Libnet.ro
UNICEF

12:45

Vinovatii pentru Raptul Basarabiei din 28 iunie 1940- Poporul nu e printre ei!

Adevărul Adevărul,
Vinovatii pentru Raptul Basarabiei din 28 iunie 1940- Poporul nu e printre ei!

In mod eronat responsabilitatea acceptarii Raptului Basarabiei de pe 28 iunie 1940 a fost aruncata asupra intregului Popor Roman. Este oare corect ca o greseala individuala sa fie transferata la nivel colectiv din moment ce pe rege nu il alegi?. continuă pe Adevărul

Flashmob in centrul Bucurestiului pentru a comemora Raptul Basarabiei

Pe data de 28 iunie 1940 trupele ruse treceau granita cu Romania pentru a ocupa din nou partea sa de Est, Republica Moldova-Basarabia. Peste 300 000 de romani aveau sa cada victime ale acestei odioase ocupatii.

73 de ani de la SFARTECAREA Romaniei

Astazi se implinesc 73 de ani de la ocupatia sovietica a Basarabiei din 28 iunie 1940. Atunci au fost smulse teritorii si localitati stramosesti ale patriei noastre, Romania: Cetatea Alba, Ismail, Tighina,.

Crin Antonescu: Niels Schnecker va fi directorul meu de campanie electorala pentru alegerile prezidentiale din 2014

Prezentatorul Antenei 3 Niels Schnecker va fi directorul de campanie electorala al presedintelui PNL, Crin Antonescu, pentru alegerile prezidentiale din 2014.

VIDEO Crin Antonescu: Niels Schnecker va fi directorul meu de campanie electorala pentru alegerile prezidentiale din 2014

Prezentatorul Antenei 3 Niels Schnecker va fi directorul de campanie electorala al presedintelui PNL, Crin Antonescu, pentru alegerile prezidentiale din 2014.

MACRO NEWSLETTER: 28 iunie 2013

Increderea consumatorilor din Franta a atins un nou minim istoric in luna iunie 2013, pe fondul deteriorarii semnificative a perspectivelor economiei.

Ancheta de conjunctura a INS: manageri optimisti pentru evolutiile economice din urmatoarele 3 luni

Managerii companiilor se asteapta pentru perioada iunie - august la cresteri in constructii, comert, industria prelucratoare si servicii, in raport cu cele trei luni anterioare, conform indicatorului sold conjunctural, a transmis vineri Institutul National de Statistica INS). Ancheta INS indica soldul conjunctural, obtinut ca diferenta intre procentajul managerilor care au ales varianta pozitiva a fenomenului si procentajul celor care au indicat varianta negativa.

Unde se poate dona sange pentru victimele accidentului din Muntenegru

Persoanele care doresc sa doneze sange pentru victimele accidentului din Muntenegru pot merge, incepand de miercuri dimineata, la Institutul National de Hematologie, informeaza Ministerul Sanatatii intr-un c.

Cedarea Basarabiei - o rana deschisa (II)

La 28 iunie 1940, orele 6 dimineata, Marele Stat Major roman a emis Ordinul nr. 6006, adresat Grupului de Armate Est. Punctul 1 preciza, sec: Guvernul a hotarat evacuarea Basarabiei si ducerea rezistentei pe Prut. Dar nu exista niciun plan de evacuare, de vreme ce autoritatile nu luasera niciodata in considerare o asemenea varianta!.

Cele mai potrivite pozitii pentru fiecare incapere din casa

Pentru cine vrea cu adevarat sa-si condimenteze viata sexuala, site-ul Womansday. com propune o lista a celor mai potrivite pozitii sexuale, in functie de fiecare incapere din casa pe care decizi s-o incerci.

Bravura si daruire. Antena 3 ii ofera o distinctie lui Raed Arafat pentru gestionarea crizei din Muntenegru

A vazut toate fetele durerii, insa tragedia din Muntenegru l-a facut sa fie mai puternic. A luptat cot la cot cu autoritatile de acolo, pentru ca ranitii sa fie salvati in cele mai bune conditii.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )