Libnet.ro
UNICEF

15:00

VIDEO Victor Ponta foloseste imaginea Simonei Halep si a lui Arnold Schwarzenegger intr-un clip electoral difuzat la RTV

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Victor Ponta foloseste imaginea Simonei Halep si a lui Arnold Schwarzenegger intr-un clip electoral difuzat la RTV

RTV, televiziunea fondata se Sebastian Ghita, a difuzat joi un clip electoral de promovare a lui Victor Ponta in care candidatul PSD insista pe legatura sa cu sportul. In clipul care a avut cel putin trei minute apar si imagini cu mari sportivi romani precum Simona Halep si Mihai Covaliu, montate astfel incat sugereaza sustinerea acestora pentru Victor Ponta. In plus, in clip se mentioneaza si de actorul Arnold Schwarzenegger care s-a nimerit sa stea in spatele premierului Ponta la finala olimpica la baschet in 2012 la Londra. continuă pe Hotnews

UPDATE Victor Ponta se foloseste iar de imaginea Simonei Halep pentru a strange like-uri pe Facebook

Victor Ponta profita din nou de imaginea Simonei Halep pentru a strange mai multe like-uri pe pagina sa de Facebook. Imediat dupa victoria sportivei in fata Serenei Williams, a fost lansat un mesaj sponsorizat care poate induce in eroare utilizatorii de Facebook, fiind ademeniti sa dea like pentru pagina lui Victor Ponta. Mesajul este urmatorul: Felicitari, Simona Halep! Ne-ai facut sa fim mandri ca suntem romani! LIKE! Sub mesaj sunt doua poze cu Simona Halep si optiunea de Like Page sau, dupa caz, Imi place pagina. Un mesaj postat pe propria sa pagina imediat dupa succesul Simonei Halep a fost criticat de sute de comentatori. Reamintim ca in august, premierul Victor Ponta a fost criticat in publicatia britanica Daily Star dupa ce a utilizat un truc asemanator.

VIDEO Victor Ponta a discutat la telefon cu vicepresedintele american Joe Biden despre Parteneriatul strategic Romania - SUA

Premierul Victor Ponta a avut, marti, o convorbire telefonica cu vice-presedintele Statelor Unite ale Americii, Joseph Biden, initiativa apartinandu-i oficialului american, informeaza miercuri Guvernul Romaniei intr-un comunicat. Cei doi inalti oficiali au discutat despre modalitatile de dezvoltare a Parteneriatului Strategic dintre Romania si Statele Unite ale Americii, se arata in comunicat.

Tehnologia minciunii la Victor Ponta

Ma preocupa de ceva vreme tehnologia pe care o foloseste Victor Ponta atunci cand manuieste neadevarul. Materie prima e destula, nu e zi in care sa nu primim marfa proaspata, dar cu toate acestea ajunsesem intr-un punct mort. Un text fabulos al lui Gabriel Liiceanu a avut darul de a-mi debloca situatia: Victor Ponta pur si simlu nu minte ca noi, toti ceilalti. El face arta.

Presa internationala despre victoria Simonei Halep: Serena Williams, umilita de Halep. Una din cele mai grele infrangeri din cariera

Presa internationala a comentat pe larg victoria Simonei Halep in fata Serenei Williams 6-0, 6-2), de la Turneul Campioanelor. Serena a fost umilita, suferind una din cele mai grele infrangeri din cariera, se precieaza in legatura cu meciul disputat miercuri la Singapore.

Fissette, antrenorul Simonei Halep: Este ceva special sa invingi cea mai buna jucatoare din istorie

Wim Fissette, antrenorul Simonei Halep si-a felicitat eleva nu doar dupa meci ci si prin intermediul contului sau de Twitter. Belgianul a scris ca este ceva special pentru Halep faptul ca a invins cea mai mare jucatoare de tenis din toate timpurile.

Secretul Simonei Halep in fata Serenei: Am muncit cate 20 de minute pe zi numai la serviciu

Victoria Simonei Halep a luat prin surprindere lumea, dar nu si pe ea. Jucatorea din Romania spune ce s-a aflat in spatele acelui 6-0 6-2 de istorie.

Mereu in top. in ziua victoriei, scoala Simonei Halep a facut o mare bucurie copiilor din Vadu

In ziua victoriei rasunatoare a Simonei Halep, Scoala nr. 30 Gheorghe Titeica din Constanta - la care jucatoarea de tenis a invatat - a facut un gest impresionant: a utilat mica scoala de la Vadu.

Serena Williams recunoaste superioritatea Simonei Halep

La infrangeri Serena Williams este o jucatoare care priveste lucrurile doar din punctul sau de vedere. Nu am jucat eu bine, nu am prins o zi buna si asa mai departe. Dupa infrangerea suferita in fata Simonei Halep pana si Serena a renuntat la sabloanele de mai sus.

VIDEO. Dragnea si Ghita vor sa conduca PSD dupa plecarea lui Victor Ponta

Sebastian Ghita, deputat PSD si foarte bun prieten cu premierul Victor Ponta -actual presedinte al PSD si proaspat autosuspendat din toate functiile pe care le avea in partid, a declarat, miercuri, ca va candida impreuna cu Liviu Dragnea pentru functiile de presedinte executiv si, respectiv, presedinte al PSD, in cadrul unui congres rapid ce va avea loc dupa alegerile prezidentiale.

VIDEO UPDATE Victor Ponta: In prezent, pe agenda presei exista doar doua entitati, eu si DNA, ceea ce cred ca e bine

Premierul Victor Ponta, care a participat luni la o sedinta a coalitiei de guvernare, a declarat ca pe agenda nu a figurat subiectul Viorel Hrebenciuc dar este bucuros ca pe agenda media exista doar doua subiecte: ce doreste el sa faca, in calitate de viitor presedinte, si DNA.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )