Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Viorica Dancila: Este o zi neagra pentru democratie - ziua in care Iohannis a reusit sa-si impuna locotenentii la Palatul Victoria Avem un presedinte dictator si abuziv

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Viorica Dancila: Este o zi neagra pentru democratie - ziua in care Iohannis a reusit sa-si impuna locotenentii la Palatul Victoria Avem un presedinte dictator si abuziv

Aceasta este o zi neagra pentru Romania, in care presedintele Iohannis a reusit sa isi impuna locotenentii la Palatul Victoria, a sustinut fostul premier PSD Viorica Dancila, care a facut o declaratie de presa la sediul de partid, dupa votul de investitura primit in Parlament de Guvernul PNL condus de Ludovic Orban. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila, dupa ce Guvernul Orban a primit votul de investitura in Parlament: Astazi este o zi neagra pentru democratie (VIDEO)

Fostul premier Viorica Dancila a declarat, luni seara, dupa ce cabinetul Orban a primit votul de investitura in Parlament, ca aceasta este o zi neagra pentru democratie. Am vazut astazi in.

Dancila, atac la adresa lui Iohannis: Astazi, este o zi neagra pentru democratie!

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, luni, dupa investirea in Parlament a Guvernului Orban.

VIDEO Viorica Dancila, asteptata la Timisoara de cativa protestatari care i-au strigat Mincinoasa si Analfabeta

Premierul demis Viorica Dancila a fost asteptata, vineri, la Consiliul Judetean Timis, de cativa protestatari care i-au strigat: Mincinoasa si Analfabeta in momentul in care aceasta a ajuns la sediul institutiei. Oamenii inarmati cu pancarte cu mesaje anti PSD au huiduit-o pe Dancila.

VIDEO Viorica Dancila, asteptata cu pietre si huiduieli la Timisoara: Mincinoasa!, Analfabeta!

Premierul demis Viorica Dancila a fost asteptata la Timisoara, la sediul Consiliului Judetean Timis, de mai multi protestatari care au venit cu pancarte, dar si cu o galeata cu pietre. Oamenii au strigat Mincinoasa, Analfabeta, Jos labele de pe banii pentru spitalul de copii bolnavi de cancer!, potrivit Timis Online.

Viorica Dancila a primit cadou o sabie de samurai si o icoana, din partea PSD Arad: Am vazut cum va iubesc oamenii (VIDEO)

Viorica Dancila a primit, sambata, o sabie de samurai din partea organizatiei PSD Arad. Presedintele filialei, Dorel Caprar, a afirmat ca Viorica Dancila este curata ca lacrima, ca un samurai,.

Viorica Dancila a aprins o lumanare pentru Iohannis: Sa-i dea bunul Dumnezeu gandul cel bun si sa ma voteze (VIDEO)

Premierul demis Viorica Dancila a declarat duminica, la Focsani, dupa ce a participat pentru scurt timp la slujba oficiata de preoti in Catedrala Ortodoxa din centrul orasului ca a aprins o lumanare si.

Cine este mama biologica a fiului adoptat de Viorica Dancila. Ce mesaj are pentru Victor

Mama biologica a fiului adoptat de Viorica Dancila a dezvaluit motivul pentru care a decis sa il dea spre adoptie pe Victor, in urma cu aproape 30 de ani. Femeia a marturisit ca saracia a impins-o sa faca acest gest si i-a multumit premierului demis pentru tot ce a facut pentru copil. Mama biologica a .

Dancila este sustinuta de un al treilea partid pentru prezidentiale

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, este sustinuta in cursa electorala si de.

THEODOR PALEOLOGU: E dezastruos pentru democratie ca nu avem dezbateri

Candidatul la alegerile prezidentiale, Theodor Paleologu, critica inexistenta dezbaterilor inainte de scrutinul din 10 noiembrie si ii numeste pe Klaus Iohannis si Viorica Dancila groparii democratiei, el aratand ca este necesara o reforma profunda a Constitutiei, care acum permite asemenea derive.

Viorica Dancila, intrebata daca a vorbit cu Liviu Dragnea in ziua in care a iesit de la inchisoare

Viorica Dancila a fost intrebata, sambata,daca a vorbit cu Liviu Dragnea in ziua in care acesta ar fi avut o invoire si ar fi iesit din Penitenciarul Rahova. Premierul demis spune ca nu a luat leg?.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )