Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Urmarire pe strazile Clujului. Politistii au tras mai multe focuri de arma pentru a opri un tanar

Adevărul Adevărul,
VIDEO Urmarire pe strazile Clujului. Politistii au tras mai multe focuri de arma pentru a opri un tanar

Politistii au tras mai multe focuri de arma pentru a oprin un tanar care furase o autoutilitara din curtea unui hotel. Cu toate ca au fost formate filtre rutiere in tot judetul, soferul a fost prins abia dupa ce a abandonat masina si s-a ascuns intr-o locuinta din apropiere. continuă pe Adevărul

Perchezitii in Hunedoara: un revolver si mai multe pistoale au fost gasite asupra unui localnic

Politistii au efectuat perchezitii la domiciliul unui barbat din Hunedoara si au gasit mai multe pistoale si un revolver.

Musta: Al doilea val al pandemiei este deja prezent in anumite zone. Sa nu ne relaxam cu mai multe restrictii

Virgil Musta, medic si purtator de cuvant al spitalului Victor Babes din Timisoara sustine ca al doilea val al pandemiei este deja prezent in anumite zone, Brasov si Bucuresti inregistrand un numar alarmant de cazuri, ceea ce ar putea duce la o posibila relaxare cu mai multe restrictii.

Bomba! Cine este de fapt Maria, pensionara de pe panourile LGBTQ care au impanzit mai multe orase

Mai multe orase din Romania au fost, recent, invadate pur si simplu de panouri publicitare ce contin fotografia unei femei in varsta intitulata fictiv Maria. Despre respectiva femeie, care zambeste simpatic de pe panou, sespune ca este bisexuala. Cu toate acestea, realitatea este cu totul alta.

Tataru: Suntem intr-un context in care nu avem un virus stabil. Sunt mai multe tulpini in circulatie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat joi ca sunt mai multe tulpini ale noului coronavirus in circulatie. Orice virus in evolutia lui sufera mutatii, la fel cum sufera si modificari de patologie. Suntem intr-un context in care nu avem un virus stabil. Sunt mai multe tulpini in circulatie, a spus ministrul.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, despre numarul mare de cazuri de imbolnavire cu Covid: Nu ne ingrijoreaza, ne indeamna la precautie. Sunt mai multe tulpini in circulatie. Ne adaptam la evolutia virusului (VIDEO)

Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, joi, despre numarul mare de cazuri de imbolnavire cu SARS-CoV-2, ca nu este cazul sa ne ingrijoram, dar trebuie sa fim extrem de precauti. Ministrul a mai.

Incident armat in Glasgow. Atacatotul a fost impuscat, iar mai multe persoane au ajuns la spital (VIDEO)

Incident armat, vineri, la Glasgow, cel mai mare oras din Scotia. Un barbat a fost impuscat de politisti si a murit, iar alti sase raniti, inclusiv un agent de politie, au fost spitalizati. Acest incident.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )