Libnet.ro
UNICEF

08:15

VIDEO Viorica Dancila: Cei 58 de kilometri aferenti tronsoanelor 1 si 2 sunt convinsa ca va duce la deconcesionarea ... la ... mult asteptata a traficului

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Viorica Dancila: Cei 58 de kilometri aferenti tronsoanelor 1 si 2 sunt convinsa ca va duce la deconcesionarea ... la ... mult asteptata a traficului

Premierul Viorica Dancila a anuntat luni, la Craiova, ca au fost desemnati castigatorii lucrarilor de proiectare si executie a primelor doua tronsoane ale drumului expres Craiova-Pitesti, prilej cu care a folosit un cuvant care nu exista - deconcesionarea - si un dezacord, scrie Digi 24. continuă pe Hotnews

Noul an universitar incepe luni. Presedintele Klaus Iohannis participa la festivitatile de la Iasi, premierul Viorica Dancila merge la Craiova

Noul an universitar incepe luni. Presedintele Klaus Iohannis va merge la deschiderea anului universitar la Iasi, la festivitate urmand sa participe reprezentanti ai celor cinci universitati de stat din municipiu, in timp ce premierul Viorica Dancila va deschide anul universitar la Craiova, iar ministrul Apararii, Mihai Fifor, va lua parte la ceremonia de la Academia Tehnica Militara Ferdinand I din Bucuresti.

Un ANGAJAT AL GUVERNULUI explica de ce premierul Viorica DANCILA refuza sa stea de vorba cu jurnalistii: NU ARE RASPUNSURILE SCRISE! (VIDEO)

Dupa ce a fugit de jurnalisti la Bruxelles, Viorica Dancila pare sa isi faca un obicei din refuzul de a sta de vorba cu presa. Premierul a refuzat si luni, la Craiova, sa stea de vorba cu ziaristii, la.

VIDEO Cum arata cei 9 kilometri de autostrada inaugurati vineri la Cluj. Tronsonul preia traficul dinspre Zalau si Baia Mare spre Turda

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a inaugurat vineri, 28 septembrie, un nou tronson din Autostrada A3. Segmentul dat in folosinta face legatura intre localitatile Gilau si Nadaselu si masoara 8,7 kilometri, la care se adauga un viaduct de 766 de metri.

Viorica Dancila, la Craiova: o fraza, doua gafe, un cuvant inventat

Anuntul facut de premierul Viorica Dancila la fabrica de avioane de la Craiova, ca au fost desemnati castigatorii lucrarilor de proiectare si executie a primelor doua tronsoane ale drumului expres Craiova-Pitesti, nu a fost lipsit de dezacorduri si cuvinte prost alese. A fost singurul loc unde Viorica Dancila nu a mai avut scris discursul si a vorbit liber.

Viorica Dancila nu va fi anchetata pentru tradare. Prima reactie din PSD

Viorica Dancila nu va fi anchetata pentru tradare. DIICOT a clasat dosarul in care presedintele PNL, Ludovic Orban, a depus o plangere penala impotriva premierului Viorica Dancila pentru inalta tradare,.

Cum a fugit Viorica Dancila de ziaristi la Craiova, dupa gafa cu deconcesionarea. Ce vreti sa va mai spuna? Ajunge!

Oamenii din staful prim-ministrului Romaniei au apelat la o strategema la Craiova pentru a o scapa pe Viorica Dancila de intrebarile ziaristilor.

Viorica Dancila se intoarce la scoala

Premierul Viorica Dancila va fi prezenta luni la Craiova, pentru a participa la festivitatea de incepere a anului universitar, sustin surse politice pentru Adevarul. Presedintele Klaus Iohannis a ales.

Surse: Viorica Dancila merge la deschiderea anului universitar intr-un fief al PSD

Premierul Viorica Dancila va fi prezenta maine la Craiova pentru a participa la festivitatea de incepere a anului universitar, sustin surse politice pentru Adevarul. Presedintele Klaus Iohannis a ales UniversitateaTehnica Gheorghe Asachi din Iasi.

Veste buna pentru milioane de romani. Ce i-a cerut premierul Viorica Dancila ministrului de finante, Eugen Teodorovici

Premierul Viorica Dancila i-a solicitat ministrului Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, sa elaboreze un proiect de act normativ care sa ajusteze unele prevederi legale in raport cu situatia existenta si sa.

Dosarul care o viza pe Viorica Dancila, inchis de DIICOT

DIICOT a clasat dosarul in care presedintele PNL, Ludovic Orban, a depus o plangere penala impotriva premierului Viorica Dancila pentru inalta tradare, in legatura cu memorandumul privind mutarea Ambasadei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )