Libnet.ro
UNICEF

19:00

Violeta Alexandru, aviz negativ pentru preluarea portofoliului Muncii

B1 B1,
Violeta Alexandru, aviz negativ pentru preluarea portofoliului Muncii

Violeta Alexandru a primit aviz negativ, miercuri, pentru preluarea portofoliului Muncii, in urma audierilor din comisiile parlamentare de specialitate. Sedinta in care a fost audiata liberala a fost. continuă pe B1

Violeta Alexandru a primit aviz negativ pentru preluarea portofoliului Ministerului Muncii

Violeta Alexandru, ministru desemnat pentru preluarea portofoliului Ministerului Muncii, a primit aviz negativ din partea comisiilor de specialitate din Parlament.

Bogdan Gheorghiu a primit aviz negativ pentru functia de ministru al Culturii

Bogdan Gheorghiu a primit marti aviz negativ pentru functia de ministru al Culturii din partea comisiilor de specialitate din Parlament.

Monica Anisie a primit aviz negativ pentru functia de ministru al Educatiei

Monica Anisie a primit aviz negativ pentru functia de ministru al Educatiei si Cercetarii din partea Comisiilor reunite pentru invatamant, stiinta, tineret si sport din Camera Deputatilor si Senat.

Catalin Predoiu, aviz negativ pentru portofoliul de la Justitie

Catalin Predoiu a primit, marti, aviz negativ pentru functia de ministru al Justitiei din partea comisiilor de specialitate din Parlament.

Marcel Vela, aviz negativ pentru functia de ministru al Internelor

Marcel Vela a primit luni aviz negativ pentru functia de ministru al Internelor din partea comisiilor parlamentare de specialitate.

Marcel Bolos, aviz negativ pentru portofoliul Ministerului Fondurilor Europene

Marcel Bolos, propus sa preia conducerea Ministerului Fondurilor Europene, a primit aviz negativ in urma audierilor din comisiile de specialitate din Parlament. in cazul sau au fost inregistrate 17 voturi.

Monica Anisie, aviz negativ pentru functia de ministru al Educatiei

Monica Anisie a primit aviz negativ, marti, in comisiile de specialitate din Parlament, pentru functia deministru al Educatiei si Cercetarii. S-au inregistrat 14 voturi pentru, 15 impotriva si o ab.

Ionut Stroe - aviz negativ pentru functia de ministru al Tineretului si Sportului

Ionut Stroe, propos pentru functia de ministru al Tineretului si Sportului, a primit, marti, aviz negativ din partea Comisiilor reunite pentru invatamant, Stiinta, Tineret si Sport din Camera Deputatilor s.

Bogdan Gheorghiu, aviz negativ pentru functia de ministru al Culturii

Ministrul propus la Cultura, Bogdan Gheorghiu, a primir, marti, avia negativ din partea comisiilor de specialitate din Parlament. S-au inregistrat 13 voturi impotriva numirii ca ministru, 9 pentru si 2.

Victor Costache, aviz negativ pentru portofoliul Sanatatii

Ministrul propus al Sanatatii, Victor Costache, a primit aviz negativ din partea comisiilor de specialitate reunite ale Parlamentului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )