Libnet.ro
UNICEF

05:15

VIDEO Victor Ponta isi recunoaste infrangerea: Poporul are intotdeauna dreptate / Oamenii din strada nu au pentru ce sa protesteze

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Victor Ponta isi recunoaste infrangerea: Poporul are intotdeauna dreptate / Oamenii din strada nu au pentru ce sa protesteze

Victor Ponta si-a recunoscut duminica seara infrangerea, afirmand ca l-a sunat pe Klaus Iohannis pentru a-l felicita pentru victorie. In prima declaratie dupa anuntarea sondajelor, Ponta le-a multumit tuturor romanilor care s-au prezentat la vot, afirmand: Poporul are intotdeauna dreptate. continuă pe Hotnews

Victor Ponta isi recunoaste infrangerea: Poporul are intotdeauna dreptate. Nu demisionez cat timp colegii nu imi cer asta

Premierul Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC la prezidentiale, a declarat, dupa publicarea rezultatelor exit-poll-urilor, ca l-a sunat si felicitat pe contracandidatul sau, Klaus Iohannis, pentru castigarea.

Victor Ponta isi recunoaste infrangerea: Poporul are intotdeauna dreptate. L-am felicitat pe Iohanis pentru victorie. Nu mi-a cerut nimeni demisia (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat duminica seara, la iesirea din sediul PSD, ca multumeste romanilor care au iesit la vot, aratand ca poporul are intotdeauna dreptate si ca l-a sunat pe Klaus Iohannis.

Victor Ponta isi recunoaste infrangerea: Poporul are intotdeauna dreptate. L-am sunat pe Iohannis si l-am felicitat pentru victorie (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat duminica seara, la iesirea din sediul PSD, ca multumeste romanilor care au iesit la vot, aratand ca poporul are intotdeauna dreptate si ca l-a sunat pe Klaus Iohannis.

Victor Ponta isi recunoaste infrangerea

Actualizare 23:09 Ponta: L-am sunat pe Iohannis si l-am felicitat pentru victorie Victor Ponta a declarat, in urma cu putin timp, ca l-a sunat pe Klaus Iohannis si l-a felicitat pentru victorie, adaugand ca poporul are intotdeauna dreptate. --- * Prezenta de 62,04% pana la ora 21:00 * Iohannis, pe Facebook: Pentru prima data, online-ul a facut diferenta * Ponta, laconic pe Facebook: Azi am facut Romania puternica * Iohannis: Daca un singur roman nu a reusit sa voteze, s-a incalcat un drept fundamental. Alegerile se termina cand le valideaza CCR. Mai am emotii * Dragnea: Scor strans, Ponta castigator la diferenta mica, reprezentantii PSD in sectii sa fie atenti.

VIDEO: Victor Ponta a votat. Pentru ce?

Candidatul la alegrile prezidentiale sustinut de PSD, Victor Ponta, a sosit la Scoala generala numarul 17 din Capitala pentru a-si exercita dreptul la vot. Acesta a fost insotit de fiul sau, sotia sa, Daciana Sarbu si de primarul Bucurestiului, Sorin Oprescu.

VIDEO Victor Ponta a comentat datele de la Statistica: Nu am avut niciodata recesiune tehnica, ma bucur ca se termina campania electorala si seria de dezinformari. Ponta a refuzat sa ia intrebari de la jurnalisti: Dupa aceste date nu cred ca mai aveti in

Premierul Victor Ponta a sustinut o conferinta de presa la Palatul Victoria pentru a anunta si comenta datele referitoare la evolutia PIB transmise vineri dimineata de Institutul National de Statistica. Ponta a subliniat faptul ca datele din primul trimestru au fost revizuite astfel ca Romania nu a fost niciodata in recesiune, fiind vorba doar de minciuni de campanie electorala. Ponta a declarat ca este o zi buna pentru Romania si ca se bucura de faptul ca INS confirma optimismul nostru. El a plecat imediat dupa ce a incheiat declaratia. Cand a fost intrebat daca nu sta la intrebari din partea jurnalistilor, Ponta a replicat: Dupa toate datele prezentate nu cred ca mai aveti intrebari.

Ponta: Poporul are intotdeauna dreptate. L-am sunat pe dl. Iohannis, l-am felicitat pentru rezultat

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Victor Ponta, a declarat, duminica seara, dupa aflarea exit-poll-urilor, ca poporul are intodeauna dreptate si ca l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru victorie.

Victor Ponta: Resping categoric ca-mi dau demisia, cat timp nimeni dintre colegii mei nu mi-au cerut-o

La scurt timp dupa ce si-a recunoscut infrangerea in fata lui Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta a declarat, intr-o interventie telefonica la un post de televiziune, ca nu isi va prezenta demisia din.

Matteo Renzi, premierul Italiei: Victor Ponta poate ajuta Romania si Europa sa devina mai puternice

Matteo Renzi, prim-ministrul Italiei: Nu ma aflu aici numai pentru ca sunt prieten cu Victor sau pentru ca l-am intalnit pentru prima data in orasul meu de origine, la Florenta. Sunt aici pentru ca sunt convins ca Victor poate ajuta Romania si Europa sa devina mai puternice. il cunoastem pe Victor Ponta, stim cine este in Europa si stim ca poate sa dea o mana de autor pentru poporul dumneavoastra, sa fie bine .

VIDEO. Dragnea: Din evaluarile noastre, Victor Ponta este castigator cu o diferenta foarte mica

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, dupa anuntarea primelor exit-poll-uri, ca Victor Ponta este castigator cu o diferenta foarte mica. El le-a cerut reprezentantilor PSD din toata tara sa fie atenti la n .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )