Libnet.ro
UNICEF

12:30

Vigilenta de Black Friday. Decizia inspectorilor ANAF

B1 B1,
Vigilenta de Black Friday. Decizia inspectorilor ANAF

Vineri, 13 noiembrie, este Black Friday, iar ANAF Antifrauda a anuntat ca va monitoriza tranzactiile. Si in 2020, magazinele se asteapta la noi recorduri de vanzari. Prognozele specialistilor spun ca vor f. continuă pe B1

Cum sa nu-ti iei teapa de Black Friday. Un consultant economic avertizeaza

Vineri, 13 noiembrie, este Black Friday. Reducerile importante, dar si tepele au devenit celebre cu acest prilej, motiv pentru care este nevoie de decizii intelepte. Adrian Negrescu, consultant economic, ofera.

Inspectorii ANAF vor monitoriza tranzactiile de Black Friday

Inspectorii Antifraud a din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) vor monitoriza tranzactiile online de Black Friday, din acest weekend.

ANAF va monitoriza tranzactiile online de Black Friday in cadrul operatiunii Mercur au fost calculate impozite si taxe datorate de 15,7 milioane lei

Inspectorii Antifrauda din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) vor monitoriza tranzactiile online de Black Friday, din acest weekend, precum si obligatiile fiscale care se vor naste in aceasta perioada de reduceri, care conduc la volume foarte mari de vanzari, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei.

Antifrauda, cu ochii pe cumparaturile de Black Friday. Ce urmareste Fiscul

Inspectorii Antifrauda din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) vor monitoriza tranzactiile on line de Black Friday, din acest weekend, a informat joi seara Fiscul mentionand si care este scopul acestor actiuni.

Black Friday 2020. Ce oferte uimitoare vor fi vineri, 13 noiembrie

Black Friday 2020. Ziua mult asteptata de toti romanii se apropie. Principalele magazine au dezvaluit ce oferte uimitoare vor fi vineri, 13 noiembrie. Ofertele principalelor magazine de Black Friday 2020 Pe 13 noiembrie, marile magazine din intreaga tara vor avea preturi mult mai mici decat in restul anului, motiv pentru care toti romanii vor sa .

LIVEBLOG Black Friday 2020 - Ne pregatim de vineri 13, ziua cu cele mai multe reduceri din an

Black Friday este cel mai important eveniment de vanzari din an si in 2020 are loc pe 13 noiembrie in Romania, desi multe magazine au furat deja startul. Aici vom reuni in cursul zilei de maine cele mai importante reduceri si noutati.

Catalogul eMAG e tot ce-ti trebuie inainte de Black Friday: reduceri la 4 milioane de produse

EMAG va organiza Black Friday vineri, 13 noiembrie. Cu cateva zile inainte de aceasta data a venit cu un catalog in care se regasesc produsele la care ai reduceri mari anul acesta. Black Friday.

Ce intentioneaza romanii sa cumpere de Black Friday

Noua din zece romani stiu ce este Black Friday, iar mai mult de jumatate dintre ei intentioneaza sa achizitioneze cel putin un produs anul acesta. Vineri este ziua cu cele mai mari reduceri din an.

eMAG face asta fix inainte de Black Friday: surpriza pentru toti romanii care intra pe site

Pe 13 noiembrie, eMAG va avea Black Friday. Dar pana atunci inca are o groaza de oferte pe site. De-acolo am adunat cateva ca sa cumperi fara sa astepti ziua de vineri. Recent, eMAG a.

Start Black Friday! Oferta SensoDays vine cu produse de 5 stele la preturi de 3

Deseori, bugetul este cel care nu ne permite sa ne transformam casa cu ajutorul produselor de Home Deco. Taie problema asta de pe lista pentru ca SensoDays Black Friday 2020 vine cu o selectie speciala de produse premium de 5 stele la pret de 3 stele! Piese cu tehnologii inovatoare, concept realizat de designeri internationali, produse de ultima generatie toate se regasesc acum in oferta SensoDays Black Friday 2020.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )