Libnet.ro
UNICEF

17:00

MINISTRUL AGRICULTURII, MESAJ PENTRU FERMIERI: Toti cei care sunt sanatosi au responsabilitatea de a iesi la camp

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTRUL AGRICULTURII, MESAJ PENTRU FERMIERI: Toti cei care sunt sanatosi au responsabilitatea de a iesi la camp

Toti cei care sunt sanatosi au acum responsabilitatea de a iesi la camp pentru ca este posibil ca, in toamna, sa consumam mai multe produse romanesti decat din import, scrie duminica ministrul Agriculturii, Adrian Oros, pe pagina sa de Facebook. continuă pe Ziarul Bursa

Orban: Toti cei care vor veni in tara nu vor petrece Pastele in conditii normale, ci vor sta in carantina

Premierul Ludovic Orban a afirmat ca toti romanii care vor veni in tara, incepand de duminica, nu vor petrece Pastele in conditii normale, ci vor intra in carantina, in centrele special amenajate in acest sens, transmite Mediafax.

O femeie cu COVID-19, mesaj in lacrimi, din spital: Daca s-ar fi oferit cineva sa ma omoare, as fi acceptat. Nu mi-am spalat parul de doua saptamani

Sharon Cook s-a infectat cu coronavirus si a fost internata intr-un spital din Anglia pe 23 martie. Femeia s-a filmat pentru a transmite un mesaj emotionant pentru ca toti cei care sunt sanatosi sa stie cat este de periculos acest virus.

Mesajul dur al unui pediatru pentru cei care ii pun pe doctorii demisionari la zid: Un medic viu, mai bun decat unul mort

Un pediatru din Calarasi transmite un mesaj dur catre toti cei care ii condamna pe medici in aceste zile. Multe cadre medicale au fost puse la zid in Romania pentru ca si-au dat demisiile, in timp ce alte popoare isi aplauda doctorii. Medicul Liviu Ghita, din Calarasi, vorbeste in mesajul sau si despre lipsa tinerilor din sistem care au luat calea pribegiei, in timp ce doctorii pensionari lucreaza in spitale.

Ministrul Agriculturii, despre riscul unei crize alimentare: Fermierii sanatosi trebuie sa iasa la camp

Riscul unei crize alimentare persista, impunandu-se luarea unor masuri urgente de catre autoritati, dar si aportul fermierilor, sustine ministrul Agriculturii, Adrian Oros, citat de Digi24.

Ludovic Orban: Am un mesaj foarte clar pentru cei care vor veni de maine in tara: nu isi vor petrece Pastele in conditii normale!

Premierul Ludovic Orban a transmis un mesaj pentru romanii care, incepand de duminica, vor veni in Romania: Nu isi vor petrece Pastele in conditii normale!.

Institutul de Studii Financiare este alaturi de cei care si-au pierdut locul de munca

Institutul de Studii Financiare este alaturi de cei care si-au pierdut locul de munca datorita crize.

Marcel Vela, mesaj pentru romanii din diaspora: Faceti sarbatorile acolo. Aici vom fi nevoiti sa va bagam in carantina

Ministrul Vela a facut un apel catre cei din diaspora sa inteleaga situatia sisa nu se intoarca in Romania de Paste pentru ca vor fi nevoiti sa stea in carantina institutionalizata timp de 14 zile.

Mobexpert, Banca Transilvania, Bitdefender si eMAG lanseaza platforma Doneaza pentru linia intai

Banca Transilvania, Mobexpert, Bitdefender si eMAG lanseaza platforma Doneaza pentru linia intai pentru a ajuta medicii si personalul sanitar, precum si politistii, armata si jandarmii si ii cheama pe toti cei care au posibilitatea sa li se alature.

COVID-19 |Florin Citu: Punem la dispozitie un portal online pentru cei care intampina probleme in procesul de amanare a ratelor

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a anuntat, luni, in sedinta de Guvern, ca romanii care intampina dificultati in accesarea masurii privind amanarea ratelor pot accesa, incepand de marti, 7 aprilie, un portal online pentru a semnala problemele.

Coronavirus. Amenzi mai mari pentru cei care nu respecta ordonantele militare: ajung pana la 70.000 lei pentru persoanele juridice

Amenzile pentru persoanele care nu respecta restrictiile impuse prin ordonante militare, pe fondul pandemiei de coronavirus, au fost majorate. Potrivit unei OUG publicata marti, 31 martie, in Monitorul Oficial,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )