Libnet.ro
UNICEF

17:45

Viorica Dancila, intrebata daca a vorbit cu Liviu Dragnea in ziua in care a iesit de la inchisoare

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, intrebata daca a vorbit cu Liviu Dragnea in ziua in care a iesit de la inchisoare

Viorica Dancila a fost intrebata, sambata,daca a vorbit cu Liviu Dragnea in ziua in care acesta ar fi avut o invoire si ar fi iesit din Penitenciarul Rahova. Premierul demis spune ca nu a luat leg?. continuă pe Antena3

Raspunsul lui Dancila, intrebata daca a discutat cu Dragnea in ziua in care acesta a iesit din inchisoare

Viorica Dancila a declarat ca nu a vorbit cu Liviu Dragneain ziua in care acesta a iesit din inchisoare, informeaza Agerpres. Nu, nu am vorbit cu domnul Dragnea, a raspuns Dancila, intrebata.

Ce a raspuns Viorica Dancila, atunci cand a fost intrebata daca a mai vorbit cu Dragnea. Premierul demis, gest sincer

Viorica Dancila a fost intrebata daca a luat legatura cu Liviu Dragnea, in contextul in care fostul presedinte PSD a primit o zi de permisie si a parasit Penitenciarul Rahova pentru 24 de ore. Premierul demis al Romaniei sustine ca nu a vorbit cu Dragnea. Viorica Dancila sustine ca nu a vorbit cu Liviu Dragnea.

Dancila spune ca nu a discutat cu Liviu Dragnea, care ar fi iesit din inchisoare pentru o zi

Presedintele PSD, Viorica Dancila, afirma ca nu a luat legatura cu Liviu Dragnea in ziua in care acesta ar fi iesit din inchisoare, in baza unei invoiri.

Dancila, intrebata de ce pana acum nu s-a aflat printre oameni: intrebati-l pe domnul presedinte de ce nu vine

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a cumparat, sambata, din piata agroalimentara din localitatea Pancota, judetul Arad, usturoi, busuioc si mere, iar la un moment dat a fost intrebata de un barbat de ce pana acum nu s-a aflat printre oameni.

Surse Antena 3: Liviu Dragnea a iesit din inchisoare pentru o zi. Fostul lider al PSD este dezamagit de Viorica Dancila

Liviu Dragnea a primit permisie de o zi de la Penitenciarul Rahova. Fostul lider PSD a stat acasa 24 de ore, iar vineri dimineata a revenit in puscarie. Surse Antena 3 au declarat ca Dragnea a slabit destul de mu.

Rusinea pe care a patit-o Viorica Dancila, intr-o comuna din judetul Salaj. Un cetatean a taxat-o dur

Premierul demis Viorica Dancila a efectuat o vizita, miercuri, in comuna Buciumi, din judetul Salaj. in cadrul evenimentului, oficialul a purtat o discutie cu un localnic, ce a taxat-o dur, punand-o intr-o postura rusinoasa. Viorica Dancila, postura rusinoasa. Un cetatean din Salaj a taxat-o dur Ziua de miercuri a fost marcata de vizita Vioricai Dancila .

Viorica Dancila s-a intors la CATEDRA: Cred mult in puterea generatiilor tinere (FOTO)

Viorica Dancila s-a intors la catedra. Fosta profesoara de laLiceul Industrial din Videle a fost, vineri, un curs in fata sutdentilorFacultatii de Stiinte Agricole din Timisoara.

Viorica Dancila, despre votul in Diaspora: Daca in trei zile nu putem vota si se fac cozi, nu e explicabil

Premierul demis Viorica Dancila considera ca, in urma schimbarilor privind votul in strainatate, nu ar mai trebui sa apara cozi la sectiile din Diaspora, la alegerile prezidentiale, afirmand ca nu ar fi explicabil daca totusi se va intampla, transmite Agerpres.

Viorica Dancila a dezvaluit ce va face daca va pierde alegerile prezidentiale

Premierul demis, Viorica Dancila, a dezvaluit, vineri, in cadrul vitizei de la Timisoara ce va face daca va pierde alegerile prezidentiale. Aceasta este convinsa ca isi va gasi un loc de munca unde poate.

Viorica Dancila dezvaluie unde va lucra daca pierde alegerile prezidentiale: Pot sa dovedesc ca pot face performanta

Viorica Dancila a declarat, vineri, ca este convinsa ca isi va gasi un loc de munca, daca va pierde alegerile prezidentiale. Sunt convinsa ca voi gasi un loc de munca pentru ca eu cred ca am de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )