Libnet.ro
UNICEF

4 Mai.

VIDEO WTA Brisbane: Naomi Osaka, victorie dificila cu Sofia Kenin (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO WTA Brisbane: Naomi Osaka, victorie dificila cu Sofia Kenin (Rezultatele zilei)

Naomi Osaka 4 WTA), cap de serie numarul 3, a fost pusa la grea incercare de americanca Sofia Kenin 14 WTA), nipona avand nevoie de doua ore si 23 de minute pentru a-si asigura calificarea in sferturile turneului de la Brisbane. Fostul lider mondial s-a impus cu 6-73), 6-3, 6-1. continuă pe Hotnews

VIDEO Naomi Osaka, victorie muncita cu Maria Sakkari - Nipona, in optimi la Brisbane

Fost lider mondial, Naomi Osaka a debutat cu o victorie in sezonul 2020 al circuitului WTA, nipona trecand cu greutate, scor 6-2, 6-74), 6-3, de Maria Sakkari. Victoria a calificat-o pe Naomi in optimile turneului de la Brisbane.

VIDEO WTA Brisbane: Maria Sharapova, eliminata in turul intai de locul 53 WTA

Maria Sharapova 147 WTA) nu a stat prea mult la turneul WTA de la Brisbane, rusoaica fiind eliminata in turul intai de Jennifer Brady SUA, locul 53 WTA). Beneficiara a unui wild-card, Masha a cedat dupa un meci care a durat doua ore si 16 minute 6-3, 1-6, 6-73)).

VIDEO WTA Brisbane: Elina Svitolina, infrangere drastica la debutul in noul sezon

Elina Svitolina 6 WTA), cap de serie numarul 4, a fost invinsa fara drept de apel in prima runda la turneul Premier de la Brisbane. Ucraineanca a castigat doar doua game-uri in meciul cu americanca Danielle Rose Collins 29 WTA), care s-a impus cu 6-1, 6-1.

WTA: Simona Halep a urcat pe 3, dupa ce a devansat-o pe Naomi Osaka

Simona Halep a urcat un loc in primul clasament WTA pe anul 2020, sportiva din Romania aflandu-se pe 3, dupa ce a devansat-o pe Naomi Osaka. Cu 5. 462 de puncte acumulate, Halep a urcat pe podiumul ierarhiei mondiale.

Naomi Osaka, paddleboardingul si de ce a fost la un pas de moarte

Jucatoarea japoneza de tenis Naomi Osaka, numarul 4 mondial, a dezvaluit ca a fost la un pas de moarte in timp ce practica paddleboarding impreuna cu sora sa, in Caraibe, informeaza Reuters.

Naomi Osaka, aproape de tragedie! Tenismena a fost la un pas de moarte

Jucatoarea japoneza de tenis Naomi Osaka, numarul 4 mondial, a dezvaluit ca a fost la un pas de moa.

VIDEO WTA Auckland: Serena Williams, in optimi - Victorie fara emotii cu Camila Giorgi

Serena Williams 10 WTA) s-a calificat in optimile turneului de la Auckland dupa o victorie lejera: 6-3, 6-2 cu Camila Giorgi 99 WTA). Disputa a durat o ora si 10 minute.

VIDEO WTA Shenzhen: Garbine Muguruza, calificata in sferturi (Programul meciurilor)

Cap de serie numarul 6, Garbine Muguruza 35 WTA) s-a calificat in sferturile turneului International de la Shenzhen, dupa o victorie in doua seturi cu americanca Shelby Rogers 174 WTA), scor 6-1, 7-62).

VIDEO WTA Auckland: Amanda Anisimova, in sferturi; Petra Martic si Caroline Garcia, eliminate (Rezultatele zilei)

Amanda Anisimova 25 WTA), favorita numarul trei, a trecut fara emotii de rusoaica Daria Kasatkina 70 WTA), obtinand calificarea in sferturile turneului International de la Auckland. Petra Martic cap de serie 2) a parasit competitia, fiind invinsa de Alize Cornet. Nici Caroline Garcia 8) nu a reusit sa treaca de optimi, parcursul sau fiind oprit de Eugenie Bouchard.

VIDEO WTA Shenzhen: Aryna Sabalenka, detinatoarea trofeului, eliminata in optimi

Aryna Sabalenka 11 WTA), cap de serie numarul 2 si detinatoarea trofeului, a fost eliminata in optimile turneului de categorie International de la Shenzhen.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 4 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )