Libnet.ro
UNICEF

10:00

Viorel Badea: Votul prin corespondenta, optiunea cea mai sigura in conditii de pandemie. Romanii din Diaspora mai au o saptamana sa se inregistreze

Adevărul Adevărul,
Viorel Badea: Votul prin corespondenta, optiunea cea mai sigura in conditii de pandemie. Romanii din Diaspora mai au o saptamana sa se inregistreze

Presedintele Comisiei pentru romanii din afara tarii din Senat, Viorel Badea, atrage atentia ca, pana acum, doar 23. 000 de romani din Diaspora s-au inregistrat pentru votul prin corespondenta, facand un apel catre compatriotii din strainatate sa se inregistreze cat mai repede, pentru ca pandemia ar putea duce la situatia in care unele state sa nu accepte deschiderea sectiilor de votare pentru parlamentare. continuă pe Adevărul

Alegeri parlamentare 2020. Peste 21.000 de romani din strainatate s-au inscris pentru votul prin corespondenta

Peste 21. 000 de romani s-au inscris, pana luni, ora 16, pentru votul prin corespondenta la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Cati romani s-au inscris pentru votul prin corespondeta la alegerile.

AEP: Peste 20.000 de romani din strainatate s-au inscris pentru votul prin corespondenta

Peste 20. 000 de romani din strainatate s-au inscris pana in prezent pentru votul prin corespondenta la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Cainii controlati prin realitate augmentata, cea mai noua victima a armatei americane

Armata americana incearca sa introduca tehnologii avansate in fiecare parte a activitatii lor, chiar daca ajunge sa includa casti de realitate augmentata pe caini. Pentru a-i ghida mai.

Peste zece milioane de americani au votat, anticipat sau prin corespondenta, la alegerile prezidentiale

Peste zece milioane de americani au votat la alegerile prezidentiale de la 3 noiembrie, prin corespondenta sau anticipat, relateaza AFP.

Peste 20.000 de romani din strainatate s-au inscris sa voteze prin corespondenta

Peste 20. 000 de romani din strainatate s-au inscris deja sa voteze prin corespondenta la alegerile p.

Georgiana e cea mai tare mama din Romania. Nu ai degete la maini cati copii a nascut ea

Are 42 de ani si este mama cu cei mai multi copii din Romania! Familia mare cu cheltuiala se tine, iar Georgiana Vacaru stie cel mai bine. Aceasta pune pe masa 12 paini, iar cand merge la cumparaturi, are nevoie de un portbagaj urias pentru toate cele necesare. Cea mai tare mama din Romania are .

Moartea violenta a lui Mata Hari, cea mai mare spioana a tuturor timpurilor. Cum a fost executata

Margaretha Geertruida Zelle, cea cunoscuta ca Mata Hari, a fost o celebra dansatoare exotica olandeza. Ea a fost considerata cea mai mare spioana a timpurilor. De asemenea, aceasta a avut parte de o moarte violenta, dupa ce a fost condamnata de spionaj. Moartea violenta a lui Mata Hari, cea mai mare spioana a tuturor timpurilor .

Cea mai mare investitie straina din istorie vine la Constanta. Liderul PNL Bogdan Hutuca: Toti romanii vor beneficia de energie mai ieftina si mai sigura

Presedintele filialei PNL Constanta, Bogdan Hutuca, anunta cea mai mare investitie straina din istorie in judet. Potrivit liderului liberal este vorba despre o investitie americana de opt miliarde de.

Cum se face sosul Bechamel. Cea mai simpla reteta pentru incepatori VIDEO

Considerat regele sosurilor albe, Bechamel poate da mari batai de cap gospodinelor daca nu stiu exact cum se face. Aceasta este cea mai simpla reteta, cu ea nu vei da gres niciodata! Cea mai simpla reteta de sos Bechamel Italienii il numesc besciamella, noi il numim besamel si cu totii il folosim in numeroase retete, .

Cea mai mare onoare pentru Gheorghe Hagi! A fost inclusv intr-un top magnific, alaturi de Zidane, Pele si Maradona

Gheorghe Hagi este considerat cel mai bun fotbalist roman din toate timpurile. Dar si printre cei mai buni din lume, in toata istoria. Prestigioasa publicatie France Football, cea care acorda Balonul de Aur, a facut un top al celor mai buni fotbalisti din istorie. La capitolul mijlocasi ofensivi, din 20 de jucatori nominalizati, unul este .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )