Libnet.ro
UNICEF

19:00

Videoclipul distribuit de mai multi PSD-isti si in care politistii sunt facuti incompetenti, viral pe pagina de Facebook Politistii au umor / Plus o lectie de gramatica pentru viceprimarul Craiovei Adrian Cosman

Hotnews Hotnews,
 Videoclipul distribuit de mai multi PSD-isti si in care politistii sunt facuti incompetenti, viral pe pagina de Facebook Politistii au umor / Plus o lectie de gramatica pentru viceprimarul Craiovei Adrian Cosman

Videoclipul distribuit marti pe Facebook de mai multi PSD-isti, printre care si ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, si in care se afirma ca politia incompetenta poate condamna oameni nevinovati daca vrea sa gaseasca un tap ispasitor a devenit viral pe pagina Politistii au umor, unde a depasit 23. 000 de vizualizari. continuă pe Hotnews

O manipulare ieftina si JENANTA: Reactia politistilor la videoclipul distribuit de mai multi PSD-isti in care oamenii legii sunt facuti incompetenti. Ce lectie de gramatica a primit viceprimarul Craiovei

PSD mutileaza legile justitiei si incearca sa ne convinga de faptul ca o fac pentru a ne proteja pe noi, oamenii de rand. Mai mult, se folosesc de crima de la metrou pentru a justifica masacrarea.

Psiholog: Cu ingrijorare, intalnesc tot mai multi adolescenti care sufera de tulburare obsesiv-compulsiva

Potrivit psiho-terapeutului Daniela Dragne Macarie, pragul ii este trecut de tot mai multi tineri si adolescenti care sufera de tulburare obsesiv-compulsiva. Tulburarea, destul de comuna in zone precum Statele Unite ale Americii, se caracterizeaza prin ganduri intruzive, care produc disconfort si sunt greu de controlat, insotite de comportamente repetitive.

Motivul surprinzator pentru care mai multi colindatori au fost arestati

Mai multi colindatori au fost arestati si masina le-a fost incendiata in India, dupa ce au fost acuzati ca au incercat sa converteasca un barbat la crestinism. Politia a declarat ca 32 de.

ANPC a verificat mai multi operatori economici din judetul Prahova si a dat amenzi de 25.000 lei

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului ANPC) a verificat mai multi operatori economici din judetul Prahova si a aplicat amenzi in valoare de 25. 000 lei, in urma unor controale efectuare in cadrul Comandamentului de Iarna, informeaza institutia, prin intermediul unui comunicat de presa.

SUA: Un vagon de tren a deraiat pe un pod, mai multi raniti

Un tren de pasageri a deraiat luni la nord de Olympia, capitala statului Washington, inregistrandu-se mai multi raniti, a anuntat seriful comitatului Pierce pe contul sau de Twitter, scrie AFP.

UPDATE SUA: Un vagon de tren a deraiat pe un pod, mai multi morti

Un tren de pasageri a deraiat luni la nord de Olympia, capitala statului Washington, inregistrandu-se mai multi morti, a anuntat seriful comitatului Pierce pe contul sau de Twitter, scrie AFP.

Trenul regal, insotit de mai multi piloti in semn de omagiu pentru Regele Mihai

O parte din drum, trenul regal a fost insotit de cativa piloti care au adus un ultim omagiu celui care a fost mentorul lor, si cel care a infiintat Aeroclubul Romaniei, in cadrul.

Si-a ingropat sotia in urma cu mai multi ani si se ducea zilnic cu flori la mormantul ei. Recent, a deschis televizorul si a impietrit. Ce a vazut barbatul

Un barbat care credea ca si-a ingropat sotia moarta intr-un accident auto a fost socat sa o vada pe femeie, doi ani mai tarziu, la o populara emisiune de televiziune. Abragh Mohamed a.

Cele mai intalnite boli care nu prezinta simptome

Exista cateva boli tacute care nu prezinta niciun simptom si de cele mai multe ori sunt depistate tarziu, in stadiile avansate. Tromboza venoasa profunda - Aceasta debuteaza cu un cheag de.

SARBATORILE DE IARNA. Cele mai frumoase obiceiuri care marcheaza SARBATORILE DE IARNA

Craciunul este perioada traditiilor, a superstitiilor si a obiceiurilor transmise din generatie in generatie. Colindul, scenetele cu motive religioase si mesele bogate sunt.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )