Libnet.ro
UNICEF

14:45

VIDEO. USR l-a reclamat la DNA pe Liviu Dragnea, pentru abuz in serviciu. Seful PSD este acuzat ca a convocat ilegal sesiunea extraordinara a Parlamentului

România Liberă România Liberă,
VIDEO. USR l-a reclamat la DNA pe Liviu Dragnea, pentru abuz in serviciu. Seful PSD este acuzat ca a convocat ilegal sesiunea extraordinara a Parlamentului

Doi deputati din USR au depus, vineri, la DNA, o plangere penala pentru abuz in serviciu la adresa lui Liviu Dragnea, in calitate de presedinte al Camerei Deputatilor. continuă pe România Liberă

USR anunta ca va depune plangere penala impotriva lui Liviu Dragnea pentru abuz in serviciu

Uniunea Salvati Romania va depune saptamana aceasta o plangere penala impotriva presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, pe care il acuza de abuz in serviciu, fals si uz de fals pentru convocarea ilegala a sesiunii parlamentare extraordinare, a anuntat purtatorul de cuvant al USR, Dan Barna, potrivit unei surse din presa.

VIDEO. Liviu Dragnea, reclamat la DNA. USR il acuza de abuz in serviciu

Uniunea Salvati Romania USR) va depune, saptamana aceasta, o plangere penala la DNA impotriva presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, pentru abuz in serviciu, fals intelectual si uz de fals, a anuntat, miercuri, purtatorul de cuvant al USR, Dan Barna.

USR va depune plangere penala la DNA impotriva presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea

Uniunea Salvati Romania USR) va depune, saptamana aceasta, o plangere penala la DNA impotriva presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, pentru abuz in serviciu, fals intelectual si uz de fals, a anuntat, miercuri, purtatorul de cuvant al USR, Dan Barna.

USR a depus la DNA plangere penala impotriva lui Liviu Dragnea, dupa convocarea Camerei Deputatilor fara decizia Biroului permanent

Uniunea Salvati Romania a depus vineri o plangere penala la Directia Nationala Anticoruptie impotriva presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, pentru abuz in serviciu, fals si uz de fals, in legatura cu decizia de convocare a Camerei Deputatilor, luni, fara a avea decizia Biroului permanent al Camerei. Anuntul a fost facut de Ionut Mosteanu, deputat USR, la iesirea din sediul DNA, relateaza Agerpres.

Plangere penala la DNA impotriva lui Liviu Dragnea

Dan Barna, purtatorul de cuvant al Uniunii Salvati Romania, a spus ca USR va depune o plangere penala la DNA impotriva lui Liviu Dragnea, pentru abuz in serviciu, fals si uz de.

USR depune la DNA plangere pentru abuz in serviciu impotriva lui Liviu Dragnea, dupa convocarea sesiunii extraordinare a Parlamentului

Uniunea Salvati Romania va depune saptamana aceasta, la DNA, o plangere penala impotriva presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, pe care il acuza de abuz in serviciu, fals si uz de fals pentru convocarea ilegala a sesiunii parlamentare extraordinare a Parlamentului, a anuntat purtatorul de cuvant al USR, Dan Barna.

USR depune plangere la DNA pe numele lui Liviu Dragnea

Doi parlamentari USR vor depune vineri plangere la DNA pe numele lui Liviu Dragnea. Presedintele Camerei Deputatilor este acuzat de abuz in serviciu, fals si uz de fals pentru convocarea ilegala .

Ilie Dragne, personaj apropiat de familia lui Liviu Dragnea, a fost retinut de procurori

Ilie Dragne, personaj apropiat de familia lui Liviu Dragnea, a fost retinut de procurori Parchetului General, a anuntat joi avocata acestuia, Maria Vasii. El ar fi acuzat de o evaziune fiscala de 200. 000 de lei, potrivit avocatei. Ilie Dragne, administratorul firmei de porci Ferma Salcia SA controlata de fiul lui Liviu Dragnea), a fost audiat joi de procuroriiin dosarul de evaziune in care au avut loc perchezitii la ferma de porci. Ilie Liviu Dragne nascut in 1968 in comuna natala a lui Liviu Dragnea, fara legaturi de rudenie cu Liviu Dragnea) este un personaj-cheie in increngatura de firme detinute de familia si prietenii lui Liviu Dragnea, presedintele PSD.

Administratorul fermei de porci detinuta de fiul lui Liviu Dragnea, retinut pentru evaziune fiscala

ACTUALIZARE 17:01 Ilie Dragne, administratorul fermei de porci Salcia, din judetul Teleorman, detinuta de Valentin Stefan Dragnea, fiul liderului PSD, Liviu Dragnea, a fost retinut astazi de catre procurori pentru 24 de ore. ----------- Ferma de porci Salcia din judetul Teleorman detinuta de Valentin Stefan Dragnea, fiul liderului PSD, Liviu Dragnea, este una dintre societatile la care in aceasta dimineata procurorii au facut perchezitii in dosarul de evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste 9 milioane de euro, iar administratorul acesteia a fost dus la audieri, potrivit unor surse judiciare.

Ilie Dragne, personaj-cheie in firmele controlate de familia lui Liviu Dragnea, e anchetat de procurori - surse

Ilie Dragne, administratorul firmei de porci Ferma Salcia SA controlata de fiul lui Liviu Dragnea) este audiat astazi de procurorii in dosarul de evaziune in care au avut loc perchezitii la ferma de porci, potrivit unor surse judiciare. Ilie Liviu Dragne nascut in 1968 in comuna natala a lui Liviu Dragnea, fara legaturi de rudenie cu Liviu Dragnea) este un personaj-cheie in ingrengatura de firme detinute de familia si prietenii lui Liviu Dragnea, presedintele PSD.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )