Libnet.ro
UNICEF

21:45

Viorica Dancila, solicitare ferma catre presedintele Iohannis: Demiterea directorului STS

B1 B1,
Viorica Dancila, solicitare ferma catre presedintele Iohannis: Demiterea directorului STS

Premierul Viorica Dancila a transmis doua solicitari ferme presedintelui Klaus Iohannis, duminica seara, ca urmare a tragediei de la Caracal. in conditiile in care Iohannis va face o declaratie de presa la. continuă pe B1

Viktor Orban, la Baile Tusnad: Dancila este un politician serios; presedintele Iohannis - consecvent

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat sambata, la Universitatea de Vara Tusvanyos de la Baile Tusnad, ca Viorica Dancila este un politician serios si ca, daca ar avea un background, ar putea face foarte multe lucruri mai bune pentru tara, transmite Agerpres.

Viorica Dancila: ii propun lui Klaus Iohannis sa convoace de urgenta sedinta CSAT maine

Premierul Viorica Dancila in aceasta seara vom vedea primele rezultate oficiale ale anchetei aflate in curs la Caracal, Ministrul Nicolae Moga urmand sa prezinte un raport detaliat al celor.

Dancila: Fac apel la presedintele Iohannis pentru o analiza riguroasa in sedinta CSAT privind STS

Premierul Viorica Dancila face apel la presedintele Klaus Iohannis pentru o analiza riguroasa in sedinta Consiliului Suprem de Aparare al Tarii CSAT) de marti, privind responsabilitatea Serviciului de Telecomunicatii Speciale STS) in cazul fetei din judetul Olt care a fost ucisa.

Viorica Dancila il grabeste pe Iohannis: Sa convoace de urgenta sedinta CSAT maine

Premierul Viorica Dancila i-a cerut duminica seara presedintelui Klaus Iohannis sa convoave maine sedinta CSAT si nu marti, asa cum era programat, motivand ca nu exista niciun motiv sa pierdem timpul. Presedintele PSD a raspuns si la criticile privind infiintarea grupului de lucru interministerial, fiindu-i reprosat faptul ca o astfel de structura exista deja. Dancila a explicat ca aceasta din urma exista doar cu numele.

intalnire de gradul zero saptamana viitoare. Klaus Iohannis, va fi fata in fata cu Viorica Dancila

Intalnire de gradul zero saptamana viitoare. Klaus Iohannis, va fi fata in fata cu Viorica Dancila in cadrul sedintei Consiliului Suprem de Aparare a tarii. Pe ordinea de zi a sedintei se afla.

Viorica Dancila, prima reactie dupa tragedia de la Caracal: Este un apel ferm catre toate institutiile

Premierul Romaniei Viorica Dancila a avut prima reactie in urma tragediei de la Caracal. Aceasta a cerut sa fie demarata o ancheta completa si solicita ajutorul Presedintelui Romaniei pentru o analiza riguroasa. Viorica Dancila, despre crima din Caracal: O drama cumplita, o tragedie care ne-a inghetat inimile Cazul de la Caracal, care a ingrozit .

Calinescu, mesaj catre Viorica Dancila, dupa crima din Caracal: Principalul vinovat odihneste la parnaie, urmatorul e dumneaei. Trebuie sa isi scrie demisia

Actorul si vedeta de televiziune Florin Calinescu 63 de ani) a scris, in contextul crimei din Caracal, un text in care face referire la prim-ministrul Romaniei, Viorica Dancila 55 de ani), care ar fi unul dintre vinovatii cazului si care ar trebui sa demisioneze.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Viorica Dancila cere o ancheta completa si elucidarea de urgenta a cazului: Fac un apel catre Presedinte pentru o analiza riguroasa in sedinta CSAT

Premierul Viorica Dancila cere o ancheta completa si elucidarea de urgenta a cazului crimelor din Caracal. intr-o postare pe Facebook, prim-ministrul anunta ca l-a trimis pe ministrul de Interne,.

Viorica Dancila cere amanarea congresului PSD de pe 3 august

Presedintele PSD, Viorica Dancila, le cere colegilor amanarea congresului PSD ce urma sa aiba loc sambata viitoare in urma tragediei de la Caracal, informeaza Antena 3. Dragi colegi, in aceste zile, un .

Presedintele Viorica Dancila si-a ales premierul. Pe cine si-ar dori ca succesor la Palatul Victoria

Primul-ministru Viorica Dancila a anuntat, vineri, ca se gandeste la un tandem presedinte-premier pentru campania electorala prezidentiala din toamna, in conditiile in care social-democratii au ales-o pe.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )