Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viitorul Huawei, in mainile lui Joe Biden: cat de optimist este CEO-ul companiei chinezesti

Playtech Playtech,
Viitorul Huawei, in mainile lui Joe Biden: cat de optimist este CEO-ul companiei chinezesti

Din cauza unei fixatiei lui Donald Trump legata de legaturile Huawei cu autoritatile chineze, producatorul de mobile devine din ce in ce mai irelevant, in fiecare zi. CEO-ulRen Zhengfei. continuă pe Playtech

Joe Biden, gafa colosala! Ce i-a putut spune unei asistente medicale. Toata planeta a aflat

Presedintele Joe Biden a intrat intr-o conferinta video cu cadrele medicale care lucreaza in spatiile special amenajate pentru vaccinari in Glendale, Arizona. intrunirea a decurs bine, pana cand presedintele american a intervenit in discutie cu o serie de comentarii considerate a fi deplasate. Esti studenta? Joe Biden, conferinta de neuitat. Gafa presedintelui in timpul conferintei, .

Stilul de lucru al lui Joe Biden: vizite-surpriza, paznicii Biroului Oval si oaspetii privilegiati ai presedintelui american

Spre deosebire de Donald Trump care permitea un du-te-vino al consilierilor si aliatilor sai in Biroul Oval, Joe Biden are trei paznici care au sarcina de a controla accesul vizitatorilor la Casa Alba. Totusi Joe Biden este un presedinte care cultiva relatiile cu personalul si membrii administratiei sale asa ca deseori merge pe la birourile lor si ii surprinde cu o vizita, scrie Politico.

JOE BIDEN: Iranul trebuie sa revina la masa negocierilor inainte ca SUA sa ridice sanctiunile

Presedintele american Joe Biden a declarat, duminica, ca Statele Unite nu vor relaxa sanctiunile pentru a atrage Iranul sa revina la masa negocierilor referitoare la programul nuclear al tarii.

Joe Biden a aprobat noi sanctiuni impotriva persoanelor responsabile de puciul militar din Myanmar

Presedintele american Joe Biden a anuntat miercuri ca a aprobat un decret pentru noi sanctiuni impotriva persoanelor responsabile de puciul militar din Myanmar si a reluat solicitarea ca generalii sa cedeze puterea si sa ii elibereze pe liderii civili, transmite Reuters.

Politico: Beijingul vrea ca UE sa fie independenta, dupa ce Joe Biden a evocat competitia extrema SUA-China

Administratia de la Beijing si-a exprimat speranta ca Uniunea Europeana va fi independenta si autonoma, in contextul in care noul presedinte al Statelor Unite, Joseph Biden, a afirmat ca va contracara China printr-o competitie extrema.

Anuntul lui Joe Biden confirma scenariile negative cu privire la Jocurile Olimpice

Organizarea Jocurilor Olimpice de vara, reprogramate pentru 2021, se clatina puternic. Din ce in ce mai multe semnale merg in directia unei noi amanari. Cel mai recent a venit din partea presedintelui SUA, Joe Bi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )