Libnet.ro
UNICEF

15:45

Vikingii ar fi raspandit in timpul calatoriilor unul dintre cei mai letali agenti patogeni ai omenirii - studiu

Hotnews Hotnews,
 Vikingii ar fi raspandit in timpul calatoriilor unul dintre cei mai letali agenti patogeni ai omenirii - studiu

Unii dintre vikingi ar fi murit din cauza tulpinilor disparute ale unuia dintre cei mai letali agenti patogeni ai omenirii - variola, relateaza Science News, potrivit Agerpres. De asemenea, este posibil ca vikingii infectati sa fi raspandit boala in timpul calatoriilor lor. Se estimeaza ca maladia a ucis in total 500 de milioane de oameni si este singurul agent patogen uman care a fost eradicat la nivel mondial. continuă pe Hotnews

Lumea medicala este in doliu. Unul dintre cei mai renumiti si apreciati medici, rapus de noul coronavirus, la doar 49 de ani. Andreea Esca i-a fost pacienta

O veste tristaa socat lumea medicala. Un renumit medic stomatolog a murit la varsta de 49 de ani, fiind infectat cu COVID-19. Chemal Taner era internat de mai mult timp in spital, iar in ultimele zile starea sa de sanatate s-a agravat, fiind transferat de urgenta la Terapie Intensiva. Medicul urma sa inceapa un tratament .

Ce avere are Daniel Negreanu, unul dintre cei mai cunoscuti jucatori de poker din lume, de origine roman

Daniel Negreanueste un jucator profesionist de poker, unul dintre ceimai de succes din istoria celebrului joc de cazino. De-a lungul timpului, a reusit sa stranga o avere fabuloasa. Averea lui.

Facebook a eliminat unul dintre cele mai mari grupuri anti-masca de pe platforma sa

Facebook a eliminat unul dintre cele mai mari grupuri anti-masca de pe platforma pentru incalcarea politicilor sale impotriva raspandirii dezinformarii cu privire la COVID-19.

Presa internationala: Romania a devenit unul dintre cele mai mari focare de coronavirus din Europa. Infectia se raspandeste in ritm accelerat

Romania a intrat in atentia presei internationale din cauza numarului tot mai mare de noi infectari cu coronavirus. Jurnalistii italieni de la Il Fatto Quotidiano sustin ca tara noastra a devenit unul dintre.

Digi24: Unul din cele mai cunoscute mistere din lume se afla chiar in sediul CIA. De 30 de ani, nimeni nu a reusit sa-l descifreze

La sfarsitul anilor 1980, artistul Jim Sanborn a fost angajat sa creeze o sculptura care sa fie expusa la sediul CIA din Langley, Virginia. Stiind ca unii dintre cei mai buni agenti de informatii din lume o vor vedea in fiecare zi, Sanborn a introdus un cod secret in piesa botezata Kryptos.

Facebook a eliminat unul dintre cele mai mari grupuri anti-masca care prezenta informatii eronate privind pandemia de coronavirus

Facebook a eliminat unul dintre cele mai mari grupuri anti-masca de pe platforma pentru incalcarea politicilor sale impotriva raspandirii dezinformarii cu privire la COVID-19. Grupul Unmasking America! avea peste 9000 de membri, iar continutul postat prezenta informatii eronate legate de coronavirus.

Mircea Badea, asa cum nu l-au mai vazut telespectatorii la Antena 3! Ce a putut sa faca pentru iubita lui, Carmen Bruma, in plina strada

Mircea Badea, unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori TV, si-a scos stotia, nu mai putin celebra Carmen Bruma, si pe fiul lor in parc. Cei trei s-au plimbat prin Herastrau, iar la un momendat Mircea Badea a facut pe fotorgarfu pentru sotia si fiul sau. Mircea Badea, asa cum nu l-au vazut nici telespectatorii Antenei .

Nadia Comaneci, dragoste cu nabadai cu Ion Dolanescu. Cum a decurs, de fapt, relatia dintre cei doi

O poveste de dragoste care a facut multe valuri la vremea ei a fost cea dintre cantaretul Ion Dolanescu si gimnasta Nadia Comaneci. Despre relatia aceasta nu s-a mai vorbit de foarte multa vreme, iar multi dintre romani au uitat de idila dintre Zeita de la Montreal si interpretul de muzica populara. Nadia Comaneci s-a .

Specialistii au cercetat de ce sunt cainii cei mai buni prieteni ai omului. Ce au descoperit

Exista o sumedenie de motive pentru care sa iubim cainii. Acestea sunt unele dintre cele mai iubite animale si pot crea legaturi puternice cu cei din jurul lor. De multe ori s-a auzit despre caini care s-au intors sa-si ajute stapanii chiar si dupa ce au fost loviti sau abandonati. Specialistii au cercetat de ce .

Schimbare majora la bancomate. Se intampla la una dintre cele mai mari banci. Toti romanii trebuie sa stie

Una dintre cele mai mari banci din Romania a anuntat ca baga in revizie sistemul de bancomate. E un demers care va necesita circa 2,6 milioane de euro. CEC Bank a anuntat ca va inlocui.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )