Libnet.ro
UNICEF

19:15

Vineri, zi libera pentru elevii din mai multe judete. Unde nu se face scoala

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Vineri, zi libera pentru elevii din mai multe judete. Unde nu se face scoala

Mai multe judete din sudul tarii au decis sa suspende cursurile in ziua de vineri, 23 martie, ca urmare a fenomenelor meteo anuntate de ANM, scrie Ziare. com. continuă pe Wall-Street Ro

Scoli inchise vineri, in mai multe judete, din cauza vremii

Scolile din mai multe judete vor fi inchise vineri din cauza conditiilor meteo nefavorabile. Bucurestiul si 14 judete sunt vizate de un cod portocaliu de ninsori, viscol si frig, valabil pana pe 23 martie.

Meteorologii avertizeaza! Fenomene periculoase in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis miercuri dimineata o atentionare nowcasting Cod galben de ceata pentru sapte judete din Muntenia, valabila pana la ora 10:00. Potrivit meteorologilor,.

Lista judetelor in care scolile vor fi inchise vineri

Vremea rea inchide unitatile de invatamant din mai multe judete din tara. Scolile si gradinitele din Ialomita, Ilfov, Calarasi, Olt si municipiul Bucuresti vor fi inchise vineri din cauza.

SIMULARE BAC 2018. Proba la alegere a profilului si specializarii, doar pentru elevii de clasa a XII-a

Simularea probelor scrise la examenul national de Bacalaureat 2018 continua joi cu proba la alegere a profilului si specializarii - proba E) d) - exclusiv pentru elevii de clasa a XII-a, potrivit c.

Simulare Bacalaureat: Joi - proba la alegere a profilului si specializarii, doar pentru elevii de clasa a XII-a

Simularea probelor scrise la examenul national de Bacalaureat 2018 continua joi cu proba la alegere a profilului si specializarii - proba E) d) - exclusiv pentru elevii de clasa a XII-a, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei, informeaza Agerpres.

Cazul Skripal Rusia: O substanta toxica militara ar fi facut mai multe victime

Utilizarea unui substante toxice militare pentru otravirea fostului spion rus Serghei Skripal, in Salisbury, versiunea aparata de Londra, ar fi facut mai multe victime, a declarat miercuri diplomatul rus Vladimir Ermakov, relateaza AFP.

Imaginatia alesilor nu are limita: deputatii au decis ca manualul unic sa fie editat ...in mai multe variante!

Manualul unic, propus de fostul ministru al Educatiei, Liviu Pop, ar putea avea. mai multe variante: minimum 2 - maximum 3!!! Asa au decis deputatii din Comisia de Invatamant. Toate variantele, insa, vor fi tiparite de aceeasi editura.

Avalansa de sesizari la Inspectia Judiciara, pe numele procurorilor DNA Oradea. Cine are cele mai multe plangeri si ce solutii s-au dispus

Avalansa de sesizari privind diverse aspecte ale activitatii si conduitei, pretins neconforme cu standardele prevazute de legislatia in vigoare, la adresa procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie Oradea. Cele mai multe il vizeaza pe procurorul Ciprian Man, fostul sef al Serviciului Teritorial Oradea.

Circulatie ingreunata pe mai multe artere, dupa deraparea unor TIR-uri pe zapada

Centrul Infotrafic informeaza ca pe mai multe drumuri din tara se circula cu dificultate, din cauza conditiilor meteo. Tot in conditii de iarna se circula si pe strazile din Bucuresti, fiind valori ridicate de trafic pe arterele principale, potrivit Brigazii de Politie Rutiera a Capitalei.

UPDATE Donald Trump evoca masuri de 60 de miliarde de dolari pentru importurile din China

Donald Trump a lansat joi ofensiva comerciala anuntata in mai multe randuri, dar se margineste deocamdata la un avertisment, in locul unor masuri imediate care sa raspunda practicilor neloiale ale gigantului asiatic, scrie AFP.

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )