Libnet.ro
UNICEF

12:30

Viorel Catarama intervine in cazul Caracal: Ofer o recompensa de 100.000 euro pentru gasirea si eliberarea Luizei sau Alexandrei

B1 B1,
Viorel Catarama intervine in cazul Caracal: Ofer o recompensa de 100.000 euro pentru gasirea si eliberarea Luizei sau Alexandrei

Viorel Catarama, presedinte al Partidului Dreapta Liberala si candidat la alegerile prezidentiale din partea formatiunii, a anuntat ca ofera o recompensa de 100. 000 de euro pentru gasirea si eliberarea. continuă pe B1

Viorel Catarama ofera 100.000 euro recompensa pentru gasirea si eliberarea Luizei sau Alexandrei: Nu accept varianta crimei

Presedintele Dreptei Liberale Viorel Catarama a anuntat ca va oferi o recompensa de 100. 000 de euro persoanei care va da informatii ce vor duce la gasirea si eliberarea Luizei Melencu sau a Alexandrei Macesanu.

Viorel Catarama, dupa ce a promis 100.000 de euro recompensa pentru gasirea Alexandrei si Luizei: M-au contactat deja persoane. Cred ca Dinca e un pion intr-o retea

Viorel Catarama, fost vicepresedinte PNL si actual presedinte al Partidului Dreapta Liberala, anunta duminica, pe Facebook, ca ofera o recompensa de 100. 000 de euro pentru gasirea si eliberarea Luizei si.

Viorel Catarama anunta 100.000 de euro recompensa pentru gasire si eliberarea Luizei si Alexandrei

Viorel Catarama, fost vicepresedinte PNL si actual presedinte al Partidului Dreapta Liberala, anunta duminica, pe Facebook, ca ofera o recompensa de 100. 000 de euro pentru gasirea si eliberarea Luizei si Al.

Viorel Catarama anunta 100.000 de euro recompensa pentru gasirea si eliberarea Luizei si Alexandrei

Viorel Catarama, fost vicepresedinte PNL si actual presedinte al Partidului Dreapta Liberala, anunta duminica, pe Facebook, ca ofera o recompensa de 100. 000 de euro pentru gasirea si eliberarea Luizei si Al.

Cazul Caracal, in punctul cel mai complicat al anchetei. Dinca a iesit din arest spre locul crimelor

Cazul Caracal a ajuns in punctul cel mai complicat al anchetei. Gheorghe Dinca a iesit din Arestul Central al Politiei Capitalei, iar zilele urmatoare se va indrepta spre locul crimelor. Cazul Caracal, in punctul cel mai complicat al anchetei Surse judiciare au declarat, sambata, 14 septembrie, ca Dinca a fost mutat din Arestul Central al .

Dezvaluire de ultima ora in cazul Caracal. Avocatul Tonel Pop: Dinca negociaza cu autoritatile

Luni si marti, zile decisive in cazul Caracal. Procurorii vor face reconstituirea crimelor. Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, declaratie care rastoarna situatia. Avocatul Tonel Pop, declaratie care rastoarna situatia Luni si marti, procurorii DIICOT urmeaza sa faca reconstituirea in cazul crimelor lui Gheorghe Dinca. Principalul suspect in cazul Caracal a fost scos din Arestul central .

Noi detalii din cazul Caracal. Avocatul Tonel Pop: Exista si alti suspecti

Exista si alti suspecti in cazul Caracal, sustine Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu. Am facut o plangere penala impotriva unor membri ai familiei Dinca pe chestiuni documentate. Am fost martor.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal! Un detaliu neasteptat despre disparitia Alexandrei iese la iveala: Lucrurile sunt foarte complicate

A trecut deja prea mult timp de la apelul la 112 care a ingrozit o tara intreaga. Atat de multsi fara vreo concluzie a desfasurarii disparitiei si uciderii Alexandrei Macesanu. Recent, s-a adus ceva in prim-plan care va da peste cap ancheta din tragedia care sta pe buzele si in mintea tuturor de mai bine .

Document exploziv pentru cazul Caracal. Raspunsul CSM, la solicitarea lui Cumpanasu. Unchiul Alexandrei, chemat cu dovezi pentru ca procurorii DIICOT sa fie audiati

Miscare de ultim moment din partea Consiliului Superior al Magistraturii in cazul crimelor din Caracal. CSM a finalizat verificarile in cazul procurorilor. Antena 3 a prezentat raspunsul pe care Alexandru.

CAZUL CARACAL. Elena Dinca, acuzata ca l-a sprijinit pe sotul sau. in casa acestora ar fi avut loc trafic de carne vie (VIDEO)

Elena Dinca, sotia lui Gheorghe Dinca, va fi audiata din nou de procurori. Cererea a fost depusa de familia Alexandrei Macesanu, dupa ce in dosarul crimelor de la Caracal au fost depuse mai multe marturii,.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2 seconds )