Libnet.ro
UNICEF

10:15

Telefonul care iti pazeste secretele. Probabil cel mai sigur smartphone din lume

Antena3 Antena3,
Telefonul care iti pazeste secretele. Probabil cel mai sigur smartphone din lume

In timp ce restul pietei se indreapta in directia betelor pentru selfie si a ecranelor curbate, noi alegem alta cale. O cale catre inima problemelor si apararea intimitatii, declara Mike Jank,. continuă pe Antena3

MWC 2015 Cel mai sigur telefon din lume are un urmas: Ce are de oferit Blackphone 2

In cadrul MWC 2015, cei de la Silent Circle au lansat anuntat Blackphone 2, succesorul celui mai sigur telefon din lume. La MWC 2015 in Barcelona, cei de la Silent Circle au venit pregatiti nu cu unul, ci cu trei anunturi important: Blackphone 2, cel ce va deveni probabil cel mai sigur telefon din lume, [].

Cel mai mare microSD din lume a fost anuntat, dar nu-l poti pune in Samsung Galaxy S6

Pe langa valul de lansari de smartphone-uri si tablete de saptamana aceasta de la MWC 2015, cei de la SanDisk au anuntat oficial cel mai mare card microSD. Totusi, daca iti cumperi Samsung Galaxy S6, nu te vei putea bucura de asa ceva. Nu mai are slot. in ultimii ani, cardurile microSD au devenit omniprezente [].

Bill Gates ramane cel mai bogat om din lume, potrivit Forbes / Ion Tiriac, locul 1741

Cofondatorul Microsoft, americanul Bill Gates, ramane cel mai bogat om din lume, cu o avere care atinge acum 79,2 miliarde de dolari, potrivit clasamentului anual al revistei Forbes publicat luni si citat de AFP.

Cel mai dorit telefon de la HTC si ce stim despre el inainte de lansare: Cu ce noutati ne va cuceri HTC One M9?

Odata cu Galaxy S6, HTC are un eveniment in Barcelona. Cel mai bun telefon al sau va fi anuntat acolo, iar One M9 pare sa fie numele care va ramane.

Cel mai mare vas de croaziera din lume: Harmony of The Seas se lanseaza anul viitor si romanii pot face rezervari din toamna

Royal Caribbean va lansa anul viitor vasul Harmony of The Seas care, cu 2. 747 de cabine pentru 5. 479 de pasageri si 2. 400 de membri ai echipajului, va fi cel mai mare vas de croaziera din lume.

RATB vrea sa scumpeasca biletele de calatorie pentru a creste incasarile: Pretul biletului, de 1,3 lei, este cel mai mic din tara

Pretul unui bilet de calatorie in reteaua RATB, de 1,3 lei, este cel mai mic din tara, in conditiile in care traseele deservite in Capitala sunt si de trei ori mai lungi decat in alte orase, iar cresterea la 1,8 - 2 lei, solicitata de institutie, ar resuscita incasarile, spun reprezentantii RATB, potrivit Mediafax.

Cel mai mare vas de croaziera din lume intra in serviciu anul viitor

Royal Caribbean va lansa anul viitor vasul Harmony of The Seas care, cu 2. 747 de cabine pentru 5. 479 de pasageri si 2. 400 de membri ai echipajului, va fi cel mai mare din lume, a declarat Nicolae Demetriade, presedintele World Travel, care reprezinta.

Michael Jordan, cel mai nou membru in clubul miliardarilor

Michael Jordan, considerat drept cel mai valoros jucator de baschet din toate timpurile, a intrat in selectul club al miliardarilor. Jordan, alaturi de alte 289 de persoane sunt noutatile pe lista miliardarilor.

Neplata despagubirilor, cel mai reclamat aspect in sectorul asigurarilor-reasigurarilor

Aspectul cel mai des reclamat de catre petenti in anul 2014 a fost neplata/plata partiala a despagubirilor/valorilor de rascumparare solicitate de catre asigurati/pagubiti 12. 073 de cazuri), acestea reprezentand un procent de 95% din totalul petitiilor inregistrate de ASF in sectorul asigurarilor-reasigurarilor, transmite institutia.

Ora de religie, cel mai fierbinte subiect in scoli. Ce spune Patriarhul Daniel

Inscrierea pe baza de cerere la ora de religie din scoli este cel mai fierbinte subiect al inceputului de an din zona educationala. Patriarhul Daniel a declarat la Sfanta Liturghie ca ora de Religie este stiinta cea mai profunda, iar inscrierea la.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )