Libnet.ro
UNICEF

22:15

Violeta Alexandru: Alocatiile vor creste de doua ori in 2021. Procentul cu care se majoreaza de la 1 ianuarie

Adevărul Adevărul,
Violeta Alexandru: Alocatiile vor creste de doua ori in 2021. Procentul cu care se majoreaza de la 1 ianuarie

Alocatiile copiilor vor creste cu 20% la inceputul anului viitor si cu acelasi procent la jumatatea anului, a spus la RFI ministrul Muncii, Violeta Alexandru. Cat despre pensii, acestea vor fi majorate, dar nu cu 40%, da ea de inteles, fara sa avanseze un procent clar. continuă pe Adevărul

Violeta Alexandru: Alocatiile copiilor vor creste cu 20% la inceputul anului si cu inca 20% la mijlocul lui 2021 Ce spune despre pensii

Alocatiile copiilor vor creste cu 20% la inceputul anului viitor si cu acelasi procent la jumatatea anului, a spus la RFI ministrul Muncii, Violeta Alexandru. Cat despre pensii, acestea vor fi majorate, dar nu cu 40%, da ea de inteles, fara sa avanseze un procent clar.

Ministerul Muncii anunta ca alocatiile vor creste cu 20% la inceputul anului viitor

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, afirma ca alocatiile copiilor vor creste cu 20% la inceputul anului viitor si cu acelasi procent la jumatatea anului. Pentru cresterea pensiilor am spus foarte clar ca avem in vedere o crestere care sa acopere 100% rata inflatiei si 50% din castigul salarial mediu brut pe economie. Acest lucru constituie baza de plecare in discutiile cu ceilalti parteneri,.

Ministrul Muncii: Alocatiile copiilor vor creste cu 20% la inceputul anului viitor. Si pensiile se vor majora

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat ca alocatiile copiilor vor creste cu 20% la inceputul anului viitor si cu acelasi procent la jumatatea anului. Violeta Alexandru, despre cresterea.

Violeta Alexandru: Vor creste pensiile, cat si alocatiile!

Alocatiile copiilor vor creste cu 20% la inceputul anului viitor si cu acelasi procent la jumatatea anului, iar pensiile vor fi majorate, dar nu cu 40%, declara ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

Ce se intampla cu majorarea de 8% a pensiilor din ianuarie 2021. Violeta Alexandru a facut anuntul azi

Violeta Alexandru a facut un anunt foarte important pentru pensionari. Ce se intampla cu majorarea de 8% a pensiilor care era anuntata pentru ianuarie a lui 2021? Violeta Alexandru, anunt despre majorarea de 8% a pensiilor Violeta Alexandru nu poate sa spuna daca majorarea punctului de pensie cu 8% se va aplica din luna ianuarie .

Violeta Alexandru: Multe cereri de decont pentru munca flexibila vor fi respinse

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca multe cereri de decont depuse de angajatori pentru munca flexibila vor fi respinse si ca a cerut AJOFM-urilor sa poarte un dialog mai activ cu mediul de afaceri.

Business report: Programul e gata, reformele lipsesc. Elogiu lenei. Ne-am desteptat: legile sunt pentru fraieri! Ce se va intampla cu euro si dolarul. Tinerii sunt de doua ori mai afectati decat varstnicii in recesiuni

Impactul Covid in 2020 si asteptarile din business pentru 2021. Ce se va intampla cu euro si dolarul * Concluzia negocierilor de la Vila Lac: programul e gata, reformele lipsesc * Elogiu lenei * Pensiile, cat au crescut, cat mai pot creste * Inghetarea salariului minim pe economie: Cui foloseste si cine pierde din aceasta decizie? * Cum arata Guvernul * Tehnologia a batut oamenii si in agricultura * Un texan si un olandez au lucrat din umbra pentru Legea Bancii Nationale si Legea bancilor * Tinerii sunt de doua ori mai afectati decat varstnicii de recesiunile grave * Care sunt cele mai puternice banci din Romania si cum au evoluat in 2020 * Ne-am desteptat: legile sunt pentru fraieri! * Fiat Chrysler si PSA obtin aprobarea UE pentru fuziune * Cu cifrele pe masa despre majorarea salariului minim din pix.

Ministrul Violeta Alexandru despre cresterea punctului de pensie cu 8%, promisa de Florin Citu: Depinde de discutiile din coalitie!

Violeta Alexandru, ministrul muncii in guvernul interimar, nu poate spune daca majorarea punctului de pensie cu 8% se va aplica de anul viitor. Alexandru nu e sigura nici macar in ceea ce priveste cuantumul majorarii.

Banca Centrala Europeana: Tinerii, de doua ori mai afectati de recesiunile grave decat varstnicii

Potrivit unui studiu publicat de Banca Centrala Europeana BCE), populatia tanara este de doua ori mai afectata decat varstnicii de recesiunile grav. Astfel, guvernele ar trebui sa se imprumute atat cat au.

Digi24: Palatul secret al lui Putin, de doua ori mai mare decat Palatul Buckingham. Ar fi costat aproape 300 milioane de dolari

Vladimir Putin ar trai, in secret, ca un rege, iar si mai recent ar fi adaugat un alt palat impresionant, de doua ori mai mare decat Palatul Buckingham, la colectia sa de proprietati si la averea sa impresionanta de miliarde de dolari, conform unui ziar rusesc citat de news. com. au si alte publicatii occidentale.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )