Libnet.ro
UNICEF

11:00

VINE APOCALIPSA! Nimeni NU VA SCAPA! VA AVEA LOC o EXPLOZIE uriasa care va face VICTIME!

B1 B1,
VINE APOCALIPSA! Nimeni NU VA SCAPA! VA AVEA LOC o EXPLOZIE uriasa care va face VICTIME!

Maria Gheorghiu, clarvazatoarea care ar fi prezis incendiul din Colectiv anunta o noua tragedie cumplita! PROFETII APOCALIPTICE! BABA VANGA A ANUNTAT MACELUL! VINE AL TREILEA RAZBOI MONDIAL,. continuă pe B1

Marcel Ciolacu anunta ca vor avea loc noi alegeri la PSD Arad: Domnul Caprar este liber sa candideze din nou (VIDEO)

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, ca vor avea loc noi alegeri la PSD Arad, intrucat alegerea lui Dorel Caprar nu a fost statutara. Ciolacu a precizat ca acesta poate candida din nou la.

Ludovic Orban, despre alegerile anticipate: Vor avea loc dupa decizia presedintelui de dizolvare a Parlamentului

Ludovic Orban a facut o serie de declaratii referitoare la alegerile anticipate. Premierul desemnat a spus ca acestea vor avea loc dupa decizia presedintelui de dizolvare a Parlamentului si dupa ce se vor indeplini conditiile constitutionale pentru dizolvarea Parlamentului.

Orban: Alegerile locale si anticipatele ar putea avea loc in a doua parte a lunii iunie. Ce calcule isi fac liberalii

Premierul desemnat Ludovic Orban a afirmat ca atat alegerile locale, cat si cele parlamentare anticipate ar putea avea loc in a doua jumatate a lunii iunie, liderul PNL precizand ca ar putea fi nevoie de un punct de vedere al Curtii Constitutionale in ce priveste posibilitatea ca ambele tipuri de alegeri sa se desfasoare in aceeasi zi. Orban este asteptat sa prezinte luni lista ministrilor si programul de guvernare care raman in esenta neschimbate), planul liberalilor si al presedintelui Klaus Iohannis fiind insa respingerea de doua ori a guvernului, prin votul Parlamentului, astfel incat sa se ajunga la dizolvarea forului legislativ si anticipate.

Orban: Alegerile locale vor avea loc pe 14 sau pe 21 iunie

Alegerile locale din acest an vor avea loc pe 14 sau pe 21 iunie, a anuntat premierul desemnat Ludovic Orban, la un post de televiziune.

ZILE LIBERE 2020: Va avea loc pe 1 MARTIE. VESTI EXCELENTE! Romanii vor avea o noua MINIVACANTA?!

Romanii vor mai avea inca o zi libera de la stat? SOCANT: CUM ARATA DANIELA CRUDU ARSA CU TIGARA. FOTOGRAFII NECENZURATE) in acest an, vor fi 16 zile.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )