Libnet.ro
UNICEF

22:30

VIN BANII PENTRU MASURA 1 Finantarea IMM-urilor din fondurile europene intra in linie dreapta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIN BANII PENTRU MASURA 1 Finantarea IMM-urilor din fondurile europene intra in linie dreapta

3000 de solicitanti ai sprijinului financiar de 2000 de euro pe masura 1 din OUG 1302020 si OUG 1742020 vor primi in urmatoarele zile sumele respective necesare platii chiriilor sau utilitatilor, a anuntat, ieri, Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, cu prilejul conferintei de presa in care a prezentat bilantul activitatii primului an de mandat. continuă pe Ziarul Bursa

Vin banii pentru romani: vestea de ultima ora pentru toti cei care stau la bloc

O veste de ultim moment aduce o raza de speranta pentru romani. E vorba de proiectul de ordonanta de urgenta pentru rectificarea bugetului de stat. Conform acestui proiect, sealoca peste.

Cand vin banii de la UE pentru relansarea economiei: Ungaria si Polonia ne pun bete-n roate

Uniunea Europeana lucreaza de cateva luni la un plan de relansare economica post-Covid. Din pacate, Ungaria si Polonia saboteaza initiativa din cauza unor prevederi referitoare la statul de.

S-au stabilit urnele pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Ce adversari poate avea Romania

Romania a avut prestatii dezamagitoare in Liga Natiunilor, cu exceptia partidei de la Klagenfurt, cu Austria. Dar ajutati si de trei puncte castigate la masa verde in fata Norvegiei, tricolorii reusesc sa urce in urna a doua valorica pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Romania ii ia fata Rusiei, care a fost invinsa clar in .

VIOLETA ALEXANDRU: Pana in prezent am platit 2 miliarde lei pentru masura privind acoperirea a 41,5% din costul salarial

Aproape 600. 000 de persoane au beneficiat de masura privind acoperirea a 41,5% din costul salarial, suma platita pana in prezent fiind de doua miliarde de lei, a anuntat astazi, intr-o conferinta de presa, ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

Cele 10 ventilatoare achizitionate de Primaria Alba Iulia pentru sectiile ATI, recuperate din fonduri UE

Municipiul Alba Iulia isi va recupera, din fonduri europene, cheltuielile realizate in urma achizitiei, in luna aprilie, a zece ventilatoare mecanice destinate sectiilor ATI, pentru tratarea cazurilor grave de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )