Libnet.ro
UNICEF

18:00

Violente in estul Ucrainei. Sase militari ucraineni, ucisi in confruntari cu rebelii. Lider separatist, impuscat la Lugansk

Adevărul Adevărul,
Violente in estul Ucrainei. Sase militari ucraineni, ucisi in confruntari cu rebelii. Lider separatist, impuscat la Lugansk

Sase militari ucraineni au fost omorati, iar alti opt au fost raniti in confruntari cu insurgenti prorusi, in estul Ucrainei, anunta autoritatile de la Kiev, citate de AFP. continuă pe Adevărul

Sase militari ucraineni, ucisi in confruntari cu rebeli prorusi

Sase militari ucraineni au fost omorati, iar alti opt au fost raniti in confruntari cu insurgenti prorusi, in estul Ucrainei, anunta autoritatile de la Kiev, citate de huffingtonpost. com. Un convoi.

Sase militari ucraineni, ucisi in confruntari cu rebeli prorusi

Sase militari ucraineni au murit, in timpul confruntarilor cu protestarii prorusi, in estul Ucrainei, anunta autoritatile de la Kiev, citate de AFP, relateaza Mediafax.

Sase militari ucraineni au fost ucisi in confruntari cu rebeli prorusi

Sase militari ucraineni au fost omorati, iar alti opt au fost raniti in confruntari cu insurgenti prorusi, in estul Ucrainei, anunta autoritatile de la Kiev, citate de AFP. Un convoi militar ucrainean a.

Der Bild: 400 de mercenari Blackwater lupta in estul Ucrainei, de partea Kievului

Aproximativ 400 de mercenari apartinand renumitei firme private de securitate din SUA, Academi - fosta Blackwater, sunt implicati in operatiunea militara antiterorista derulata de guvernul de la Kiev in sud-estul Ucrainei, informeaza cotidianul Der Bild.

Uniunea Europeana nu recunoaste referendumurile din estul Ucrainei

Uniunea Europeana nu recunoaste rezultatele pretinsului referendum pentru independenta fiefurilor separatistilor prorusi de la Donetk si Lugansk, in estul Ucrainei. Pretinsele referendumuri sunt ilegale,.

Referendumul separatistilor prorusi in estul Ucrainei a inceput: Explozii numeroase si foarte puternice la Slaviansk

Detonari numeroase si foarte puternice s-au auzit duminica dimineata in apropiere de Slaviansk, un bastion al rebeliunii armate in estul Ucrainei. incepand de la ora locala 8. 00, ora Romaniei), in.

Statele Unite si Uniunea Europeana nu recunosc referendumul separatist din estul Ucrainei

Statele Unite si Uniunea Europeana considera ilegale referendumurile separatiste organizate in estul Ucrainei de catre miscari separatiste proruse, astfel ca nu vor recunoaste rezultatele, informeaza.

Oleksandr Turcinov: Referendumul din estul Ucrainei este o farsa propagandistica fara efecte juridice

Referendumul organizat duminica de separatistii prorusi in estul Ucrainei reprezinta o farsa propagandistica, fara efecte juridice, a declarat, luni, presedintele interimar ucrainean, Oleksandr Turcinov,.

Kiev: Referendumul din estul Ucrainei este o FARSA CRIMINALA finantata de Kremlin

Kievul a catalogat duminica referendumul pentru independenta din estul Ucrainei drept o farsa criminala finantata de catre Kremlin, intr-un comunicat emis de catre Ministerul de Externe, relateaza AFP,.

Explozii numeroase la Slaviansk, in estul Ucrainei

Update 12:00: Mercenari americani coordoneaza si conduc trupele guvernamentale in estul Ucrainei Aproximativ 400 de mercenari de la o firma americana opereaza in Ucraina alaturi de militarii si politia ucrainene, in operatiunile impotriva separatistilor prorusi, scrie ziarul german Bild am Sonntag.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2644 seconds )