Libnet.ro
UNICEF

06:30

Vine greul pentru 5 zodii in luna Iunie! Nativii din zodia Rac au o parte de o luna destul de dificila

Antena3 Antena3,
Vine greul pentru 5 zodii in luna Iunie! Nativii din zodia Rac au o parte de o luna destul de dificila

Luna iunie vine cu multe vesti triste pentru mai multi nativi. Afla care sunt zodiile care se vor lovi de probleme destul de serioase in aceasta luna!. continuă pe Antena3

Zodiile care pierd baniin luna iunie

Luna iunie se va dovedi o adevarata provocare din punct de vedere al resurselor banesti pentru toti nativii zodiacului deoarece tentatiile de a investi se vor dovedi neinspirate. Iata la ce trebuie sa te astepti in luna iunie!.

6.000 de militari polonezi si americani vor lua parte la exercitii comune in luna iunie in Polonia

Aproximativ 6. 000 de militari polonezi si americani vor lua parte la exercitii comune in luna iunie, in nord-vestul Poloniei.

Marea Britanie va redeschide centrele comerciale si magazinele in luna iunie

Premierul Boris Johnson a anuntat ca Marea Britanie va redeschide centrele comerciale si magazinele in luna iunie, in cadrul unei noi etape de relaxare a restrictiilor antiepidemice.

Horoscop. Mesaje de la ingerii pazitori pentru zodii pentru saptamana 25-31 mai. Racii trebuie sa scape de ceva nesanatos, Scorpionii sunt sfatuiti sa calatoreasca

Horoscop. Iata mesajele de la ingerii pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 25-31 MAI 2020.

Horoscop. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 27 mai. Taurii primesc vesti bune, Pestii trebuie sa se protejeze

Horoscop. Iata pentru MIERCURI 27 MAI 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

Horoscop. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 26 mai. Taurii sunt inocenti, Balantele nu trebuie sa se teama,

Horoscop. Iata pentru MARTI 26 MAI 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

Horoscop. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 25 mai. Berbecii invata din greseli, Balantele trebuie sa fie rabdatori

Horoscop. Iata pentru LUNI 25 MAI 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre.

Horoscop. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 24 mai. Berbecii sunt fertili, Fecioarele petrec timp sa se linisteasca

Horoscop. Iata pentru DUMINICA 24 MAI 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre.

Proiect de lege ce prevede inchisoare pentru cei care scot lemnul din tara, aprobat de Senat

Senatorii au adoptat, miercuri, un proiect de lege initiat de senatorul PSD Serban Nicolae, care prevede interdictia cu caracter temporar a scoaterii din tara a unor produse provenite din activitati agricole si de exploatare forestiera din Romania.

Peste 60 de state donatoare au promis 3,4 miliarde de dolari pentru 5 milioane de refugiati din Venezuela

Peste 60 de state donatoare au promis ajutoare de urgenta de circa 3,4 miliarde de dolari pentru 5 milioane de refugiati din Venezuela care au fugit in alte tari din America Latina pentru a scapa de criza economica declansata sub regimul presedintelui Nicolas Maduro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2045 seconds )