Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Costache, aviz negativ pentru portofoliul Sanatatii

Antena3 Antena3,
Victor Costache, aviz negativ pentru portofoliul Sanatatii

Ministrul propus al Sanatatii, Victor Costache, a primit aviz negativ din partea comisiilor de specialitate reunite ale Parlamentului. continuă pe Antena3

Catalin Predoiu, aviz negativ pentru portofoliul de la Justitie

Catalin Predoiu a primit, marti, aviz negativ pentru functia de ministru al Justitiei din partea comisiilor de specialitate din Parlament.

Victor Costache, aviz negativ, dupa audierile din Parlament: Ordonanta privind spitalele private nu este o privatizare a sanatatii

Victor Costache a primit aviz negativ dupa ce a fost audiat trei ore in cadrul comisiilor de sanatate reunite din Parlament. 20 de parlamentari au votat impotriva, 6 pentru si unul s-a abtinut, scrie Hotnews. ro.

Marcel Bolos, aviz negativ pentru portofoliul Ministerului Fondurilor Europene

Marcel Bolos, propus sa preia conducerea Ministerului Fondurilor Europene, a primit aviz negativ in urma audierilor din comisiile de specialitate din Parlament. in cazul sau au fost inregistrate 17 voturi.

Bogdan Gheorghiu a primit aviz negativ pentru functia de ministru al Culturii

Bogdan Gheorghiu a primit marti aviz negativ pentru functia de ministru al Culturii din partea comisiilor de specialitate din Parlament.

Monica Anisie a primit aviz negativ pentru functia de ministru al Educatiei

Monica Anisie a primit aviz negativ pentru functia de ministru al Educatiei si Cercetarii din partea Comisiilor reunite pentru invatamant, stiinta, tineret si sport din Camera Deputatilor si Senat.

Marcel Vela, aviz negativ pentru functia de ministru al Internelor

Marcel Vela a primit luni aviz negativ pentru functia de ministru al Internelor din partea comisiilor parlamentare de specialitate.

VIDEO Victor Costache, aviz negativ, dupa audierile din Parlament: Ordonanta privind spitalele private nu este o privatizare a sanatatii

Victor Costache a primit aviz negativ dupa ce a fost audiat trei ore in cadrul comisiilor de sanatate reunite din Parlament. 20 de parlamentari au votat impotriva, 6 pentru si unul s-a abtinut.

Violeta Alexandru a primit aviz negativ pentru preluarea portofoliului Ministerului Muncii

Violeta Alexandru, ministru desemnat pentru preluarea portofoliului Ministerului Muncii, a primit aviz negativ din partea comisiilor de specialitate din Parlament.

Violeta Alexandru, aviz negativ pentru preluarea portofoliului Muncii

Violeta Alexandru a primit aviz negativ, miercuri, pentru preluarea portofoliului Muncii, in urma audierilor din comisiile parlamentare de specialitate. Sedinta in care a fost audiata liberala a fost.

Monica Anisie, aviz negativ pentru functia de ministru al Educatiei

Monica Anisie a primit aviz negativ, marti, in comisiile de specialitate din Parlament, pentru functia deministru al Educatiei si Cercetarii. S-au inregistrat 14 voturi pentru, 15 impotriva si o ab.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )