Libnet.ro
UNICEF

07:15

VIDEO WTA Cincinnati: Simona Halep vs Sloane Stephens 6-2, 6-1/ La pas in finala - Duel cu Garbine Muguruza pentru castigarea trofeului

Hotnews Hotnews,
 VIDEO WTA Cincinnati: Simona Halep vs Sloane Stephens 6-2, 6-1/ La pas in finala - Duel cu Garbine Muguruza pentru castigarea trofeului

54 de minute a rezistat Sloane Stephens locul 151 WTA, din SUA, beneficiara a unui wild-card) pe teren impotriva Simonei Halep, intr-o semifinala de turneu Premier 5 care a semanat mai degraba cu un meci din primele tururi. Simona a fost dezlantuita, agresiva, jocul de picioare a fost la cote inalte, iar victoria a venit firesc: 6-2, 6-1. Halep este in finala turneului de la Cincinnati, faza a competitiei unde o va intalni pe Garbine Muguruza 6 WTA). Simona se afla pentru a treia oara in acest an la o singura victorie distanta de primul loc al ierarhiei WTA, dupa finala de la Roland Garros si sfertul de finala de la Wimbledon. continuă pe Hotnews

SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Batalie pentru locul 1 mondial

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului WTA de la Cincinnati Ohio), dotat cu.

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Sloane Stephens 6-2, 6-1/ La pas in finala - Duel cu Garbine Muguruza pentru castigarea trofeului

54 de minute a rezistat Sloane Stephens locul 151 WTA, din SUA, beneficiara a unui wild-card) pe teren impotriva Simonei Halep, intr-o semifinala de turneu Premier 5 care a semanat mai degraba cu un meci din primele tururi. Simona a fost dezlantuita, agresiva, jocul de picioare a fost la cote inalte, iar victoria a venit firesc: 6-2, 6-1. Halep este in finala turneului de la Cincinnati, faza a competitiei unde o va intalni pe Garbine Muguruza 6 WTA). Simona se afla pentru a treia oara in acest an la o singura victorie distanta de primul loc al ierarhiei WTA, dupa finala de la Roland Garros si sfertul de finala de la Wimbledon.

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Johanna Konta se va disputa in noaptea de vineri spre sambata

Pentru un loc in semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati, Simona Halep, favorita numarul doi, va avea o misiune dificila, urmand sa o infrunte pe britanica Johanna Konta, cap de serie numarul sapte. Partida se va desfasura pe Terenul Central si nu va incepe mai devreme de ora 02. 00 ora Romaniei).

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Anastasija Sevastova se va disputa joi, de la ora 18.00

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, o va intalni, joi, de la ora 18. 00, pe letona Anastasija Sevastova, locul 16 WTA si cap de serie 15, in optimile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati. Meciul va avea loc pe Grandstand, fiind primul al zilei de pe aceasta arena. Confruntarea dintre cele doua jucatoare va fi transmisa in direct de Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

WTA Cincinnati, semifinale: Simona Halep vs Sloane Stephens se va disputa sambata, dupa ora 23:00

Simona Halep, locul 2 WTA, va evolua, sambata, nu inainte de ora 23. 00, cu americanca Sloane Stephens, locul 151 WTA, beneficiara a unui wild card, in semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati.

LIVESCORE Simona Halep vs Sloane Stephens (dupa ora 23:00)

Cap de serie numarul doi, Simona Halep se afla la o singura victorie distanta de calificarea in finala turneului Premier 5 de la Cincinnati. Pana acolo, Simona trebuie sa o invinga pe Sloane Stephens, locul 151 WTA, din SUA, beneficiara a unui wild-card. Meciul va fi in direct pe Digisport 2 si Livescore pe HotNews. ro.

LIVE Text Simona Halep vs Sloane Stephens 6-2, 5-1

Cap de serie numarul doi, Simona Halep se afla la o singura victorie distanta de calificarea in finala turneului Premier 5 de la Cincinnati. Pana acolo, Simona trebuie sa o invinga pe Sloane Stephens, locul 151 WTA, din SUA, beneficiara a unui wild-card. Meciul este in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Anastasija Sevastova 6-4, 6-3/ Halep, in sferturi - Discursurile lui Darren Cahill

Fara sa fie intr-o zi prea buna, Simona Halep si-a pierdut busola in doua randuri, cate o situatie in fiecare set. A avut insa inca o data omul potrivit langa ea: Darren Cahill i-a readus Simonei picioarele si mintea pe teren, iar numarul doi WTA s-a calificat in sferturile turneului Premier 5 de la Cincinnati, scor 6-4, 6-3, dupa o ora si 18 minute. Va urma un meci mai greu, cel putin la prima vedere, contra invingatoarei dintre Dominika Cibulkova 11 WTA si cap de serie numarul 11) si Johanna Konta 7 WTA si cap de serie numarul 7).

VIDEO Rezumatul meciului dintre Simona Halep si Anastasia Sevastova, de la Cincinnati. Cum a invins romanca fara a face un meci stralucit

Simona Halep este in sferturile turneului de la Cincinnati, dupa ce a trecut in doua seturi de letona Anastasia Sevastova.

VIDEO Rezumatul meciului dintre Simona Halep si Taylor Townsend. Romanca a reusit o lovitura fabuloasa care i-a ridicat pe americani in picioare

Simona Halep a castigat primul meci jucat la turneul de la Cincinnati, trecand de americanca Taylor Townsend, cu scorul de 6-4, 6-1.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )