Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cum sa nu-ti iei teapa de Black Friday. Un consultant economic avertizeaza

B1 B1,
Cum sa nu-ti iei teapa de Black Friday. Un consultant economic avertizeaza

Vineri, 13 noiembrie, este Black Friday. Reducerile importante, dar si tepele au devenit celebre cu acest prilej, motiv pentru care este nevoie de decizii intelepte. Adrian Negrescu, consultant economic, ofera. continuă pe B1

Zeci de mii de romani au facut asta pe eMAG: 6 secrete pentru Black Friday. Iei tot daca te misti repede

Daca vrei cu adevarat sa profiti de reducerile eMAG de Black Friday, trebuie sa te asiguri ca iti pui la punct contul. Totodata, poti invata de la cei peste 100. 000 de romani care au.

eMAG parca a dat drumul la Black Friday mai devreme. Preturi infime la telefoane Samsung si Huawei

Mai e un pic pana la Black Friday, dar eMAG deja are mii de reduceri pe site. Sunt telefoane ieftine de la Samsung si Huawei, la fix sa iei ceva bun si nou. Daca erai in cautarea unui telefon.

Vigilenta de Black Friday. Decizia inspectorilor ANAF

Vineri, 13 noiembrie, este Black Friday, iar ANAF Antifrauda a anuntat ca va monitoriza tranzactiile. Si in 2020, magazinele se asteapta la noi recorduri de vanzari. Prognozele specialistilor spun ca vor f.

Marelbo da startul reducerilor de Black Friday, pentru prima data in 35 de ani

Producatorul de incaltaminte din piele naturala, Marelbo, a dat startul reducerilor de Black Friday. Este pentru prima data in cei 35 de ani de existenta cand Marelbo se aliniaza acestei tendinte cu sonor in toata lumea. Bucuria este cu atat mai mare intrucat reducerile reale se aplica preturilor de producator.

Peste 20.000 de LENJERII DE PAT cu reduceri de pana la 70% la Black Friday 2020 (P)

In 2020, vanatorii de chilipiruri vor avea parte de cel mai tare Black Friday organizat la produse pentru pat! CumparaMisim. ro pune la bataie super reduceri la zeci de mii de produse: lenjerii din bumbac 100% si finet, produse din gama LUX, lenjerii pentru paturi de o persoana, seturi pentru copii, diverse paturi si cuverturi, pilote de calitate, accesorii si seturi pentru Craciun, covoare, draperii, prosoape si altele.

Start Black Friday! Oferta SensoDays vine cu produse de 5 stele la preturi de 3

Deseori, bugetul este cel care nu ne permite sa ne transformam casa cu ajutorul produselor de Home Deco. Taie problema asta de pe lista pentru ca SensoDays Black Friday 2020 vine cu o selectie speciala de produse premium de 5 stele la pret de 3 stele! Piese cu tehnologii inovatoare, concept realizat de designeri internationali, produse de ultima generatie toate se regasesc acum in oferta SensoDays Black Friday 2020.

LIVEBLOG Black Friday 2020 - Ne pregatim de vineri 13, ziua cu cele mai multe reduceri din an

Black Friday este cel mai important eveniment de vanzari din an si in 2020 are loc pe 13 noiembrie in Romania, desi multe magazine au furat deja startul. Aici vom reuni in cursul zilei de maine cele mai importante reduceri si noutati.

Ce reduceri au loc, de fapt, de Black Friday. Specialistii atrag atentia asupra acestui detaliu

Mai este putin timp si Black Friday va incepe in Romania. Invitata in cadrul emisiunii ILikeIT, Doina Ionescu, specialist e-commerce, a facut o analiza de context a fenomenului de la noi in pandemia de coronavirus. Ce reduceri sunt la noi de Black Friday La emisiunea ILikeIT, specialistul e-commerce, Doina Ionescu a abordat fenomenul reducerilor de .

Black Friday la sisteme de securitate - Atu Tech ofera reduceri de pana la 76% la 100.000 de produse

Magazinul online de sisteme de securitate da startul editiei de Black Friday din acest an pe 13 noiembrie si, timp de 72 de ore, ofera reduceri de pana la 76% la 100. 000 de produse.

Black Friday la eMAG: Care sunt primele produse care se vor afla la reducere

EMAG anunta primele produse din oferta Black Friday cu numarul 10, care va incepe maine. Anul acesta, clientii eMAG vor fi intampinati cu o oferta care cuprinde 4 milioane de produse, care vor beneficia de reduceri totale in valoare de 300 de milioane de lei.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2457 seconds )