Libnet.ro
UNICEF

00:07

Viorel Hrebenciuc, condamnat la doi ani de inchisoare cu executare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Viorel Hrebenciuc, condamnat la doi ani de inchisoare cu executare

Fiul lui Viorel Hrebenciuc a luat 2 ani cu suspendare Fostul deputat Viorel Hrebenciuc a fost condamnat, ieri, de procurorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ), la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, pentru trafic de influenta. in acelasi dosar, fostul deputat Ioan Adam a primit doi ani de inchisoare cu executare, pentru cumparare de influenta, iar Andrei Hrebenciuc, fiul lui Viorel Hrebenciuc, - 2 ani cu suspendare, pentru complicitate la trafic de influenta. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE Viorel Hrebenciuc, condamnat la 2 ani de nchisoare cu executare. Decizia nu este definitiva

Fostul deputat Viorel Hrebenciuc a fost condamnat miercuri deinalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) la 2 ani de inchisoare cu executare in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, fiind acuzat de savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, trafic de influenta si spalare a banilor, relateaza Agerpres. Decizia nu e definitiva.

Viorel Hrebenciuc, condamnat la doi ani de inchisoare in dosarul retrocedarii ilegale de padure

Viorel Hrebenciuc a fost condamnat miercuri la doi ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta in dosarul retrocedarii ilegale a peste 43. 000 de hectare de padure in judetul Bacau, informeaza B1.

Hrebenciuc, condamnat la doi ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta

Fostul senator PSD Viorel Hrebenciuc a fost condamnat la doi ani de inchisoare pentru trafic de influenta in Dosarul retrocedarilor. Hrebenciuc a scapat insa de acuzatiile de spalare de bani si de constituire.

Condamnat la doi ani de inchisoare

Fostul deputat PSD Viorel Hrebenciu a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta in dosarul retrocedarilor de paduri din Bacau. in acelasi dosar, fostul ministru al Justitiei Tudor Chiuariu, acuzat de construirea unui grup infractional organizat si de spalarea banilor, a fost achitat.

Soferul care a accidentat mortal un politist in comuna Cosnita, condamnat la trei ani de inchisoare

Soferul care acum trei luni a accidentat mortal un politist la Cosnita a fost condamnat la trei ani de inchisoare, cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport timp de patru ani. De asemenea, acesta a fost obligat sa achite succesorului partii vatamate un prejudiciumoral in marime de 200. 000 lei.

Fostul ministru Tudor Chiuariu, ACHITAT in Dosarul Retrocedarilor. Ce pedepse au primit Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam

Fostul ministru al Justitiei, Tudor Chiuariu, a fost achitat in Dosarul Retrocedarilor. Judecatorii ICCJ au decis, in acelasi dosar, ca fostul deputat Viorel Hrebenciuc si fostul deputat Ioan Adam.

A crezut ca are o raceala si ca de asta ii curge nasul intruna. Dupa doi ani s-a dus din nou la medicii si acestia au observat ceva. Ce ii curgea de fapt din nas

In ultimii doi ani, Kendra Jackson de 52 de ani din Omaha, Nebraska a crezut ca are o raceala rea. Cand a inceput pentru prima oara, m-am gandit ca era vorba de alergiile mele sau de un nas curbat - ca.

Un barbat imobilizat la pat a fost scos in ultima clipa din locuinta cuprinsa de flacari. in casa mai erau gemenii sai de doi ani

Un incendiu violent a lasat fara un acoperis deasupra capului o familie din localitatea Jelna. Proprietarul casei, un barbat imobilizat la pat, de 61 de ani, a fost scos de catre vecini in ultima clipa. Acesta s-a ales cu arsuri pe 15% din corp. in casa mai erau si gemenii de doi ani ai barbatului si sotia sa.

Ultimul termen in dosarul Gala Bute. Refugiata, Elena Udrea, condamnata la 6 ani de inchisoare pentru coruptie, la final de proces

Curtea Suprema judeca astazi ultimul termen din dosarul Gala Bute, dosar in care fostul ministru al Dezvoltarii, Elena Udrea, a fost condamnat in prima instanta la 6 ani cu executare pentru luare de mita si abuz in serviciu.

Fratii criminali din cartierul Pandurasul, condamnati la 15 ani de inchisoare

Fratii Marius si Daniel Marin, din cartierul Pandurasul, din Targu Jiu, care in urma cu peste doi ani au ucis un barbat si l-au ranit grav pe nepotul lui, si-au aflat ieri sentinta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )