Libnet.ro
UNICEF

00:07

Viena: Mai multi turci au vrut sa ia cu asalt o reuniune a kurzilor, dar au dat buzna peste niste sarbi care sarbatoreau o zi de nastere

B1 B1,
Viena: Mai multi turci au vrut sa ia cu asalt o reuniune a kurzilor, dar au dat buzna peste niste sarbi care sarbatoreau o zi de nastere

Pe fondul unor tensiuni intercomunitare, mai multi turci care formeaza un grup anticomunist au luat cu asalt o reuniune a Federatiei muncitorilor kurzi din Viena. Sau cel putin asa credeau. in realitate, ei au. continuă pe B1

Perchezitii de amploare ale DIICOT. Mai multi cetateni romani si turci, banuiti ca ar fi spalat bani in afaceri cu miez de nuca (VIDEO)

Procurorii DIICOT, alaturi de mai multi politisti, efectueaza 42 de perchezitii in Bucuresti si in alte 9 judete ale tarii la eprsoane banuite de spalare de bani si evaziune fiscala in af.

Pokemon Go, interzis la Combinatul ArcelorMittal Galati. Mai multi angajati, surprinsi jucandu-se in timpul serviciului

Conducerea Combinatului Siderurgic ArcelorMittal Galati a interzis angajatilor sa mai joace Pokemon Go la serviciu pentru a evita accidentele de munca. Mai multi salariati au fost vazuti jucand Pokemon.

Statistici ingrijoratoare: Tot mai multi elevi renunta la scoala pentru ca nu au bani de naveta (VIDEO)

Saracia ii impinge pe tot mai multi elevi sa abandoneze scoala. Cifrele arata ca, intr-un singur an, peste 35. 000 de elevi din tara noastra au renuntat la studii, multi dintre ei pentru ca.

Vacanta de cosmar: Mai multi turisti cazati la statiunea Venus, jefuiti in camera de hotel (VIDEO)

Mai multe familii de turisti cazate intr-un hotel din statiunea Venus au ramas fara bani, telefoane si bijuterii. in fata acestei situatii halucinante, conducerea unitatii a avut o reactie.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )