Libnet.ro
UNICEF

18:15

Violeta Alexandru: Pregatim noi masuri pentru PFA, cei pe drepturi de autor si intreprinderi individuale

Adevărul Adevărul,
Violeta Alexandru: Pregatim noi masuri pentru PFA, cei pe drepturi de autor si intreprinderi individuale

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a precizat ca va continua sa ia masuri pentru sprijinirea PFA, a II intreprinderi individuale) si a celor cu drepturi de autor, acestea venind in completarea normelor privind somajul tehnic. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, noi masuri dupa anuntarea carantinei totale. Ce a cerut acum pentru personalul medical

Klaus Iohannis a transmis, intr-o videoconferinta, noi masuri pentru a ingradi raspandirea virusului. Mesajul sefului de stat a vizat personalul medical, care este cel mai expus in aceasta lupta. Klaus Iohannis, noi masuri dupa anuntarea carantinei totale. Cereri pentru personalul medical Stimati manageri de spitale, stiu ca va confruntati cu probleme, iar presiunea pe sistemul .

SONDAJ CNIPMMR: Eficienta masurilor luate de guvern si noi propuneri pentru IMM-uri

Ca urmare a publicarii in Monitorul Oficial a masurilor adoptate de Guvernul Romaniei pentru sprijinirea IMM-urilor afectate de reducerea sau suspentarea activitatii din cauza virusului COVID-19, CNIPMMR a realizat in perioada 22. 03 un sondaj de opinie cu privire la eficienta masurilor luate de Guvern si necesitatea introducerii de noi masuri pentru IMM-uri, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Violeta Alexandru: Numarul contractelor de munca suspendate a ajuns la 250.000

Numarul contractelor de munca suspendate a crescut la aproximativ 250. 000, a declarat, duminica, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, adaugand ca Executivul este pregatit sa adopte noi masuri in functie de cum va evolua aceasta situatie.

Violeta Alexandru: firmele care vor trimite angajatii in somaj tehnic vor primi sprijin financiar in cel mult 30 de zile de cand se adreseaza AJOFM

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunta ca firmele care isi vor trimite angajatii in somaj tehnic vor primi sprijin financiar in termen de cel mult 30 de zile de la momentul la care se vor adresa Agentiilor Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca. Violeta Alexandru le recomanda angajatilor care pot fi victimele unor abuzuri din partea angajatorilor sa se adreseze Inspectoratelor Teritoriale de Munca.

Violeta Alexandru: Pensiile se recalculeaza. Nu e motiv de intrerupere a activitatii

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a tinut sa precizeze ca pensiile sunt recalculate in continuare, casele de pensii neavand niciun motiv pentru intreruperea activitatii.

Noi masuri privind activitatile bisericesti: Slujbele, cu usile inchise pentru credinciosi. Preotii vor impartasi acasa doar cu adeverinta

Biserica a luat noi masuri privind slujbele si activitatile sociale ale institutiei religioase. Pe baza oronantelor militare care au stabilit masuri succesive privind limitarea libertatii de miscare si intrunire a cetatenilor, ceea ce afecteaza si viata religioasa publica a credinciosilor, in urma consultarii din data de 22 martie 2020 cu Ministerul Afacerilor Interne, va transmitem urmatoarele: .

Klaus Iohannis, noi masuri dupa dezbateri cu ministrii cabinetului Orban. Ce anunta presedintele

La ora 14:00, presedintele Klaus Iohannis va avea o sedinta de evaluare si prezentare a masurilor cu privire la gestionarea epidemiei de coronavirus cu premierul Ludovic Orban, dar si mai multi ministri, este anuntul Administratiei Prezidentiale. Klaus Iohannis, noi masuri dupa dezbateri cu ministrii cabinetului Orban La aceasta sedinta va participa si ministrul de Interne, .

Ordonanta Militara 3. Care sunt noile masuri pentru combaterea COVID-19. Toti romanii sunt obligati sa le respecte

Ordonanta Militara nr. 3 a fost publicata in Monitorul Oficial in seara de marti spre miercuri si va intra in vigoare de astazi, 25 martie 2020. Aceasta prevede masuri noi si mai stricte pentru combaterea COVID-19 in Romania. Pentru ca masurile impuse prin prima Ordonanta Militara emisa pe 21 martie, nu au fost respectate de .

BNR, decizie fara precedent pentru toti cei cu carduri bancare si cont la banca

Comitetul de Supraveghere al BNR s-a intrunit in sedinta de urgenta. Institutia a luat o decizie pentru toti cei cu carduri bancare si cont bancar. Toti creditorii vor fi informati de noile masuri prin scrisori de informare. BNR, decizie pentru toti cei cu carduri bancare si cont bancar Potrivit unui comunicat transmis de Banca Nationala .

IN CONTEXTUL SITUATIEI GENERATE DE RASPANDIREA VIRUSULUI COVID-19 OTP Bank Romania anunta masuri pentru clientii cu credite in derulare

OTP Bank Romania anunta printr-un comunicat remis Redactiei, masuri pentru clientii cu credite in derulare persoane fizice, IMM-uri si Corporatii, in contextul raspandirii virusului COVID-19.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )