Libnet.ro
UNICEF

07:15

VIDEO Victor Ponta: Desi conduc un Guvern central, cred ca foarte multe si cele mai bune decizii pot fi luate la nivel local

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Victor Ponta: Desi conduc un Guvern central, cred ca foarte multe si cele mai bune decizii pot fi luate la nivel local

Desi conduc un Guvern central, cred ca foarte mult ca foarte multe si cele mai bune decizii pot fi luate la nivel local, nu central, a declarat marti premierul Victor Ponta la conferinta Cities of Tomorrow: dezvoltarea urbana, incotro?, organizata de Camera de Comert si Industrie Romano-Germana AHK Romania) si Agentia de presa Mediafax. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: Desi conduc un Guvern central, cred ca foarte multe si cele mai bune decizii pot fi luate la nivel local

Desi conduc un Guvern central, cred ca foarte mult ca foarte multe si cele mai bune decizii pot fi luate la nivel local, nu central, a declarat marti premierul Victor Ponta la conferinta Cities of Tomorrow: dezvoltarea urbana, incotro?, organizata de Camera de Comert si Industrie Romano-Germana AHK Romania) si Agentia de presa Mediafax.

VIDEO Victor Ponta: Trebuie sa cream cadrul prin care alegerile sa aiba loc in perioada aprilie-noiembrie

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca sustine organizarea alegerilor in perioada aprilie-noiembrie, el considerand ca este necesara crearea cadrului constitutional pentru acest lucru: Ideea principala este aceea de a organiza alegerile la termen, pentru a nu mai ajunge, cum am ajuns anul trecut, in luna decembrie sau in ianuarie sau cine stie cand, in perioade de timp in care prezenta la vot si campania electorala sunt realmente ingreunate de conditiile naturale. Ideea este ca in viitor sa incercam prin prevederile constitutionale sa cream cadrul prin care alegerile sa aiba loc in perioada aprilie-noiembrie.

VIDEO Victor Ponta: Contractul cu Bechtel ar trebui reziliat

Din punctul meu de vedere, contractul cu Bechtel ar trebui reziliat. In 2005 - sper ca e vorba doar de prostie si nu de altceva - cei care erau atunci la putere, in loc sa rezilieze contractul au trecut la recalculari si astfel s-a ajuns acum sa nu se mai faca nimic, a declarat marti premierul Victor Ponta. Contractul cu Bechtel privind constructia autostrazii Transilvania ar urma sa fie reziliat in urmatoarele zile, si nu luni, asa cum anuntase saptamana trecuta ministrul Dan Sova, dupa ce vor mai fi stabilite unele detalii, Corpul de Control al premierului urmand in acelasi timp sa verifice derularea contractului de la data incheierii si pana in prezent, scria in urma cu o zi Mediafax.

Rezilierea contractului Bechtel, amanata pentru cateva zile din cauza verificarilor cerute de premierul Victor Ponta

Contractul pe care Bechtel il are cu statul roman va fi verificat de corpul de control al premierului. Decizia a fost luata la cererea lui Victor Ponta. Iar verificarile se vor indrepta asupra tuturor clauzelor din.

Victor Ponta a venit la Braila pentru a vedea ce trebuie facut pentru revigorarea sistemului de irigatii din Romania

La invitatia ministrului Agriculturii, Daniel Constantin, Victor Ponta a vazut cea mai mare statie de pompare a apei din Dunare, IM Gheorghiu, de la Stancuta, din judetul Braila. Daca ar fi functionala, statia ar duce la irigarea a peste 200. 000 de hectare de teren agricol, tot judetul Braila, parte din Ialomita, dar si din Buzau.

Victor Ponta: Sova a gresit in cazul Bechtel. Nu trebuia sa spuna nimic pana nu incheia negocierea

Premierul Victor Ponta considera ca ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, a gresit anuntand presa ca intelegerea cu Bechtel pentru autostrada Transilvania va fi reziliata luni, 27 mai, aratand ca acesta nu trebuia sa spuna nimic pana nu incheia negocierile, relateaza agentia Mediafax.

Victor Ponta a numit noii membri ai Consiliului stiintific al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului. Adrian Cioroianu, Zoe Petre si Cristian Parvulescu, printre membri

Premierul Victor Ponta a desemnat, printr-o decizie publicata luni, 27 mai, in Monitorul Oficial, noii membri ai Consiliului stiintific al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc IICCMER), organism guvernamental care se ocupa de administrarea si analizarea memoriei regimului comunist in Romania. Consiliul stiintific al IICCMER, constituit din 14 personalitati ale lumii academice, stabileste obiectivele generale ale Institutului si analizeaza rezultatele obtinute de acesta. Consiliul stiintific al IICCMER il are ca presedinte pe Dinu Zamfirescu, iar printre membrii sai se numara Adrian Cioroianu, Zoe Petre, Cristian Parvulescu, Nicolae Manolescu sau Stelian Tanase.

Premierul Victor Ponta, la Santierul Naval Constanta

Premierul Victor Ponta participa la lansarea navei euro156;Histria Ambra. Vizita fulger este urmata de una in judetul Braila.

Victor Ponta: Noua Constitutie va include pentru prima data notiunea de comunitati locale

Primul ministru Victor Ponta a declarat marti ca noua Constitutie va include pentru prima data notiunea de comunitati locale, cu drepturi extinse, care va cuprinde inclusiv regiunile, iar Senatul, camera.

Victor Ponta despre revizuirea Constitutiei: E bina ca procurorii sa ramana magistrati

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, in legatura cu viitoarea revizuire a Constitutiei, ca e bine ca procurorii sa ramana magistrati, adaugand ca am fost de acord sa eliminam acea sintagma care spunea ca procurorii sunt sub autoritatea ministrului Justitiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )