Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ungaria a decis deja care va fi noua propunere de comisar european, dupa respingerea lui Laszlo Trocsany

Adevărul Adevărul,
Ungaria a decis deja care va fi noua propunere de comisar european, dupa respingerea lui Laszlo Trocsany

Ungaria l-a propus luni pe diplomatul Oliver Varhelyi pentru functia de membru al Comisiei Europene, in contextul in care prima propunere inaintata de premierul Viktor Orban a fost respinsa de Parlamentul European, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila confirma ca Mihai Fifor ar putea fi noua propunere de comisar european: Nu este o obligatie ca Romania sa propuna o femeie

Premierul Viorica Dancila afirma ca PSD va decide, marti, in Comitetul Executiv National, care va fi noua propunere pentru postul de comisar european. Liderul PSD sustine ca nu exista o obligatie ca Romania sa propuna o femeie si ca Mihai Fifor ar fi un candidat potrivit. Adevarul a scris ieri ca Mihai Fifor, secretarul general al PSD, va fi propus pentru functia de comisar european pe Transporturi, dupa esecul Plumb.

Ludovic Orban, despre o noua propunere de comisar european: Viorica Dancila nu-si mai poate permite sa ne mai faca inca o data de ras (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a sustinut, marti, ca premierul Viorica Dancila trebuie sa se consulte cu presedintele Klaus Iohannis inainte de a face o noua propunere pentru postul de comisar european din partea.

Tariceanu anunta sfarsitul Guvernului Dancila: Sa se abtina de la orice propunere de comisar european pana dupa votul motiunii de cenzura

Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a criticat-o pe Viorica Dancila pentru propunerea facuta pentru functia de comisar european. De asemenea, presedintele liberal-democratilor a anuntat ca marti va fi depusa motiunea de cenzura.

Viorica Dancila, despre noua propunere de comisar european: Vreau sa am o discutie cu presedintele ales Comisiei. Trebuie sa fie o persoana care sa aiba credibilitate (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca in sedinta Comitetului Executiv al PSD de marti nu va fi luata o decizie cu privire la noua propunere de comisar european din partea Romaniei. Asta pentru ca sefa PSD vr.

Dancila: Facem o noua propunere de comisar. Despre invitatia lui Iohannis la consultari: Vin de indata, acelasi de indata cu care presedintele a decis sa numeasca ministrii interimari (VIDEO)

Viorica Dancila a anuntat ca va face o alta propunere de comisar european, in locul Rovanei Plumb. Cat despre invitatia la consultari, lansata de Klaus Iohannis, premierul a sustinut ca va onora invitatia la.

CALIN POPESCU TARICEANU: ii solicit premierului Dancila sa se abtina de la orice propunere de comisar european

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, ii cere premierului Viorica Dancila sa se abtina de la a face o alta propunere de comisar european din partea Romaniei pana dupa votul asupra motiunii de cenzura. Cel mai probabil, nu va mai fi in situatia de a face vreo propunere, adauga el.

PSD a ales si o varianta de rezerva pentru functia de comisar european. Cine este Gabriela Ciot

Conducerea PSD a votat, marti, ca Dan Nica sa fie noua propunere de comisar european din partea Romaniei. Dupa vot, insa, social-democratii au decis ca ar fi potrivit sa propuna si o femeie pentru.

Dan Nica va fi noua propunere a PSD pentru functia de comisar european

Europarlamentarul Dan Nica va fi noua propunere a PSD pentru functia de comisar european, au declara.

Dan Nica, votat pentru postul de comisar european pentru Transporturi - surse

Dan Nica ar putea fi noua propunere pentru functia de comisar european pentru Transporturi, potrivit unor surse PSD. Stire in curs de actualizare .

Dancila, intrebata despre acuzatiile de coruptie aduse lui Dan Nica: E o persoana respectata si sustinuta - Care este a doua varianta a PSD pentru propunerea de comisar european (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, marti, ca Dan Nica este noua propunere de comisar european. intrebata despre acuzatiile de coruptie ce au planat asupra acestuia, premierul a adus in discutie casele lui Klaus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )