Libnet.ro
UNICEF

21:15

Facebook a eliminat unul dintre cele mai mari grupuri anti-masca care prezenta informatii eronate privind pandemia de coronavirus

Adevărul Adevărul,
Facebook a eliminat unul dintre cele mai mari grupuri anti-masca care prezenta informatii eronate privind pandemia de coronavirus

Facebook a eliminat unul dintre cele mai mari grupuri anti-masca de pe platforma pentru incalcarea politicilor sale impotriva raspandirii dezinformarii cu privire la COVID-19. Grupul Unmasking America! avea peste 9000 de membri, iar continutul postat prezenta informatii eronate legate de coronavirus. continuă pe Adevărul

Facebook a eliminat unul dintre cele mai mari grupuri anti-masca de pe platforma sa

Facebook a eliminat unul dintre cele mai mari grupuri anti-masca de pe platforma pentru incalcarea politicilor sale impotriva raspandirii dezinformarii cu privire la COVID-19.

Schimbare majora la bancomate. Se intampla la una dintre cele mai mari banci. Toti romanii trebuie sa stie

Una dintre cele mai mari banci din Romania a anuntat ca baga in revizie sistemul de bancomate. E un demers care va necesita circa 2,6 milioane de euro. CEC Bank a anuntat ca va inlocui.

Unul din cele mai mari cimitire din Brazilia a fost extins cu sute de morminte proaspat sapate. Bilantul deceselor se mentine ridicat FOTO

Brazilia are al doilea cel mai mare devastator bilant al pandemiei Covid-19 dupa SUA, depasind recent doua milioane de cazuri si ajungand la peste 80. 000 de morti in conditiile in care cifrele sunt considerate subestimate. Imagini cu morminte proaspat ridicate intr-unul din cele mai mari cimitire din Sao Paolo arata ravagiile epidemiei in aceasta tara.

Liderii UE au ajuns la un acord privind planul de relansare economica la capatul unuia dintre cele mai lungi summituri din istoria blocului comunitar

La capatul unuia dintre cele mai lungi summituri din istoria Uniunii Europene, liderii statelor membre au ajuns la un acord in privinta programului de relansare economica post-coronavirus. 750 de miliarde de euro.

Facebook a anuntat schimbarea prin care sa mai curete reteaua sociala

Facebook a eliminat unul dintre cele mai mari grupuri anti-masca care prezenta informatii eronate privind pandemia. E un prim demers de asa anvergura. Platforma a inchis grupul pentru.

Cadre medicale surprinse fara masca in unul din cele mai mari focare de coronavirus si medicamente expirate gasite in trusele de urgenta

Inspectorii Directiei de Sanatate Publica Galati au amendat 11 cadre medicale, 9 de la Spitalul de Urgenta si 2 de la Spitalul de Copii, pentru ca nu purtau masca. in plus, s-a descoperit ca anchetele epidemiologice nu s-au facut la timp.

VIDEO Comuna celebra din Alba, afectata de cele mai mari inundatii din ultimii 20 de ani. Cantitatea de apa a fost de aproape 50 lmp in 2 ore

Comuna Ciugud din Alba, celebra la nivel national pentru investitiile din fonduri europene si ideile smart puse in practica de administratia locala, a fost lovita duminica, 19 iulie 2020, de cele mai puternice inundatii din ultimii 20 de ani.

VIDEO Unul dintre cele mai umblate trasee montane din Bucegi, inchis din cauza copacilor doborati de vant

Salvamont Prahova atrage atentia ca traseul turistic spre Jepii Mari a devenit impracticabil din cauza copacilor doborati de vant, motiv pentru care acesta va fi inchis temporar. Traseul inchis este marcat cu triunghi albastru.

Cristian Busoi: Este de departe unul dintre cele mai tensionate summituri din istoria UE. Cred ca vor reusi sa isi impuna punctul de vedere Romania si statele care incearca sa gaseasca o cale de mijloc (VIDEO)

Eurodeputatul PNL Cristian Busoi a comentat, luni, in direct pe B1 TV, negocierile de la summitul Consiliului European de la Bruxelles, unde liderii celor 27 de state nationale incearca deja de patru zile sa.

Acestea sunt cele mai mari salarii din Romania: cum au ajuns lefurile din BNR la valori astronomice

Cand te gandesti la salarii foarte generoase din Romania, probabil ca ajungi la valori de 10. 000 de lei pe luna, dar exista oameni care castiga de zece ori aceasta cifra, in acelasi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )