Libnet.ro
UNICEF

10:30

CORONAVIRUS |Scoli inchise de miercuri. Ministrul Muncii: Recomandam flexibilizarea programului de lucru pentru parinti

B1 B1,
CORONAVIRUS |Scoli inchise de miercuri. Ministrul Muncii: Recomandam flexibilizarea programului de lucru pentru parinti

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a transmis ca autoritatile recomanda flexibilizarea programului de lucru pentru parintii care nu au cu cine sa isi lase copiii acasa, in conditiile in care scolile vor. continuă pe B1

Coronavirus: Scoli inchise, ce pot face parintii care lucreaza? Recomandarile Ministerului Muncii

Decizia de a inchide scolile si gradinitele, din cauza crizei coronavirusului, poate ridica probleme pentru parintii care lucreaza si nu au cu cine-si lasa copiii. Ministerul Muncii face trei recomandari privind flexibilizarea raporturilor de munca in aceste situatii.

Coronavirus in Romania: 17 pacienti infectati, dintre care 5 vindecati. 52 de oameni sunt in carantina Scoli inchise de miercuri si masuri fara precedent

In Romania au fost confirmate pana marti dimineata 17 cazuri de imbolnavire, iar cinci dintre pacienti au fost vindecati si externati. Ultimul caz confirmat - un barbat din Bucuresti - era internat din 5 martie la Spitalul MAI Dimitrie Gerota, astfel ca unitatea medicala a restrictionat accesul si iesirile din spital. Autoritatile au anuntat masuri fara precedent - sunt interzise adunarile cu peste 1. 000 de participanti, s-au suspendat zborurile din si spre Italia, precum si cursele regulate rutiere si feroviare ale operatorilor de transport spre aceasta tara, iar de miercuri se inchid scolile.

Coronavirus in Romania: 17 pacienti infectati, dintre care 5 vindecati. 52 de oameni sunt in carantina Scoli inchise de miercuri si masuri fara precedent

In Romania au fost confirmate pana marti dimineata 17 cazuri de imbolnavire, iar cinci dintre pacienti au fost vindecati si externati. Ultimul caz confirmat - un barbat din Bucuresti - era internat din 5 martie la Spitalul MAI Dimitrie Gerota, astfel ca unitatea medicala a restrictionat accesul si iesirile din spital. Autoritatile au anuntat masuri fara precedent - sunt interzise adunarile cu peste 1. 000 de participanti, s-au suspendat zborurile din si spre Italia, precum si cursele regulate rutiere si feroviare ale operatorilor de transport spre aceasta tara, iar de miercuri se inchid scolile. 37: Universitatea Babes-Bolyai din Cluj isi suspenda cursurile pana pe 22 martie.

Masuri de urgenta impotriva raspandirii COVID-19: scoli inchise si evenimente interzise in toata tara

Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul de Interne, a anuntat, astazi, o serie de masuri luate de autoritati impotriva raspandirii noului coronavirus COVID-19) in Romania.

Violeta Alexandru: Recomandam flexibilizarea programului de lucru pentru parintii care nu au cu cine sa isi lase copiii acasa

Ministerul Muncii va avea pe site-ul propiu o sectiune speciala cu intrebari si raspunsuri legate de domeniul muncii, in contextul masurilor luate pentru a evita raspandirea infectarii cu noul coronavirus. Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a afirmat ca se recomanda flexibilizarea programului de lucru pentru parintii care nu au cu cine sa isi lase copiii acasa.

Ministerul Muncii recomanda flexibilizarea programului de lucru pentru parintii care nu au cu cine sa isi lase copiii acasa

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, recomanda flexibilizarea programului programului de lucru pentru parintii care nu au cu cine sa isi lase copiii acasa, in contextul inchiderii scolilor.

Ministrul Educatiei face apel la calm: Nu avem decat patru elevi confirmati cu coronavirus

Se inchid scolile unde invata elevi confirmati cu coronavirus. Ministerul Educatieia transmis o procedura de urmat in toateunitatile de invatamant in cazul confirmarii unui elev cu coronavirus.

Ce masuri au luat alte tari pentru combaterea epidemiei de Coronavirus: scoli si gradinite inchise, munca de acasa, carantina in orase

Infectia cu Coronavirus a ajuns in 111 tari, cele mai afectate fiind China, Coreea de Sud, Iran si Italia, statul european in care epidemia s-a raspandit cel mai mult. Multe gradinite si scoli sunt inchise, o serie de companii aeriene au anulat zboruri.

Masuri de urgenta impotriva raspandirii COVID-19: scoli inchise si evenimente cu pe 1000 de oameni interzise

Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul de Interne, a anuntat, astazi, o serie de masuri luate de autoritati impotriva raspandirii noului coronavirus COVID-19) in Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )