Libnet.ro
UNICEF

01:05

Violeta Alexandru: Nu e adevarat ca angajatorii germani exploateaza romanii. Guvernul german a luat deja decizii pentru imbunatatirea conditiilor de lucru PSD nu stie decat sa faca scandal (VIDEO)

B1 B1,
Violeta Alexandru: Nu e adevarat ca angajatorii germani exploateaza romanii. Guvernul german a luat deja decizii pentru imbunatatirea conditiilor de lucru PSD nu stie decat sa faca scandal (VIDEO)

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a prezentat vineri, intr-o declaratie de presa, rezultatele vizitei sale la fermele si abatoarele din Germania in care lucreaza romani. Aceasta a afirmat ca nu poate spune. continuă pe B1

Cum au schimbat protestele sezonierilor romani legislatia din Germania. Violeta Alexandru: Nu toti romanii sunt tratati rau

Protestele sezonierilor romani din Germania si discutiile purtate de oficialii dintre cele doua tari au dus la modificari ale legislatiei muncii, a declarat ministrul Muncii, Violeta Alexandru, precizand insa ca majoritatea romanilor muncesc in conditii bune in Germania.

Rares Bogdan, jocuri de putere in PNL: O rog pe Violeta Alexandru sa nu fie sluga!

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogan, vine cu o declaratie controversata din cauza proastelor conditii in care muncesc romanii plecati la sparanghel. Acesta o roaga pe Violeta Alexandru sa nu fie sluga.

Un sfert din angajatii cu forme legale sunt in somaj tehnic. Violeta Alexandru: S-au platit deja 2 miliarde de lei VIDEO

Coronacriza a dus la trimiterea in somaj tehnic a circa un sfert din totalul fortei de munca angajate cu forme legale in Romania, dupa cum reiese din datele prezentate vineri de ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, despre conditiile muncitorilor romani din Germania: Sunt si o serie de lucruri care trebuie sa fie corectate si imbunatatite

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat joi seara, in timpul unei interventii televizate ca exista situatii in care conditiile muncitorilor romani din Germania trebuie sa fie imbunatatite, asta.

Violeta Alexandru: Ferma germana la care lucreaza sezonieri romani este in insolventa. S-a angajat sa faca platile

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, in vizita la ferma din Bornheim, unde lucrau sezonierii romani. in urma discutiilor, administratorul judiciar al fermei s-a angajat sa plateasca lucratorilor toate sumele restante.

Violeta Alexandru: Am vorbit cu ministrii din Germania pentru a rezolva problemele muncitorilor romani

Ministrul muncii, Violeta Alexandru, aflata in Germania pentru a afla mai multe despre situatia muncitorilor romani, a transmis ca rezultatele discutiilor cu ministrii de acolo se vor vedea in conditiile de munca in perioada urmatoare.

Violeta Alexandru cere o reconsiderare a lucratorilor migranti, dupa cazurile de infectare cu noul coronavirus

Criza provocata de pandemia de coronavirus COVID-19) trebuie sa determine o regandire a conditiilor in care unii oameni din Europa de Est lucreaza in ferme si in industria alimentara din Europa Occidentala, a declarat marti ministrul Muncii din Romania, Violeta Alexandru.

Ministrul Violeta Alexandru si omologul sau german au discutat despre situatia romanilor din Germania: Am avut toata deschiderea ministrului Heil pentru a raspunde cu fermitate tuturor sesizarilor

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, si omologul german, Hubertus Heil, au discutat despre situatia muncitorilor romani care lucreaza sezonier in Germania si au semnat o declaratie comuna de intentie privind intensificarea cooperarii in domeniul pietei muncii si politicilor sociale.

Declaratie comuna semnata de Violeta Alexandru si omologul german. Ministrul Muncii german: Situatia romanilor, inacceptabila!

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, si omologul german, Hubertus Heil, au semnat o Declaratie comuna de intentie privind intensificarea cooperarii in domeniul pietei muncii si politicilor sociale.

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, cere regandirea conditiilor in care muncitorii din Europa de Est merg sa lucreze in Occident. Ce a declarat demnitarul pentru Reuters

Criza coronavirus trebuie sa conduca la o regandire a conditiilor in care anumite persoane din Europa de Est lucreaza in fermele in fermele si in industria alimentara din Occident, a afirmat Violeta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )