Libnet.ro
UNICEF

23:15

Violeta Alexandru cere o reconsiderare a lucratorilor migranti, dupa cazurile de infectare cu noul coronavirus

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Violeta Alexandru cere o reconsiderare a lucratorilor migranti, dupa cazurile de infectare cu noul coronavirus

Criza provocata de pandemia de coronavirus COVID-19) trebuie sa determine o regandire a conditiilor in care unii oameni din Europa de Est lucreaza in ferme si in industria alimentara din Europa Occidentala, a declarat marti ministrul Muncii din Romania, Violeta Alexandru. continuă pe Ziarul Bursa

Violeta Alexandru: Am vorbit cu ministrii din Germania pentru a rezolva problemele muncitorilor romani

Ministrul muncii, Violeta Alexandru, aflata in Germania pentru a afla mai multe despre situatia muncitorilor romani, a transmis ca rezultatele discutiilor cu ministrii de acolo se vor vedea in conditiile de munca in perioada urmatoare.

Ministrul Violeta Alexandru si omologul sau german au discutat despre situatia romanilor din Germania: Am avut toata deschiderea ministrului Heil pentru a raspunde cu fermitate tuturor sesizarilor

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, si omologul german, Hubertus Heil, au discutat despre situatia muncitorilor romani care lucreaza sezonier in Germania si au semnat o declaratie comuna de intentie privind intensificarea cooperarii in domeniul pietei muncii si politicilor sociale.

Declaratie comuna semnata de Violeta Alexandru si omologul german. Ministrul Muncii german: Situatia romanilor, inacceptabila!

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, si omologul german, Hubertus Heil, au semnat o Declaratie comuna de intentie privind intensificarea cooperarii in domeniul pietei muncii si politicilor sociale.

Rares Bogdan, jocuri de putere in PNL: O rog pe Violeta Alexandru sa nu fie sluga!

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogan, vine cu o declaratie controversata din cauza proastelor conditii in care muncesc romanii plecati la sparanghel. Acesta o roaga pe Violeta Alexandru sa nu fie sluga.

Ministrul Muncii, noi precizari despre situatia muncitorilor sezonieri romani din Germania. Violeta Alexandru: Am gasit o disponibilitate totala din partea autoritatilor germane (VIDEO)

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a plecat in Germania sa verifice in teren realitatea cu care se confrunta muncitorii sezonieri romani cativa dintre ei chiar au fost protagonistii unui protest, vineri.

Violeta Alexandru a ajuns la o ferma de sparanghel in Germania

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a ajuns intr-o vizita de lucru in Germania.

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, cere regandirea conditiilor in care muncitorii din Europa de Est merg sa lucreze in Occident. Ce a declarat demnitarul pentru Reuters

Criza coronavirus trebuie sa conduca la o regandire a conditiilor in care anumite persoane din Europa de Est lucreaza in fermele in fermele si in industria alimentara din Occident, a afirmat Violeta.

Rares Bogdan, noi atacuri la adresa Guvernului, pe tema muncitorilor plecati in Germania: Violeta Alexandru sa se poarte ca un stapan, nu ca o sluga

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a lansat marti, la Realitatea Plus, mai multe avertismente si reprosuri la adresa propriului Guvern, pe tema muncitorilor romani care au acuzat ca au fost umiliti si pacaliti dupa ce au ajuns in Germania.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2505 seconds )