autoscari, Vom reveni cu amanunte.

Incendiu puternic la un centru comercial din Afumati. Au fost trimise 17 autospeciale

Inspectoratul pentru Situatii de Urgente a anuntat luni un incendiu cu propagare rapida la un centru comercial din Afumati, la fata locului fiind trimise 17 autosepciale si 3 autoscari. Nu exista informatii cu privire la existanta unor persoane ranite.

UPDATE FOTO VIDEO Incendiu puternic la un centru comercial din Afumati. Intervin 17 autospeciale. A fost activat sistemulRO-Alert

Inspectoratul pentru Situatii de Urgente a anuntat luni un incendiu cu propagare rapida la un magazin de langa centrul comercial Doraly din Afumati, la fata locului fiind trimise 17 autosepciale si 3 autoscari. Patru persoane primesc ingrijiri medicale dupa ce s-au intoxicat cu fum. Cetatenii din zona au fost avertizati prin sistemulRO-Alert.

Incendiu urias la un centru comercial din Afumati. Circulatia este restrictionata - VIDEO

UPDATEUnincendiuputernic a izbucnit, luni, la un depozit din comunaAfumatiunde se aflau materiale plastice. Avand in vedere degajarea intensa de fum a fost emis un mesaj prin.

VIDEO UPDATE Incendiu de proportii la un depozit de materiale de constructii si vopseluri din Ramnicu Valcea / O persoana ranita, preluata cu un elicopter SMURD

Un incendiu de amploare a izbucnit, vineri dupa-amiaza, la un depozit cu materiale de constructii, vopseluri si diluanti, in municipiul Ramnicu Valcea, arderea manifestandu-se pe o suprafata de 3. 500 mp, cu degajari mari de fum, dispeceratul ISU Valcea transmitand un mesaj de avertizare prin intermediul sistemului RO-ALERT catre populatia din zona de manifestare.

Raed Arafat, prima reactie dupa incendiul de la centrul comercial din Afumati

Un incendiu urias a izbucnit, luni, la un centru comercial din Afumati. Fumul este deplasat de curentii de aer catre soseaua de centura. Colegii de la ISU Bucuresti au mobilizat forte mari pentru.

Incendiu puternic la centrul comercial Doraly din Afumati. Au fost trimise 17 autospeciale

Inspectoratul pentru Situatii de Urgente a anuntat luni un incendiu cu propagare rapida la un magazin de langa centrul comercial Doraly din Afumati, la fata locului fiind trimise 17 autosepciale si 3 autoscari. Patru persoane primesc ingrijiri medicale dupa ce s-au intoxicat cu fum.

Incendiu intr-un mall din Capitala

Un incendiu a izbuncit in mallul Afi Cotroceni. La fata locului au ajuns pompierii de la Grozavesti. Din primele informatii se pare ca miroase a plastic si este degajare de fum, fara flacara intr-un.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )