Libnet.ro
UNICEF

21:30

Violeta Alexandru a primit aviz negativ pentru preluarea portofoliului Ministerului Muncii

Antena3 Antena3,
Violeta Alexandru a primit aviz negativ pentru preluarea portofoliului Ministerului Muncii

Violeta Alexandru, ministru desemnat pentru preluarea portofoliului Ministerului Muncii, a primit aviz negativ din partea comisiilor de specialitate din Parlament. continuă pe Antena3

Violeta Alexandru, aviz negativ pentru preluarea portofoliului Muncii

Violeta Alexandru a primit aviz negativ, miercuri, pentru preluarea portofoliului Muncii, in urma audierilor din comisiile parlamentare de specialitate. Sedinta in care a fost audiata liberala a fost.

Monica Anisie a primit aviz negativ pentru functia de ministru al Educatiei

Monica Anisie a primit aviz negativ pentru functia de ministru al Educatiei si Cercetarii din partea Comisiilor reunite pentru invatamant, stiinta, tineret si sport din Camera Deputatilor si Senat.

Bogdan Gheorghiu a primit aviz negativ pentru functia de ministru al Culturii

Bogdan Gheorghiu a primit marti aviz negativ pentru functia de ministru al Culturii din partea comisiilor de specialitate din Parlament.

Monica Anisie a primit aviz negativ pentru Ministerul Educatiei, cu multe reprosuri la pachet

Ministrul propus al Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, a primit reprosuri, marti, la audierea s.

Victor Costache, propus pentru Ministerul Sanatatii, a primit aviz negativ dupa audierea din comisie

Victor Costache, propus pentru Ministerul Sanatatii in Guvernul Orban II a primit aviz negativ in urma audierii din comisiile de specialitate din Parlament. in cazul sau au fost exprimate 20 de voturi p.

Planul de rezerva al PSD. Cum vor pesedistii sa traga de timp si sa blocheze votul pe Guvernul Orban II din 24 februarie Simonis: Vom solicita noi propuneri de ministri in locul celor care au primit aviz negativ

Liderul grupului PSD din Camera Deputatilor Alfred Simonis a declarat, marti, ca PSD ii va solicita premierului desemnat sa faca noi propuneri de ministrii in locul celor care au primit aviz negativ in comisii. in cazul in care Ludovic Orban nu va desemna nume noi, PSD va boicota sedinta din 24 februarie prin care trebuie dat votul pentru investirea cabinetului. Miza pesedistilor este taraganarea calendarului pentru anticipate si chiar suspendarea acestora.

Predoiu, despre Scutea si Hosu, care au primit aviz negativ de la CSM pentru sefia Parchetului General si DIICOT: Cred in procurorii pe care i-am propus si o sa ii apar

Ministrul propus al Justitiei, Catalin Predoiu, nu ia in calcul sa isi retraga propunerile pentru sefia Parchetului General si DIICOT, chiar daca acestea au primit aviz negativ din partea Consiliului Superior al Magistraturii. Este vorba despre Gabriela Scutea, propusa pentru functia de procuror general, si Giorgiana Hosu, propusa pentru functia de procuror-sef al DIICOT. Predoiu a spus marti ca el crede in procurorii pe care i-a propus si ca ii va apara.

Scandal la audierea lui Ion Stefan: Ministrul propus pentru Dezvoltare a primit aviz negativ (VIDEO)

Scandal la audierea, de marti, din comisiile de specialitate ale Parlamentului a lui Ion Stefan, ministrul propus la Dezvoltare in cabinetul Orban II. Dealtfel, Ion Stefan a primit aviz negativ in.

Florin Citu, imprumut urias la banci in ziua in care a primit aviz negativ la audierile din Parlament

Florin Citu a mai facut un imprumut urias la banci, chiar luni, in ziua in care a primit iar aviz negativ pentru un mandat de ministru de Finante, in comisiile parlamentare de specialitate.

Marcel Bolos, aviz negativ pentru portofoliul Ministerului Fondurilor Europene

Marcel Bolos, propus sa preia conducerea Ministerului Fondurilor Europene, a primit aviz negativ in urma audierilor din comisiile de specialitate din Parlament. in cazul sau au fost inregistrate 17 voturi.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )