Libnet.ro
UNICEF

06:00

VIDEO Zoli Toth, la Adevarul Live: Cand eram copil, aveam carti de joc cu fetele compozitorilor

Adevărul Adevărul,
VIDEO Zoli Toth, la Adevarul Live: Cand eram copil, aveam carti de joc cu fetele compozitorilor

Zoli Toth, liderul trupei Sistem si unii din promotorii neconventionali ai muzicii de percutie din Romania, a fost prezent in studioul Adevarul Live. continuă pe Adevărul

Zoli Toth (ex-Sistem), la Adevarul Live

Zoli Toth, liderul trupei Sistem si unii din promotorii neconventionali ai muzicii de percutie din Romania, vine astazi la Adevarul Live, de la ora 12.

VIDEO Chef Dominic Jeske, la Adevarul Live: Nu as manca niciodata sorici rece, asa cum fac romanii

Invitat la Adevarul Live a fost Chef Dominic Jeske, un renumit bucatar german, castigator al stelei Michelin, care ne-a impartasit mici secrete ale bucatariei internationale. El a vorbit si despre gastronomia romaneasca. Desi a marturisit ca nu o cunoaste in detaliu, bucataria noastra traditionala l-a surprins in repetate randuri.

Adevarul Live, ora 15.00: Rasismul in societatea romaneasca, intre rapoarte si realitate

Comisia Europeana impotriva Rasismului si Intolerantei din cadrul Consiliul Europei a lansat Raportul privind Romania, care vizeaza progresele statului roman in acest domeniu, in ultimii sase ani. Sociologul INSCOP, Darie Cristea, activistul pentru drepturile omului, Ciprian Necula si corespondentul Adevarul la Bruxelles, dezbat incepand cu ora 15. 00 la Adevarul Live, problema rasismului in Romania si recomandarile ECRI.

Despre orientarea in cariera dupa absolvirea liceului, la Adevarul Live de la 14:00

Astazi, la Adevarul Live de la ora 14:00 vom discuta despre orientarea in cariera, ce pot sa faca tinerii pentru a urma o cale potrivita aptitudinilor si talentelor lor, dupa absolvirea liceului.

Adevarul Live, de la ora 16.00: Klaus Iohannis vorbeste despre candidatura la presedintie si proiectul sau pentru Romania

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, candidat cert la sefia PNL dupa retragerea lui Crin Antonescu si creditat de sondaje cu o cota de incredere egala cu cea a lui Victor Ponta, vorbeste, astazi, la Adevarul Live, de la ora 16. 00 despre sansele pe care le are sa ajunga alesul dreptei unite in cursa prezidentiala.

Dezbatere Adevarul Live, de la ora 11.00: cum se pot lansa in afaceri romanii cu idei, dar fara bani

Discutam la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, cum pot porni in afaceri romanii cu idei si entuziasm, dar care nu dispun de finantare. Invitati in studio vor fi Cristina Alexandru si Daniel Tiganila, co-fondadatori ai startups. ro, proiect lansat la inceputul lui 2008, cu scopul de a-i sprijini pe cei care vor sa inceapa o afacere sau vor sa-si dezvolte propriul business.

Dirijorul Horia Andreescu vine astazi la Adevarul Live

Unul dintre cei mai importanti dirijori romani, maestrul Horia Andreescu, va fi invitatul lui Cezar Paul-Badescu astazi, la Adevarul Live, de la ora 15. 00, alaturi de Mihai Constantinescu, directorul Artexim.

Dirijorul Horia Andreescu vine la Adevarul Live de la ora 15.00

Unul dintre cei mai importanti dirijori romani, maestrul Horia Andreescu, va fi invitatul lui Cezar Paul-Badescu astazi, la Adevarul Live, de la ora 15. 00, alaturi de Mihai Constantinescu, directorul Artexim.

Dezbatere despre noul protocol pentru predarea Religiei in scoli, la Adevarul Live de la 14:00

Astazi, la Adevarul Live de la ora 14:00 vom discuta alaturi de specialisti si reprezentanti ai societatii civile, despre noul protocol pentru predarea Religiei in scoli, semnat saptamana trecuta de Ministerul Educatiei, Patriarhia Romana si Secretariatul de Stat pentru Culte.

Ce aduce nou Protocolul incheiat de Ministerul Educatiei cu Patriarhia despre predarea Religiei in scoli, la Adevarul Live de la 14:00

Astazi, la Adevarul Live de la ora 14:00 vom discuta alaturi de specialisti si reprezentanti ai societatii civile, despre noul protocol pentru predarea Religiei in scoli, semnat saptamana trecuta de Ministerul Educatiei, Patriarhia Romana si Secretariatul de Stat pentru Culte si publicat astazi pe site-ul ministerului.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )