Libnet.ro
UNICEF

11:30

Antifrauda, cu ochii pe cumparaturile de Black Friday. Ce urmareste Fiscul

Adevărul Adevărul,
Antifrauda, cu ochii pe cumparaturile de Black Friday. Ce urmareste Fiscul

Inspectorii Antifrauda din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) vor monitoriza tranzactiile on line de Black Friday, din acest weekend, a informat joi seara Fiscul mentionand si care este scopul acestor actiuni. continuă pe Adevărul

ANAF va monitoriza tranzactiile online de Black Friday in cadrul operatiunii Mercur au fost calculate impozite si taxe datorate de 15,7 milioane lei

Inspectorii Antifrauda din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) vor monitoriza tranzactiile online de Black Friday, din acest weekend, precum si obligatiile fiscale care se vor naste in aceasta perioada de reduceri, care conduc la volume foarte mari de vanzari, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei.

Inspectorii ANAF vor monitoriza tranzactiile de Black Friday

Inspectorii Antifraud a din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) vor monitoriza tranzactiile online de Black Friday, din acest weekend.

Vigilenta de Black Friday. Decizia inspectorilor ANAF

Vineri, 13 noiembrie, este Black Friday, iar ANAF Antifrauda a anuntat ca va monitoriza tranzactiile. Si in 2020, magazinele se asteapta la noi recorduri de vanzari. Prognozele specialistilor spun ca vor f.

Start Black Friday! Oferta SensoDays vine cu produse de 5 stele la preturi de 3

Deseori, bugetul este cel care nu ne permite sa ne transformam casa cu ajutorul produselor de Home Deco. Taie problema asta de pe lista pentru ca SensoDays Black Friday 2020 vine cu o selectie speciala de produse premium de 5 stele la pret de 3 stele! Piese cu tehnologii inovatoare, concept realizat de designeri internationali, produse de ultima generatie toate se regasesc acum in oferta SensoDays Black Friday 2020.

LIVEBLOG Black Friday 2020 - Ne pregatim de vineri 13, ziua cu cele mai multe reduceri din an

Black Friday este cel mai important eveniment de vanzari din an si in 2020 are loc pe 13 noiembrie in Romania, desi multe magazine au furat deja startul. Aici vom reuni in cursul zilei de maine cele mai importante reduceri si noutati.

Ce reduceri au loc, de fapt, de Black Friday. Specialistii atrag atentia asupra acestui detaliu

Mai este putin timp si Black Friday va incepe in Romania. Invitata in cadrul emisiunii ILikeIT, Doina Ionescu, specialist e-commerce, a facut o analiza de context a fenomenului de la noi in pandemia de coronavirus. Ce reduceri sunt la noi de Black Friday La emisiunea ILikeIT, specialistul e-commerce, Doina Ionescu a abordat fenomenul reducerilor de .

Black Friday la sisteme de securitate - Atu Tech ofera reduceri de pana la 76% la 100.000 de produse

Magazinul online de sisteme de securitate da startul editiei de Black Friday din acest an pe 13 noiembrie si, timp de 72 de ore, ofera reduceri de pana la 76% la 100. 000 de produse.

Black Friday la eMAG: Care sunt primele produse care se vor afla la reducere

EMAG anunta primele produse din oferta Black Friday cu numarul 10, care va incepe maine. Anul acesta, clientii eMAG vor fi intampinati cu o oferta care cuprinde 4 milioane de produse, care vor beneficia de reduceri totale in valoare de 300 de milioane de lei.

Black Friday 2020 - Zece ani de istorie - De la primele incercari timide, pana la acest Black Pandemic Friday

Black Friday a ajuns acum la borna cu numarul 10 si foarte multe s-au schimbat de la prima editie cand BF a fost facut in graba si avea foarte putine produse interesante. Au ramas in urma anii in care site-urile cadeau des si cand inca avea rost sa mergi de la prima ora intr-un magazin fizic ca sa iesi apoi in brate cu un televizor sau un cuptor cu microunde. Multi oamenii nici nu vor sa auda de Vinerea Neagra, suparati fiind ca preturile cresc in lunile dinaintea evenimentului. La polul opus sunt cei care nu se mai pot opri din cumparat si isi iau tot ce prind, incantati de existenta unei reduceri. in articol puteti citi ce s-a intamplat in fiecare an de Vinerea Neagra si ce va fi diferit in acest Black Pandemic Friday.

Black Friday la PC Garage: reduceri la peste 35.000 de componente si un sistem construit special pentru eveniment

PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT si electronice din Romania, anunta startul campaniei Black Friday de Gaming pe data de 13 noiembrie.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3139 seconds )