Libnet.ro
UNICEF

08:00

Darius Vlcov a ramas fara permis dupa ce a fost prins conducnd cu viteza n judetul Arges

Hotnews Hotnews,
 Darius Vlcov a ramas fara permis dupa ce a fost prins conducnd cu viteza n judetul Arges

Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila, a fost amendat si a ramas fara permis pentru 90 de zile, dupa ce a fost prins joi de politisti in timp ce conducea masina in judetul Arges cu o viteza peste limita legala. continuă pe Hotnews

Darius Valcov a ramas fara permis de conducere

Darius Valcov, consilierul pe probleme economice al premierului Viorica Dancila, a ramas fara permisul de conducere pentru 90 de zile si va plati si o amenda de 1. 305 de lei, dupa ce a fost prins de.

Barbat propus la arestare preventiva dupa ce a fost prins beat la volan si fara permis

Un barbat de 49 de ani este cercetat pentru conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului si sofat fara permis, in contextul in care politistii rutieri l-au oprit in trafic, in urma unui control de rutina, descoperind ca acesta abia se mai putea tine pe picioare de beat ce era.

Caz DE NECREZUT in Arad! Un sofer de autocar a fost lasat fara permis din cauza unei poze gasite de politisti pe Facebook (FOTO)

Un sofer a ramas o luna fara permis dupa ce pe Facebook a fost distribuita o fotografie in care se vede cum, pe soseaua de centura a municipiului Arad, a efectuat o depasire pe linie continua in.

Un sofer de autocar a ramas fara permis dupa o poza postata pe Facebook

Soferul unui autocar, care a efectuat o depasire pe linie continua in curba, a fost cautat de politistii din Arad, care s-au autosesizat in urma unei fotografii postate pe Facebook.

Un violator in serie din Suceava a fost prins dupa aproape cinci luni in care a facut mai multe victime

Un violator in serie din Suceava a fost prins dupa aproape cinci luni in care a facut mai multe victime. Ultimul caz i-a socat chiar si pe anchetatori. Barbatul a violat o tanara pe care a abordat-o chiar.

HALUCINANT! Un primar a fost prins de mama sa cu o prostituata la motel... Fiica lui ii filma (VIDEO)

Un primar din Mexic a trecut printr-o situatie pe care probabil ca n-o va uita prea curand! Edilul a fost prins de mama si fiica sa intr-o camera de motel cu o prostituata, scrie libertatea. ro. Este vorba.

Un sofer de autocar din Arad a fost lasat fara permis din cauza unei postaripe Facebook

Soferul unui autocar a fost cautat si gasit de politistii aradeni dupa ce pe Facebook a fost distribuita o fotografie in care se vede cum, pe soseaua de centura a municipiului Arad, a efectuat o depasire pe.

Un tanar din Dambovita a fost saltat de Politie dupa ce a fost prins avand asupra sa peste 3 kg de cannabis. Suspectul se afla intr-un autocar ce venea din Grecia

Un tanar din Dambovita a fost saltat de Politie si a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce a fost prins avand asupra sa peste 3 kg de cannabis. Suspectul se afla intr-un autocar ce venea din Grecia.

Ancheta a Politiei Capitalei, dupa ce un barbat cu un pistol in mana s-a plimbat printre masini, in zona Tineretului. Suspectul a fost prins

Politia Capitalei a demarat o ancheta dupa ce mai multe persoane au sesizat ca un barbat cu un pistol in mana se plimba haotic printre masini, in zona Tineretului. Echipajele sosite la fata locului l-au depistat pe suspect intr-un imobil din apropiere si au stabilit ca pistolul era de tip air soft, arma neletala. Barbatul a fost dus la audieri.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2292 seconds )